ותשובה לשאלה שלי כן.
ש שבולת ירוקת העין New member 5/4/07 #53 אתה המומחה אולי אני אצור איתך קשר מחר במהלך הנסיעה אשמח לנסוע בכרמלית. יהיה בזה איזו סגירת מעגל אישית
אתה המומחה אולי אני אצור איתך קשר מחר במהלך הנסיעה אשמח לנסוע בכרמלית. יהיה בזה איזו סגירת מעגל אישית
A amit1270 New member 5/4/07 #67 ושכחתי לציין שבין תחנת הרכבת חיפה-מרכז לתחנת הכרמלית שבעיר התחתית (כיכר פריז) מפרידות כמה דקות הליכה קלה.
ושכחתי לציין שבין תחנת הרכבת חיפה-מרכז לתחנת הכרמלית שבעיר התחתית (כיכר פריז) מפרידות כמה דקות הליכה קלה.
ש שבולת ירוקת העין New member 5/4/07 #55 לא להיבהל מהתחזית אמנם צפוי חום לא מקובל בימים אלה אבל זה לא מפחיד אותנו. רק לא לשכוח להביא ומים בהתאם ומרגע זה אני לא אראה מחשב עד מחר בערב, כך שאם יש עוד מישהו שטרם סימן ומתכוון לבוא כדאי שיעדכן אותי או את תופס עוגב בע"פ (או מישהו אחר מבאי הטיול)
לא להיבהל מהתחזית אמנם צפוי חום לא מקובל בימים אלה אבל זה לא מפחיד אותנו. רק לא לשכוח להביא ומים בהתאם ומרגע זה אני לא אראה מחשב עד מחר בערב, כך שאם יש עוד מישהו שטרם סימן ומתכוון לבוא כדאי שיעדכן אותי או את תופס עוגב בע"פ (או מישהו אחר מבאי הטיול)
ת תופס עוגב New member 5/4/07 #65 אם מישהו עוד לא סימן שיבוא, ומתעתד אנא הודיעו למי מאיתנו, או לבאים אחרים, או שתכתבו כאן עד שעות הבוקר שאתם מתעתדים לבוא, כדי שנדע לחכות לכם. אפשר גם לשלוח לי מסר.
אם מישהו עוד לא סימן שיבוא, ומתעתד אנא הודיעו למי מאיתנו, או לבאים אחרים, או שתכתבו כאן עד שעות הבוקר שאתם מתעתדים לבוא, כדי שנדע לחכות לכם. אפשר גם לשלוח לי מסר.