מפגש פורום 6 - הקפצה

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

orii

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום 6 הזמנה רשמית

זהו, בשעה טובה יש לנו מפגש סגור.כולם מוזמנים. תאריך: יום שישי ה- 3/7/2003. מיקום: הדוג'ו של שלמה דוד בתל אביב. הוא נמצא באזור של מחלף לה גוארדיה באיזור התחנה המרכזית. אמיר יפרסם דרכי הגעה מפורטות ומפה ביום ראשון, ועוד מעט יצרף הודעה עם תאור כללי של המיקום. התוכנית: 10:00-10:30 חימום כללי והכנה בסיסית לגלגולים ובלימות - מיתר נדיר. מי שרוצה יכול לעשות חימום אישי (אבל שיזכור שמיתר מנהלת...). 10:30-11:30 השיעור של משה גאליסקו בקרטה. 11:30-11:50 שאלות ותשובות עם משה/הפסקה. 11:50-12:50 השיעור של יונה מלניק בג´ודו. 12:50-13:10 שאלות ותשובות עם יונה/הפסקה. 13:10-14:10 השיעור של שלמה דוד באייקידו. 14:10-14:30 שאלות ותשובות עם שלמה. 14:30-16:30 מפגשים לא פורמאליים על המזרן. בין השעורים יש 20 דקות שבהם ניתן להמשיך וללמוד מהמורה (שאלות ותשובות) או לנוח. מלבד קראטה שוטוקאן,גוסוקוריו ילמד משה גאליסקו גם שימוש בקובוטן ובג'ו על פי דרכו של סוקה קובוטה. לצורך כך, כל מי שיש לו ג'ו או מקל סבא או מקל מטאטא באורך של כמטר וחצי מתבקש להביאו. להזכירכם זהו מפגש חברים בחינם. אין לנו ביטוח – טפו, טפו, עד היום לא הייתה לנו פציעה. ההשתתפות של כל אחד היא על אחריותו בלבד. מתחת הודעה זו יפתחו מספר שרשורים שאתם מתבקשים להתיחס אליהם: הראשון של המשתתפים, השני של דברים שהם רוצים להביא והשלישי של טרמפים. אין חובה להירשם למפגש, כל אחד יכול לבוא (עם או בלי רקע באומנויות לחימה, השעורים הם שעורי מבוא) ולהביא חברים שלו, אבל אנא רשמו את שמכם. ותודה מראש לסלבו שיכין לנו מדבקות עם השם/כינוי.

amir_aikido

New member
הסברים על המיקום

הנחיות הגעה למועדון שירוקאן: הכתובת: רח' איילת השחר 3, קומה ד' טל' 5373449
הגעה ברכב - מכל הכיוונים
לצאת מהאיילון במחלף לה-גווארדיה, (או להגיע לשם מכיוון אחר) לפנות מערבה (שמאלה לבאים מהדרום וימינה לבאים מהצפון) בצומת הראשון (אחרי הגשר) לקחת את השני משמאל (השמאלי ביותר לאוטובוסים) לנסוע ישר ומייד לפנות שמאלה לרח' ראש-הפינה (להזהר לא להמשיך לרח' הרכבת - זה יהיה סיבוב) פניה ראשונה שמאלה לרח' איילת השחר, המבנה השלישי משמאל, זה שמוקף חומה, הוא הבניין של המועדון, כדי לחנות מומלץ להמשיך ולפנות מיד ימינה ואז תראו מגרש חניה מימינכם (אמור להיות לא בתשלום). המועדון בקומה ד', בוא ותהנו
הגעה באוטובוס / ברגל - מהתחנה המרכזית החדשה
מהתחנה המרכזית החדשה יוצאים ביציאה שבפינה של רחוב לוינסקי ורחוב צמח דויד, חוצים את לוינסקי (מתחת לגשר של אוטובוסים) וממשיכים ברחוב צמח דויד (כיוון כללי צפונה). פונים ימינה ברחוב עין-הקורא (הפניה השניה), שמאלה לרח' איגר (פניה ראשונה, מאוד קרובה) ימינה לרח' מירון ושוב שמאלה לרח' איילת השחר. הבית השני משמאלכם, זה עם החומה - הוא מס' 3, כנסו בשער ועלו לקומה ד'
זה יותר פשוט ממה שנדמה והמרחקים מאוד קצרים (כ- 50 עד 100 מטר בכל רחוב). למי שהתיאור הזה היה מסובך מדי, ולמי שמתברבר: לצאת מהתחנה המרכזית החדשה לכיוון רח' לוינסקי, ללכת לרח' ראש פינה (אם אני לא טועה, מכל היציאות זה אומר לפנות שמאלה) ללכת ברח' ראש פינה עד לרח' איילת השחר (תראו ירידה חריפה לפניכם) ולפנות שם ימינה
מבנה 3 מימין, זה עם החומה - הוא הבניין, עלו במדרגות לקומה ד'.
הגעה באוטובוס / ברגל - ממחלץ לה-גווארדיה על האיילון
עוד יותר קרוב מאשר מהתחנה המרכזית, למי שהאוטובוס שלו עוצר בגשר שעל האיילון - מומלץ. לעבור את הגשר לכיוון מערב (מרכז העיר), במעברי החציה של הצומת המחומש של המסגר, הרכבת, ראש פינה, לבנדה, החרש ולה-גווארדיה, לעלות בעלייה של רח' ראש פינה (לא להבהל רק 25 מטר), לפנות שמאלה לרח' איילת השחר, מבנה 3 מימין (כן, ניחשתם, עם החומה) - לעלות לקומה ד', והגענו
אמיר

amir_aikido

New member
מפה

מצורף קובץ JPG שכולל מפה של המקום שנלקחה ממפות אוטובוסים, מיקום המועדון מסומן ב X עם עיגול בצע תכול כמו שתראו, אין בעיית הגעה - אנחנו ממש ליד התחנה המרכזית של ת"א.

amir_aikido

New member
מגיע כמובן

לגבי החברה
- עוד נראה, כיוון שהפעם אני בטוח נשאר לכל משך האימון (מארח
) אמיר

בודוקאן

New member
צדיקים מלאכתם נעשית...

בידי אחרים!
מיתר תפרע את חובי אליך... מיתר, ראי עצמך כשליחת מצווה. תודה. אבל אני לא צדיקה, ואני אהיה שם.

haleth

New member
ככה? ../images/Emo123.gif

לא שיש לי התנגדות לראות במיתר צדיקה (קושי מסוים, אבל לא התנגדות), אבל נראה לך שככה בקלות אני מוותרת עליך? הזמנתי תור ואני מחכה!

אני לא צדיקה, אני שלוחת מלווה.

עדיף פי אלף, כי שלוחי מצווה אינם ניזוקים ואילו צדיק ורע לו.

בודוקאן

New member
לא, לא ככה...

ככה. התכוונתי שאני הצדיקה, שמלאכתי תיעשה בידי מיתר. אבל את רואה, זה לא הולך לי, כי אני לא...
(כל זה מתחיל מהבדיחה על הזוג הדתי שבא לגינקולוג כי אין להם ילדים...) אין לי כל כוונה להתחמק, ואני גם לא רוצה, להיפך. אני אהיה, ואת תדעי ליפול, מיתר תלמד ואני אתקרץ עליך. ונראה אותך מרחיקה קרציות (אומרים שיש מתכון עם שום?)

אנו נבטל את השיעורים באותו יום

בסטודיו שלנו ונודיע לתלמידים כי כולנו מגיעים במקום זה, למפגש.

למעלה