מפגש - יום ה', חוה"מ

למרות רצוני העז להגיע

אלא אם כן, המפגש לא מסתיים בחצות היום אלא לכיוון אחה"צ יותר, לא אגיע בבוקרו של מפגש יען כי אירועים שונים ומשמחים התרגשו עלינו בחוה"מ הנוכחי כולל נקיונות אביביים שאינם קשורים לחג דווקא. אם זה הגיוני להגיע בסביבות השעה 1400 ואם המקום אליו צריך להגיע נגיש לתח"צ [עמית לטיפולך] אשמח להגיע.

shellyland

New member
מצא חן בעיניך, הא?

אלי ו.

New member
../images/Emo45.gif

מתכוונים להגיע בשעות הבוקר עם שני צאצאים קטנים מאיזור השרון.

פורומרץ - דיווחים מהשטח

ממש ברגעים אלה מנהלנו הנמרץ סוקר את השטח, ומדווח על בחירתו המוצלחת (במסלול). בקרוב, כשישוב מהוואדי ינסח עבורכם את כל הפרטים הנדרשים כדי להגיע בבטחה ובמדויק אל מקום המפגש (הראשון והאחרון). לבאים מאזור המרכז - מומלץ לחשוב על האופציה של רכבת. לענ"ד זה פתרון אידאלי במיוחד בימים פקוקים כחוה"מ. אני, בכל אופן, בוחרת בדרך הזאת.

כמו שאמרה השבולת, רצתי היום את

המסלול המיועד למחר. הצליח לי: נקודת המוצא הומה אדם ברמה מפחידה ובכל המסלול עצמו פגשתי רק בתחילתו במטיילת בודדת, בהורים של חברה טובה (חיפאים יודעי ח"ן) עם נכדיהם הקטנים ובסוף המסלול נתקלתי בעוד משפחה עם ילדים שטענו נחרצות שהמסלול מתאים לילדים בכל הגילים. לבד מאלה - לא פגשתי באנשים. תענוג. בענין ההגעה, אני ממליץ בחום להשתמש בתחבורה ציבורית - רכבת לחיפה, תחנת חוף הכרמל. מולה נמצאת תחנת אגד חוף הכרמל. מכאן - המידע שנתנו לי עכשיו באגד, אני מקוה שהוא מהימן. משם לקחת אוטובוס למרכז הכרמל. אוטובוס מספר 3, או 133 או 99 (כנראה שהכי טוב 3, כי הוא לא עובר בציר מוריה שעלול להיות פקוק, אבל המוקדנית האדיבה לא ידעה לומר לי איך נוסע 133, ורק התעקשה שהמסלול שלו קצר יותר - לא יודע, שוה לנסבות לשאול בתחנה). זמן הנסיעה למרכז הכרמל מוערך בכחצי שעה. תדירות האוטובוסים 20 עד 30 ד'. ממרכז הכרמל הליכה של כ5 דקות (לכוון צפון, אבל הכי פשוט לשאול איך מגיעים לגן האם), ואתם בגן האם. שם יש "קונכיה" של מופעים, אנחנו נפגש לידה. מומלץ להקדים בשעה, ללכת לצד השני - מרכז פנורמה (וטיילת לואי) ולהשקיף על הצפון ומסוף טיילת לואי - לראות את הגנים הבהאים מלמעלה. המסלול לקח לי כשעה (בהליכה מהירה מאוד ועצירות לצילומים). אני מעריך שמחר הוא ייקח משמעותית יותר. לבאים לחלק הרביצה שאחרי, מאותה תחנת רכבת/אוטובוס יוצא כל 10 דק' קו 115. הוא נוסע כעשר דקות עד לגן אליו נגיע בסוף המסלול. יש שילוט גם מלמטה בענין המסלול, הגן נקרא גן לטם והוא ממוקם ברחוב הרב אנקוה. כדי לעשות לכם חשק, גם צלמתי קצת, אחרי ארוחת צהרים - אנסה להעלות את הדברים על המחשב הזה (של ההורים שלי) בשאיפה נסתדר.

צימעס

New member
תודה

לשואלים - חצי משפחה (שני הורים + תינוק) חולים כבר כמה ימים, ועוד ילד שהסתפק ביום מחלה יחיד
. חוצמזה, המקלדת שלי חולה לפעמים, לכן אני שותקת או מסתפקת באיייקונים.

למעלה