מפגש פורום 6 - הקפצה

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

frodo1

New member
אולי, אבל ממש אולי מגיע

הסיכויים קטנים מאוד מאוד.

nirk_aikido

New member
גמני, ואולי גם החברה תבוא לסוף

באמת, אימון פורום במועדון שלי, ואני לא אבוא? נירק

שי רגב

New member
עקב נסיבות... כנראה שלא מגיע.

בודוקאן ושות': בכל מקרה, אני מתכוון להגיע אליכן לדוג'ו במהלך חופש פסח ואולי אפילו בשבוע שלפני-כן (אני אהיה בקורס מדריכי אומנויות-לחימה, של אלי אביקזר,, בפנימיית מוסינזון בהוד-השרון). ארונימו: לא שוכח אותך! אני אעביר לך את המשלוח באמצעות חבר (אורן, תלמיד של יובל מה-"אסקרימה"). תהנו!!!

Erunaamo

New member
../images/Emo10.gif

אבל תודה על הדאגה. רק הערה קלה: איפה יש I בשם שלי??
אֶרוּנָאמוֹ זה אני, ואני הוא אֶרוּנָאמוֹ...

שי רגב

New member
אז מי זה "ארונימו" לעזאזל ???

אהההה!!! החלפתי עם "ג'רונימו" האגדי... !!!
נו, אני סתם "פלאח" בור. בקושי שולט בעיברית, אז אתה עוד מסבך אותי עם לטינית עתיקה...??? בכל מקרה, אתה במחשבותי ומחר-מחרתיים אעביר המשלוח לשליח (אל תשכח לתת לו טיפ!
). תהנו שם, בגשקו!!

בודוקאן

New member
מוסינזון?!

זה 5 דקות הליכה מהבית שלי. וזה גם מול הדוג'ו הישן שלנו, השלט עדיין קיים אבל אנחנו לא שם. אתה מוזמן גם לארוחה, ובודאי לאימונים. תודיע מתי הקורס.

שי רגב

New member
הקורס

מחולק לשבועיים. השבוע הראשון מתחיל ב- 8/4 עד 14/4. לפי מה שהבנתי, ההשכמה ב- 6:00 בבוקר, עולים על המזרון ב- 6:30 ויורדים ב- 22:00... ברמת אינטנסיביות כזו, של אימונים, נראה לי שכדאי לך לשקול שוב את ההזמנה (לאורחת ערב)!
בכל מקרה, אין ספק שאלוהים אוהב אותי! (כ"כ קרוב אלייך...!). בטוח שאבוא לבקר (השאלה אם את לא הולכת לישון בשעות כאלו?
).
תודה, נשמה!

בודוקאן

New member
תרגיש חופשי...

להתקשר (אני הולכת לישון מאוחר מאוד) ואולי אפשר לבקר בקורס? מענין איפה יש מזרן במוסינזון. בהצלחה.

twc

New member
עוד 2 למניין

ונשמח אם תוכלו לספק עוד 2 ג'ו... יש לי בסיס להאמין שגי כבר נקמבן

למעלה