מפגש! מפגש!

גנגי

New member
גם לגאד יש סדרי עדיפויות, כנראה,

והייתי עסוקה מדיי בלסדר שיהיה שלג כאן, ודווקא הצליח לי, אז תשתקי ותלכי ללמוד!
וחוצמזה לא התפללת מספיק.

Idan91

New member
יופי, אם היית אומרת קודם...

זאת לא חוכמה לבוא אחרי שלא עשית את מה שביקשו ממך, ולהגיד "לא התפללת מספיק". אי אפשר גם להתפלל כל הזמן וגל ללמוד כל הזמן, ומאחר שיש לך סדרי עדיפויות קצת משונים, לא יכולתי לסמוך רק על התפילות, ונאלצתי ללמוד רוב הזמן (לא שזה שינה משהו, אבל נו..).

shellyland

New member
../images/Emo32.gif שיבולת ../images/Emo124.gif

זה הזכיר לי שאמש נאוה אמרה לי "אם את לא תבואי איתי למפגש אלוהים שלח לי מלמעלה מישהי שכן תבוא איתי" ואני אמרתי לה שתודה שהיא קוראת לי אלוהים
. לקח לה דקה להבין.

עידן!

לא מצאתי איקון של הזדהות וחמלה. גם אני, כשהייתי בגילך (מתי זה היה?) סבלתי מאותם מיחושים. אין לי מיליגרם של קנאה בך, אבל שק של אמפטיה. רוצה לדבר על זה? אגלה לך סוד: זה עובר בגיל מסוים (ואת לא כל כך רחוקה ממנו)

Idan91

New member
על מה את מדברת? אני נהנית מכל רגע.

זה הרבה יותר כיף מלישון, אין ספק.

אטיוד5

Active member
פחחח

כלומר, הדרך נכונה, אבל כתבתי קוביה אחת ולא שתיים. וכל זה בוטנים לעומת השגיאה הגסה בדוגמא שהבאת: שש-בש = 11 ולא 12 !!

גרי רשף

New member
שש-בש זה 5:6 ולא 6:6?

נו טוף: אצלנו בנח"ל היו משחקים וויסט, ואת קוביות השש-בש השארנו לגולנצ'יקים.

אכן

במקור יש שפה נפרדת לכינוי המספרים: 1 = יאק 2 = דו וכך הלאה (כלומר לא זוכר את 3 ו-4) 5 = בש 6 = שש

ואצלנו בהנדסה קרבית

היינו כותבים פואמות וקוראים ניטשה והגל. בין אימון לאימון גם היינו מפזמים טוקאטות של באך.

גנגי

New member
ואצלנו בחי"ק הטבע

היו אומרים מילים גסות בקשר, אבל מה לעשות שאלו מילות הקוד שצה"ל ניפק לשיחות עומק בעניינים אינטלקטואליים. הרס"ר, שהיה אינטלקטואל מבריק, היה אלוף העולם בשימוש בקודים האלה.

גנגי

New member
אלוף שום

גרגר אבק לא חמק ממבטו. גם במנות קרב הוא היה.. איך אומרים את זה... אה-לוף? אבל הוא היה רע-שׂר.

Idan91

New member
-

2. מלמלתי: תרומבופלסטננוגנאז עכשיו זה יותר ברור? 1. בצפון.

Idan91

New member
אוי, זה לא מה שמלמלתי.

מלמלתי: ת-ר-ו-מ-ב-ו-פ-ל-ס-ט-י-נ-ו-ג-נ-א-ז

למעלה