מפגש! מפגש!

shellyland

New member
דרושה הוכחה!

את לא יכולה לספר שאת ציירת בלי להראות לנו דוגמ(א)ות.

גרי רשף

New member
זה מזכיר לי את טרומפלדור..../images/Emo12.gif

..שעם הרגל הוא היה מביא ביד..

מוגג

New member
נכון. אפילו

אריק איינשטיין שר על זה "יד אחת עושה את זה ההההה"

ומי ישתתף בדיון?

מי שבמקרה שותף גם בפורום ההוא? אם יש מקום לדון בו בעניין הזה - זה כאן ולי יש פטור מהצעת נושאים, כי הרי כל מה שאציע כבר דנתם בו, לא? וברצינות: אני מבטיחה לחשוב (אחרי שאסיים לשלוח שירונים לכל העולם), ולכל מי שהשתתף בדיון - המרגיזים והמתרגזים: מי שמציע מקשיבים לו, גם אם לא מסכימים, ומי שתוקף/מבקר-בלי-רגש תוקפים אותו בחזרה, והרכבת יורדת מהמסילה. לא חבל?

גרי רשף

New member
את יכולה להיות רגועה..

כדאי להתחיל לדאוג אם שלי ואני מסכימים על משהו ומפסיקים לריב.

גנגי

New member
הי, הי,

שלא תצחקי לי על הסבתא, כן? ואם את צוחקת תעשי את זה בשקט, שהשכנים לא ישמעו!

מרים את הכפפה

תודה על המחמאה, אבל כשניסיתי (דגש על המילה "ניסיתי") להעביר משהו ממה שניתן להעביר על פנחס שדה חשתי שמספר לא קטן מהמשתתפים שומר על ארשת מכובדת מתוך טאקט וחלקם גם בכך לא הצליחו. אין לי בלבי עליהם, באמת ובתמים, הבעיה היתה שעיסוק בהגות, שירה ופרוזה היה בבחינת הליכה כנגד הזרם של אותו ערב. עצם העובדה שיובל, נורית ודורית לקחו איתם הביתה משהו מהנושא הזה היא בבחינת החריג המעיד על הכלל, ושוב, אין אני מלין על איש אלא על האוירה הכללית שקשה לצאת כנגדה. ולעצם הכפפה: 1. תומך באפשרות של הזמנת מרצה אורח והשתתפות בהוצאות 2. הכרזה מראש על "קו" לאותו ערב שכל מי שיכול יכין לו תרומה כראות עיניו (ניתן לשלב את שתי האפשרויות) הצעות לנושאים: - מה היא תרבות ומה היא תרבות עברית - שירה עברית עדכנית - ערב "גששים" - מקומות בישראל מי שלא מזדהה עם אף נושא מוזמן להציע אחרים, כמובן.

למעלה