מפגש בשבועות?

innocence

New member
אלו אף פעם לא תירוצים

מחר תהיה הפעם הראשונה שאני לא מגישה עבודה בזמן, והחודש הקרוב הולך להיות גיהנום.
אני כל כך לא רוצה שהוא יגיע:(

CoralP

New member
טוב אז,

ב28.5, כי אין ברירה אחרת.
בתקווה שכולם באמת יוכלו לקחת חופש...
פשוט כי אין תאריך אחר.. אז עדיף שיהיה מאשר שלא יהיה בכלל.. לא?
ואם אנחנו מסכימים על העניין של לתכנן משהו, אני בעד לפתוח דף בפייסבוק של פורום קוספליי, ושלא יהיה בפארק הירקון :p

מה אתם חושבים?

suika

New member
אם רוב הקהילה הבוגרת לא תהיה...

אז אולי אין כל כך טעם. זה אומר שלא יהיו הרבה קוספליירים או צלמים, וזה יכול להיות ממש מבאס.
אני אישית מאוד רוצה מפגש, גם נסגרתי כבר סופית על קוספליי, אבל אם יהיו רק תלמידי תיכון ואנשים עובדים... לא יודעת X___X"
וגם בשיחה פרטית עם מישהי שאני לא בטוחה שרוצה שיזכירו את שמה, היא אמרה משהו שהוא דיי נכון - לעשות עוד מפגש יוציא אותנו קצת סנובים. ואם הייתי רוצה לבלות יום שלם עם ילדי סנטר צעקניים הייתי פשוט הולכת לסנטר.
לא יודעת, אני קרועה.

Naxel

New member
להתחשב בעובדה

שכמעט אף אחד מאיתנו לא ממש הוזמן לשם ... יש לנו את הזכות המלאה לעשות זאת XD

juliChan

New member
מסכים איתך לגמריי נסטיה !!

אני סתם ממש במיקרה ראיתי את זה , וגם אני לא בידיוק הוזמנתי , זה ניסיון של ילדי סנטר , סילחו לי על הביטוי , לעשות צחוק מהתחום האהוב עלינו
אני אומר כן לעשות מיפגש גם עם מתקונת מצומצמת, ואולי לנסות להוסיף איזו פעילות גיבושית קטנה

suika

New member
תכלס אתם צודקים.

זה אנשים שבשבילם קוספליי זה פאנסרביס, צרחות והטרדות מיניות. לא צריך להיות ללנו אכפת כל כך מהם ם3ם" חוצמזה שזה מפגש של הפורום שלנו. ומפגש במתכונת מצומצמת יכול להיות נחמד...
שכנעתם אותי. אני הולכת להתחיל לעבוד על הקוספליי ביום ראשון BU.

happy berry

New member
בלי קשר לסנובים?

שיזמו מפגש קוספליי, יצטלמו ויהנו.

אנחנו יוזמים מפגש קוספליי של פורום קוספליי, מי שבא ברוך הבא.

happy berry

New member
מאז ומעולם שבועות היה חג בעייתי.

מפגש שבועות תמיד היה במתכונת מצומצמת יחסית וזה ממש נחמד כי אפשר סוף סוף גם לשבת ולדבר קצת עם אנשים.

התאריך מאוד בעייתי לרוב האנשים, גם אני עדיין לא יודעת אם אוכל לבוא למפגש, למרות שרוב הסיכויים שכן.
השאלה היא, האם כדאי שבכל זאת יהיה מפגש קוספליי יחסית מצומצם
האם יגיעו צלמים או מספיק קוספליירים?

Naxel

New member
יאללה אז בואו ב28

מי שיוכל להגיע, יגיע...
בואו נעשה את זה בפארק וולפסון שוב D:

happy berry

New member
אני ממש אוהבת את הפארק הזה;A;

ולא יצא לי להיות במפגש של שנה שעברה, אז יאללה.

KerenLin

New member
ככל הנראה לא אגיע

כי צבא וזה... אלא אם פתאום בדרך פלא יחליטו לשחרר אותנו! אבל אני בספק ממש...

KerenLin

New member
אבל בנושא אחר - מה מונע מאיתנו לעשות מפגש

בשבת?
רוב חברי הקהילה פה גדולים מספיק בשביל אוטו והשאר אולי יוכלו להסתדר על הסעות עם הנוסעים או אולי עם ההורים...
אני חושבת שמפגש בשבת יכול להיות ממש נחמד... נכון, זה ימנע מכמה וכמה אנשים להגיע (לצערי הרב) אבל זה פותח לנו אפשרות עצומה של לא להיות מקובעים לחגים בלבד! שזה די שימושי

Stuchi

New member
^בתכלס

אם היה לי רישיון זה היה כ"כ שימושי ם^ם... ננסה לסנג'ר אח גדול או הורים אם באמת יוחלט על שבת בסוף

KerenLin

New member
למה לא?

אני בטוחה שאם יהיה מפגש בשבת הרוב יוכלו להסתדר, בין אם זה לישון אצל מישהו שגר קרוב או להתארגן על מישהו עם אוטו שיכול להסיע אנשים.
זה לא כזה בלתי אפשרי את יודעת...

למעלה