מפגש! מפגש!

כמו שאתם בטח יודעים אני אשמח

לריב עם שלי על התהליכים בשירה העברית (ולהביא לעזרי את דוד פוגל ואולי גם את אברהם חלפי) (בשפה שלא צריך להיות בשבילה "איש מקצוע") ולדון בכלל בנושא "מקומה של השירה בתרבות, ובתרבות העברית בפרט" (שוב אני משוכנע שנוכל לדבר ברמה שלא צריך בשבילה תואר בספרות, גם לי אין, וגם לא בקיאות בשלל השירה העברית לדורותיה). אשמח גם לסקירה מקיפה יותר של עבודת השורשים של מוסקט. בכל אופן, אני פתוח בשמחה גם לנושאים אחרים (באשר הם). בהתחשב בחומר האנושי שהפורום מציע, אני לא חושב שיש צורך אמיתי להביא שחקני חיזוק למפגש. לא בשלב הנוכחי.

רעיון מצוין!!!

העבודה של מוסקט. נראה לי שהרבה אנשים התעניינו, ולא קיבלו את התשובות לכל השאלות (או שמא סתם נדמה לי, כי אותי זה מעניין) בניגוד לשירה עברית, שבה גם אם אתה לא מומחה, נדרשת לפחות היכרות רחבה דיה עם משוררים שונים וכו', כדי שתוכל להביע את דעתך וזה דבר שאני לא בטוחה שיש לרוב חברי הפורום, ואז זה מוציא אותם (אותנו, התכוונתי לומר) ממעגל הדיון עוד לפני שהוא התחיל. אז בניגוד לכל זה, את השפה העברית אני מניחה שרובנו מכירים ברמה זו או אחרת, וכולם יכולים להעלות רעיונות, השערות וסברות. וכך נטמג תצא גם עם משימות חדשות, ואולי עוד כמה אנשים יירשמו ללימודי לשון עברית או בלשנות, ובכלל נצא נשכרים כלת השמחה, מה את אומרת?

למה אתה צריך אותה?

רק אל תגיד לי שאתה רוצה שהיא תתקן אותי. אותי? נטמג, תסבירי לו, בבקשה. הוא הפסיד חומר בזמן שנעדר מן הכיתה

גנגי

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם

ולי נראה שהפכתם את עניין המפגשים של הפורום למשהו שיש ממנו ציפיות גדולות מדיי, ולכן הוא תמיד יאכזב. פעם היינו נפגשים באופן מאורגן לעיתים רחוקות יותר, והיה במפגשים האלה תוכן מועט ושמחה רבה. כיום יש פעם בחודש ויכוח על איפה יהיה המפגש הבא ומתי, וכשיש הרבה מפגשים, מחפשים פתאום תכנים והשמחה נעלמת, כמו גם הספונטאניות. אולי באמת צריך לחכות קצת יותר בין מפגש למפגש, ואולי באמת כדאי לעשות לפעמים טיול (זה שהיה בפסח היה מוצלח ביותר) או משהו בעל צביון שונה. בכל מקרה, אין כל צורך לדון בזה ימים על ימים ולהגיע למריבות ול"ברוגזים" או החרמות ברמה כזאת (טללים) או אחרת (גרי). מי שלא רוצה, שלא יבוא, אבל הרמת האף הזאת של "זה לא די נאה לי" מאוד לא מתאימה לרוח הפורום, וכדאי לוותר עליה ויפה שעה אחת קודם, או אפילו הרבה לפני זה. רוצים להביא תכנים? הביאו, ואל תַּתנו את השתתפותכם בזה. נאום גנגי-שלא-מגיעה-למפגש-ושאם-היתה-מגיעה-היתה-פשוט-שמחה-לפגוש-את-החברים-שלה.

הבהרה

בשום שלב לא החרמתי ולא איימתי להחרים ואני חש אי נוחות רבה עם האפשרות שכך הובנתי. פירטתי רק את מערכת הקשיים העומדת בפניי כשאני עומד להגיע למפגש והבעתי את המשאלה שלי שלכל זה יהיה צידוק תכני. מאוחר יותר היה פה איזה גרי אחד שהיטיב לבאר את הנקודה שבה התקשיתי (לאן לשלוח את השיק?) אני מתנצל על אי הבהירות (מכונה ארורה, ברור לכם שידי לא היתה במעל), ואולי היין מסוכת הרב עוד נותן בי את אותותיו.

גנגי

New member
אולי, אבל

התחושה היתה שלפחות אותו גרי כן דיבר בתוקפנות מסוימת בעניין התכנים או התוצאות שיהיו לחסרונם, ואתה הרי מברך על מה שאמר אותו גרי, אם היטבתי להבין הפעם. המשפט שנאמר כאן קודם על ידי גרי בעניין שני המפגשים הקודמים שלא היו לרוחו, היה עוקצני לא פחות מהעקיצה שכוונה ישירות לבטן שלי. את הדברים האלה מוטב לסדר מאחורי הקלעים ולא לעיני הקהל. ושוב אני שבה ואומרת: כנראה המפגשים צפופים מדיי.

מכיוון שאין לי ICQ...

לא מצאתי את מה שגרי כתב עוקצני. לא הבחנתי במשהו שהתייחס אלייך ישיר או בעקיפין. אשמח אם המפגשים יהיו צפופים יותר ויותר ועמוסי תוכן יותר ויותר. אם המפגשים משרתים רק את המימד החברתי אזי צפיפות היא בעיה אבל רק במקרה כזה. אני מודה שאין לי צל של מושג על מה ההתרעמות.

לטללים אין צללים?

זה שאין לך צל לא צריך להפריע לך לשים לב שהיתה אמירה כמעט ישירה המכוונת אל מי שאירח ותכנן את המפגש הקודם. אם אתה חסין והדברים של גרי לא הכבידו על הרגשתך בעניין מה שהיה שם, מי קרא ומי דיבר, אין זה אומר שלאחרים לא עשויה להיות רגישות מאוד טבעית. אבל האמת היא שאני כבר הולכת לאיבוד בשרשור הזה. אם רוצים להחליט על נושא נראה לי שצריך לפתוח שרשור חדש שבו מישהו יסכם את כל ההצעות ונצביע. לא ככה? לי אין זמן היום, יש לי מפגש איפשהו, מישהו מתנדב? אם לא, מחר בצהריים אולי אצליח להתפנות

לא מסכים

ואציג את הדברים דבורים על אופניהם שלי היא זו שאירחה וארגנה את המפגש האחרון ויש לי מלוא ההערכה לכל זאת, אבל כמארחת You can lead a horse to water but you cannot make him drink שלי לא יכולה לייצר יש מאין וגם המארח הבא לא יוכל, ולכן פתחתי את הקישור הזה על מנת לנסות לתת כיוון שונה לדברים, ליצור אוירה שתעודד יותר צפיה לתכנים. אם השרשור האינסופי הנוכחי יקל בכך על המארח הבא דייני.

nutmeg

New member
יהיה קשה

יום חמישי להגיע עד לשמה... אבל לא משנה לי איזה יום חמישי להתאמץ. הבעייה היא להשבית את המכונית המשפחתית בחמישי שישי (אין סיכוי שאחזור למרכז באותו יום!) טל... ברור לך שלא יהיה עליך להטריח את עצמך עד "המרכז" אלא להשאר בגבול הצפון - כלומר צפונית לחיפה, נכון? וגרי, במקום להתסכל לא יותר קל פשוט להביא או לתכנן תוכן? nutmeg >> משתפת פעולה גם עם עוגות וגם עם תוכן פחות גשמי.

שני התאריכים טובים לי

וסחתיין על היוזמה

אטיוד5

Active member
zimes בסוד העיניינים?

היא מודעת לקנוניה הזאת? היא יודעת שנבוא להדפק על דלת ביתה בהמונינו, וכשתפתח נאמר ביוניסון "מספרינו פרט"? הפעם אני לא מבטיח. לא שהבטחתי פעם שעברה, אבל גירגרתי קולות משונים שהעלו חשד וחשש. מקווה, מקווה. ומבחינתי אין צורך בתכנית או קו מנחה לערב.

למעלה