מפגש - יום ה', חוה"מ

שער טבעי של זלזלת הקנוקנות

חוץ ממנה יש שלל מטפסים בנחל - טימוס, קיסוסית וכל שתבקשו

כדי לספק את הצרכים של תמו"ש../images/Emo13.gif

חרציות לרוב. חוץ מזה יש עוד מעט רקפות מאחרות, הדבורנית שראיתי היתה כבר אחרי הפריחה וללופים כבר לא עמד, אבל יש המון שום, לטמים (בעיקר שעירים, למטה - גם מרוונים), עריוני, ער אציל (בשיא הפריחה), חרדל, מקור החסידה ועוד ועוד.

מעשר המכות

פגשתי רק בזכר הידידותי הזה לארבה. המכה האמיתית, רק שלא תגידו לא אמרתי, בסוף המסלול יש מקום שיש פיצוץ בצינור ביוב, אבל אפשר בקלות לעבור אותו ולהשאר יבשים ונקיים. והביצה (או ריחה), לא מגיעה לגן בו נרבוץ להנאתנו.

../images/Emo9.gif

הוא אומר בטלפון: "רגע, מצאתי אותך" אני שותקת, למה חשבתי שהוא כבר מצא מישהי (רעייתו שתחי'), חשבתי דיבר אליה "רגע, אני מצלם אותך" אני: ?? (אומרת לעצמי: טוב, למה דווקא עכשיו? בוא נגמור לסכם סיכומים. אבל ממשיכה לשתוק בנימוס) ת"ע: "הי, את על הקו? " אני: אה, אני? דיברת אלי? ת"ע: כן
תודה.
מקוה לפגוש אותה מחר

שעת הטיול - ככתוב בהודעה הפותחת

בעשר בבקרו של יום. הרביצה - קשה לומר בודאות, אבל מנסיון, סביר שזה יהיה בסביבות השתים.

כתוב למעלה

למענך אני מעתיקה: לבאים לחלק הרביצה שאחרי, מאותה תחנת רכבת/אוטובוס יוצא כל 10 דק' קו 115. הוא נוסע כעשר דקות עד לגן אליו נגיע בסוף המסלול. יש שילוט גם מלמטה בענין המסלול, הגן נקרא גן לטם והוא ממוקם ברחוב הרב אנקוה.

אלי ו.

New member
האם לא כדאי יותר לחנות שם

להשאיר במכונית את האוכל והשתיה להגיע לגן האם בדרכים חלופיות? ממבט במפה נראה שההרים גבוהים יותר בדרך חזרה מגן הלטם לגן האם.

למעלה