מפגש בשבועות?

Naxel

New member
חשבתי על זה גם פעם ...

אבל הרעיון שמראש ההגעה שלך תלויה במישהו אחר... הוא לא משהו בכלל :x
אני לא חושבת שכולם יוכלו להסתדר.

KerenLin

New member
אם מארגנים משהו מספיק זמן מראש ובוחרים מקום

אסטרטגי לדעתי זה יכול לעבוד בכיף.
שימי לב שכיום רוב חברי הפורום הם כבר מעל 18 ולרוב יש אפשרות להשיג מכונית ליום אחד...
וכן את תלויה במישהו אחר, אבל הרבה פעמים את תלויה במישהו אחר וזה מסתדר.

אני חושבת שזה עניין ששווה בדיקה

innocence

New member
מעל 18 =/= יש רישיון וגישה לרכב

אני לא שוללת על הסף, אני רק מציינת שאת יוצאת מנקודת הנחה שהיא לא נכונה.

KerenLin

New member
לא אמרתי שלכולם יש

אני מעל 18 ועוד אין לי רישיון!
אבל מאחר שרוב חברי הפורום פה עברו את הגיל הזה, אני יכולה לצאת מנקודת הנחה שלפחות ל50% מהם יש רישיון.... או לקוות לפחות

happy berry

New member
|מחוסרתרשיוןורכב|:(

juliChan

New member
בעיקרון אין משהו שימנע

אני דיי מסכים איתך קרן , ואני אישית מוכן לעשות מאמץ ואכשהו לנסות לארגן שאוכל לישון אצל מישהו

rocket

New member
זה אולי יעבוד למי שגר בגוש דן

בתור תושבת הדרום שכן יש לה גישה לרכב אבל אין לה עוד 4 אנשים לקחת איתה בשביל שזה יצא משתלם באיזו שהיא צורה הרעיון הזה לא ממש יעבוד לי ..

SunsRequiem

New member

גם אני חשבתי על זה שאם באמת אצליח לשכנע את הורי לתת לי את הרכב לנסיעה למרכז (מה שלא בטוח שיקרה), אני לא רואה את עצמי נוהגת לבד למרכז.

Inimi

New member
מפגש בשבת זה בעייתי

גם בגלל שזה... שבת, ואין תחבורה ציבורית עד שעות הערב לכאלו שאין להם רכב/מישהו שיקח אותם
וגם כי זה ערב חג.
לא יודעת איך זה אצלכם עם המשפחה - אבל אצלי ערב חג זה סוג של משהו קדוש (סביר להניח שאני גם אוותר על עבודה באותו היום בשביל לעזור בבית).
אני אישית לא אוכל להגיע בגלל עניין הערב חג והמשפחה, ולא בגלל שזה שבת ספיציפית (וגם כי אין לי רישיון אז גם ככה אין לי אפשרות להגיע XD ).
אני חושבת שמפגשי קוספליי בשבת זה פחות לפורום ויותר לכמה חברים שרוצים לעשות פוטושוטס ביחד כי זה גם אנשים שאתם סומכים עליהם ב-100%, יודעים שיש לכם איך להגיע ולא תיהיה בעיה לישון אצלם.
אבל לכי תדעי - אולי משהו כזה ייצא לפועל P: אם נעשה מחנה קמפינג באיזה פארק ונצטלם שם XD

CoralP

New member
ממש ממש לא

ימנע מהרבה אנשים להגיע
יעשה הרבה כאב ראש למי שרוצה להגיע ויצטרך להתנחל אצל אנשים אחרים
יוציא את החשק לאנשים להגיע
הרבה אי נעימויות
לא תמיד יש מי שיארח, זה גם נטל
דברים לא פתוחים בשבת
תחבורה ציבורית זה זול יותר מדלק.

אישית אני לא אוכל להגיע אם זה בשבת. אני יודעת שאני אהיה מוזמנת להרבה אנשים לישון אבל אעדיף שלא.
יותר מדי הסתבכות וטירחה ובקיצור ממש לא.
זה יקצץ יותר מחצי מהאנשים שהיו מגיעים אם זה היה ביום רגיל בשבוע.

בקיצור ממש ממש לא, אני כ"כ שונאת את הרעיון הזה שהכתיבה שלי יצאה נורא מבולגנת

ואם זה בגלל שאת בצבא, אז אין מה לעשות. כל אחד פיספס אירוע או שניים מנסיבות כאלה ואחרות. תסיימי את הקורס ותוכלי לקחת ימי חופש על אירועים, זה לא נורא.

CoralP

New member
יצא לי קצת תוקפניXD סורי

זו לא הייתה הכוונה
אני פשוט חושבת שזה ימנע מהרבה לאנשים להגיע וחבל
מה שכן יכול להיות ממש כיף לארגן מפגש חברתי בשבת. שאז כל הקטע של הגבלת ההגעה יכולה לשחק לטובתינו כי אנחנו לא באמת רוצים שאנשים יידחפו יותר מדי אם זה מפגש חברתי נטו בלי קוספליי... או לאו דווקא בשבת... כי זה באמת לשים רגל לאנשים שרוצים לבוא ולא יכולים....
לא יודעת. בא לי מפגש חברתי.

Serf SaN

New member
אני אישית חושב שזה רעיון דווקא טוב.

ואולי שווה את הניסיון.
יש כל כך הרבה מפגשי קוספליי, וגם יהיו. שווה לנסות את זה, במיוחד שגם ככה אנחנו רבים על תאריך בחג הזה כי אין יום מושלם מספיק.

גם ככה בימינו מרבית האנשים באמת מגיעים ברכב. גם בקרב חסרי הרישיון יש הרבה עצלנים שמעדיפים לנסוע עם חבר/לבקש מההורים.

ותכלס אני חושב שיש יותר אנשים שיכולים להגיע בלי תחבורה ציבורית, מאשר אנשים שחייבים את זה. סתם כל מי שחייב את זה קופץ ומגיב פה בשרשור כי מבחינתו זה הורס לו את המצב הנוח בשבילו שכרגע אנחנו נמצאים בו.

Inimi

New member
יום שני - 28.05

וכנראה שגוררים אותי לקוספליי...? *אהםאהם*

Hitsuzen

New member
אני חושב

שכדאי לעשות את המפגש ב-28.5. נכון שרק לתלמידי התיכון יש חופש, אבל זאת האופציה הכי ריאלית שיש אני חושב. ברור שהמפגש יהיה יותר קטן בגלל הבעייתיות שנוצרה, אבל לבטל את המפגש לגמרי נראה לי סתם חבל. מפגש קטן יכול להיות מפגש יותר חברתי ופחות של צילומים, וככה נוכל יותר לדבר אחד עם השני ולא לברוח להצטלם. בכל מקרה אני ועומרי תופרים את הקוספליי שלנו, וגם אם לא יהיה מפגש נעשה את זה לשוטס פרטיים או משהו D:

2Chiba

New member
טוב... יום שני נראית האופציה הכי נורמאלית

אבל אין לי ממש חופשים לבזבז, אז אגיע אחרי הבסיס אם עוד יהיה משהו. P:

Apushu

New member
אז עכשיו שיש הענות ליום הזה (סורי סטודנטים :< )
איפה הייתם רוצים שזה יהיה? ~

תציעו מקומות, ותצביעו לפוסטים שנראה לכם מתאימים~

GO

happy berry

New member
את מתעצלת לחפש בגוגל?

לולז, /www.google.co.il/search?q=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7%20%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%95%D7%9F&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&ta" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.co.il/search?q=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7%20%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%95%D7%9F&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&ta" target="_blank" rel="nofollow">תמונות.

למעלה