מפגש! מפגש!

לטעמי

זה קצת כבד, ובעיקר מקצועי, כזה. לא קראתי את המאמר ונראה לי שהנושא מתאים רק לאנשים שהספרות הוא אחד מתחומי הידע המקצועיים שלהם. מצד שני - תמיד יהיה מי שנושא מסויים מאוד מעניין אותו, ואחר לא. בכל מקרה צריך לחשוב על איזון. קצת תרבות "רצינית" וקצת (או הרבה) שיחת רעים על דא ועל הא. אני לא יכולה להשוות למפגשים קודמים, כי נכחתי רק באחד, אבל אני חייבת להגיד שיצאתי ממנו בהרגשה שמרוב תכנים (שהיו טובים ומעניינים, כמובן) לא הספקתי להתוודע אל הנוכחים. ומלבד המחלה שכל אחד אימץ לעצמו, לא העשרתי את ההיכרות שלי עם האחרים, והרי זה אחד היתרונות של מפגש כזה. טוב, נכון שיצאתי לפני סופו, אבל עֶמדתי נשארת בעינה. הנושא המתוכנן צריך להיות לדעתי סביב טקסט אחד, שיהיה לפני עיני כולם (למשל שיר/ טקסט קצר/ מדרש וכו') והשאר כבר יתגלגל מעצמו

shellyland

New member
מה דעתכם

להזמין הרצאת אורח של כשעה-וחצי וכולנו נשתתף בהוצאות?

Idan91

New member
אולי נדבר על מתמטיקה?

זה נ-ו-ר-א מעניין. באמת. (יש מבחן מחר)

nutmeg

New member
שלא תגידי את זה

פעמיים! פרידום יודע את הדרך לצימעס!!

אטיוד5

Active member
אני נגד

תארי לך שהוא ישעמם כמה מאיתנו. יש מספיק נושאים לדוש בהם, ויש גם קקאו כמובן. בתור סיפתח, אני ממליץ שכל אחד יכין שיעורי בית ויביא ניתוח מאתגר/שנון/מעמיק/קצרצר של השיר המפורסם שלך, או יספר מה השיר הזה עשה לו, איך שינה את יומו, את סופשבועו או את השקפת עולמו בכלל. הדיון יכול להתפתח לאינספור כיוונים. הדגשתי כל אחד מכיוון שאף אחד (אני לא נחשב, כידוע) לא מצא לנכון להתייחס אז לשיר עצמו, וחבל. בלי קשר לנימה, אני מדבר ברצינות.

המוזרה

New member
למה?

אם תהיה כאן רשימה של נושאים ונגיע להסכמה על נושא למה שיהיה משעמם? ואם אכן יהיה משעמם, אפשר לצאת אל מחוץ לחדר ולפטפט (עידן ואני למשל יכולות להעלות זכרונות מחוויותינו המשותפות בחג השבועות האחרון, בילינו יחד אבל אני לא יכולה לגלות איפה) ואם כולם ישתעממו אפשר יהיה לסיים את ההרצאה קודם. אפשר כמובן להביא טקסטים חלופיים, או רעיונות לפעילויות אחרות ו/או נוספות

אטיוד5

Active member
אספקט נוסף ...

אנשי הפורום הזה זקוקים לתגבורת חיצונית כדי לא להשתעמם? טוב, אם כך תחליטו אני מציע להביא מרצה בנושא שש-בש.

shellyland

New member
יה, לא ראיתי שכתבת

אנחנו מתחילים להסכים על אותם דברים. מדאיג.

27.11 שולטטטטטטט !!! ../images/Emo20.gif

ובאשר לתכנים, אני מצדד בשיבולת : אם נבחר טכסט מעניין ולא כבד מדי, נפרסם אותו בפורום, וכל אחד יקרא אותו לקראת המפגש, אני מניח שיהיה נחמד לדון בו. מובן, שהשתתפות בדיון לא תהיה חובה, ומי שירצה יוכל לצאת למרפסת ולעשות משהו אחר באותו זמן בלי שמביא הטכסט ייעלב (והבנתי שהיו כמה היעלבויות כאלה כשאנשים הביאו דברים משל עצמם). עכשיו נשאלת השאלה, איפה מוצאים באינטרנט טכסט כזה. פעם היו באתר סנונית כמה סיפורים קצרים נאים (אתגר קרת, סביון ליברכט), אני לא יודע עם הם עדיין שם. איך זה נשמע לכם בתור "תוכן" ? נ.ב. גם כשאתם מתקוטטים, אתם שנונים להפליא !

אני מציעה לך

לחפש טקסטים במקורותיהם, ולא לסמוך על האינטרנט. שירונט זו רק דוגמה. אני אישית מעדיפה לקרוא את הדברים כפי שהם מופיעים במקור (קרי: צילום מן הספר) ולא בפורמט אינטרנטי-מוקלד שנותן לטקסט תחושה של משהו סינטטי-מכובס

ס ק א ל י

New member
עוד רעיון ../images/Emo12.gif

מכיוון שיובלי - מדריך הטיולים האולטימטיבי, למי שלא יודע - יהיה איתנו, ומכיוון שהפורמט עבד מצוין בפעם הקודמת, אולי נעשה שוב טיול? [אני מוכנה לתרגם שוב...
]

shellyland

New member
../images/Emo31.gif

אם הייתי רוצה להצטרף לפורום טיולים הייתי עושה זאת.

ס ק א ל י

New member
טוב.

כדי שלא נידרש לאנלוגיה לפיה אחרים לא יבואו לכל מפגש שבו מנתחים טקסטים (ואני השתתפתי כבר לפחות בשניים כאלו של הפורום) כי אילו הם רצו היו מצטרפים לפורום ספרות... אני מציעה שנגוון ונעשה משהו שעוד לא עשינו במפגשים. בהתחשב שכבר ניתחנו טקסטים, טיילנו, וצפינו בסרט, הרעיון של הרצאה נשמע לי בהחלט לא רע. במיוחד אם זו תהיה הרצאה של נטמג, שתמיד מצליחה לרתק אותי גם בתכנים וגם בהגשה. במחשבה שניה, בהתחשב באורך השרשור הזה, אני חושבת שאנחנו יכולים להקדיש מפגש לשאלה מה נעשה במפגש הבא...

למעלה