מפגש בשבועות?

happy berry

New member
מאוד מאוד בעד.

אגב,סם, לפתוח איוונט כבר?

happy berry

New member
נפתח איוונט סגור בפייסבוק.

ונשלחו הזמנות לאנשים שהצלחתי לאתר ברשימת החברים שלי בפייס.
אם ראיתם שפספסתי מישהו, תזמינו.

ככה עושים את זה.

Naxel

New member
אני לא חושבת ..

שזה נכון לעשות את זה סגור...
פשוט צריך להבהיר שזה של פורום קוספליי.

happy berry

New member
אני רוצה להמנע כמה שיותר מדרמות.

אם הייתי עושה איוונט פתוח, סביר להניח שהחברה שארגנו את המפגש בירקון היו לוקחים את זה קשה , ולכי תסבירי להם שזה מפגש לפורום קוספליי בלבד, זה רק מוציא אותנו עוד יותר "סנובים". וגם אם היינו מודיעים שזה מפגש לפורום קוספליי בלבד, תמיד יהיו אנשים שלא קשורים לכלום שיעשו אטנדינג ויבואו.
עדיף לעשות דברים יחסית בשקט, ולהמנע מבלאגן.

פלוס, כל מוזמן יכול להזמין אנשים, כך שזה לא בדיוק סגור.

Naxel

New member
את יודעת

שהחברה האלה נכנסים גם לפה ושם דבר לא מונע מהם לראות את זה, נכון ?
אנחנו יוצאים הרבה יותר סנובים ככה ..

WayToDawn

New member
בדיוק ההפך האמת

האירוע אולי סגור ודיסקרטי. אבל התמונות שיעלו אחר כך, בכמויות [אומנם לא מטורפות כי בכל זאת פחות אנשים, אבל גדולות מספיק] יהיו פומביות לכולם. ורק יתנו תחושה של "עשינו לכם תרגיל".

Naxel

New member
ב-ד-י-ו-ק

זה יהיה הרבה יותר נוראי XD
כי כרגע אנחנו פשוט מציעים אירוע אלטרנטיבי.

happy berry

New member
למה שירגישו שעשו להם תרגיל?

כי לא הזמינו אותם למפגש פוטושוטס של פורום שהם לא חלק ממנו?
סו וואט. גם אותי לא מזמינים למפגש פורום פאוור מטאל [היפוטתית,כן? אין לי מושג אם הפורום קיים עדיין], למרות שאני ממש אוהבת פאוור מטאל, אני לא חלק מהפורום או מכרה של חברי הפורום בשום צורה. למה שאעלב אם לא הזמינו אותי?

WayToDawn

New member
כי תראי

אני מבינה לאיפה את חותרת, וגם כל חברי הפורום מבינים לאיפה את חותרת, וגם כל האנשים שמגיעים למפגש. אבל אדם מבחוץ לא מבין, ובין אם הכוונה כזאת או לא, כשבכל זאת- סנובי ככל שזה ישמע- כן מדובר בחבורת הקוספליירים הותיקים יותר, מוכרים יותר ומבוססים יותר בקהילה זה כן יתן לאנשים מבחוץ תחושה של "לא רצינו אתכם".
בעיקר כשבסופו של דבר, המפגש הוא כן בקוספליי, ובמקום ציבורי. ולא מפגש חברתי נטו או מפגש ביתי. אז הקטע של "זה פורום ולא קוספליי" דיי מיטשטש, ולא נתפס לגמריי כתגובה לגיטימית.
[מה גם, שמדובר על "פורום וחברים". מה שעוד יותר עלול ליצור תחושה של "הזמנו רק את מי שווה לדעתנו".]

שוב, לי באופן אישי באמת שאין בעיה שהמפגש יהיה נפרד, ואני אפילו מעדיפה את זה ככה למקרה שכן אבוא כי וואלה היה כל כך הרבה אנשים בפסח שהרגיש קצת פספוס. אבל חשוב לזכור גם, בסופו של דבר, איך זה נראה מהצד.

happy berry

New member
השאלה היא, האם לפתוח את האיוונט לכולם

ו"להסתכן" בכך שיבואו המונים למפגש פורום שאמור להיות מצומצם יחסית, בשביל לצאת פוליטיקלי קורקט?
או לשם שינוי, לזרוק זין על מה שהקהילה חושבת עלינו, ואשכרה להנות ולמצות את המפגש הן מבחינה חברתית, והן מבחינת קוספליי?

ואם תשימי לב, רוב האנשים שהזמנתי הם צלמים, חברי פורום או חברי פורום לשעבר, ואנשים שאני יודעת שלמרות שהם לא מגיבים בקביעות קוראים כאן.
כל השאר השארתי פתוח להזמנות, כי אני יודעת שיתכן שאנשים ירצו להביא חברים שלא בהכרח קשורים לפורום, וזה מאוד מקובל מבחינתי, אני אפילו לא צריכה לאשר אותם [כמו שראיתי שעשו בכמה איוונטים שהוזמנתי אליהם בעבר].

UsagiKun

New member
ההפך נכון..

כמו שכתבו לפני, יצירת אירוע נפרד שרק הפורום ידע עליו, וסביר להניח שזה ידלוף יוציא שם של "מי שלא היה וידע לא מספיק טוב".
אני חושב שלא תהיה סיבה לשלב את האירועים, מבחינתי אני אדבר עם המקימה של האירוע שתבטל ותפתחו אחד ביחד במשותף, אני לא רואה סיבה לפלג את הקהילת קוספליי.

opeller

New member
מסכים. אין שום סיבה לפצל

בעיקר אם תהיה הסכמה מצידם לשנות את מיקום הצילומים.

suika

New member
הרשו לי לחלוק עליכם

מפגש פורום זה מפגש פורום. החברה האלה הם לא חלק מהפורום. מה גם שהפעם יש הרבה יותר דגש על הפן החברתי מאשר על הקוספליי. אני רוצה הזדמנות לשבת ולדבר עם האנשים פה, שלחלק גדול מהם אני סוגדת, ולא בא לי מיליון אנשים בסביבה שיצעקו.
לשלב בין האירועים סתם יגרור מריבות וכעסים, וחבל, עדיף להשאיר בנפרד.
בהתחלה גם אני הייתי בדעה שלא צריך לעשות נפרד, אבל חשבתי על זה לעומק אחר כך. מפגשים מצומצמים הרבה יותר כיפיים, ויש יותר זמן לכל אחד להצטלם, ויותר זמן פשוט לשבת ולהכיר אנשים. מפגשים ענקיים סתם יוצרים בלאגן ולכלוך ובעיקר המון רעש. וממש לא בא לי על זה.
קיצר, גם אם מפגשים נפרדים ייצרו בלאגן, הוא לא ישתווה לבלאגן שמפגש אחד גדול יצור.

Kuimmie

New member
יש כמה קוספליירים שנמנים עם הפרצופים המוכרים,

שלא נמצאים בפורום מתוך בחירה. גם הם לא מוזמנים?

בחוץ מזה, נניח שזה מתקבל. אם רוצים שזה יהיה מפגש רק של הפורום ולהימנע מאי-נעימות אז עדיף להשאיר את הפרטים על המפגש רק בתפוז ולא בפייסבוק, איפה שמרוח על כל זה 'למורשים בלבד'.
כאילו, עכשיו זה כבר נעשה וזו בחירה שלכם אבל בסופו של דבר אנחנו הסנובים.

happy berry

New member
מאוד לא בעד לשלב את האירועים.

המפגש שמתוכנן כאן הוא מפגש של פורום קוספליי, אם היינו רוצים מפגש קוספליי קהילתי היינו פשוט הולכים למפגש בירקון.

opeller

New member
אני פשוט לא רואה את הבעיה

יש משהו שמפריע למישהו כאן שיהיו עוד קוספליירים, ביניהם מתחילים ואולי לא לגמרי מתחילים אבל לא מהפורום, במפגש? אם מה שחשוב לכם זה להיפגש עם אנשי הפורום, זה מובן, אבל אם מה שחשוב לכם זה מפגש צילומי קוספליי, אני ממש לא רואה את הבעיה. בנוסף, אם אתם באמת רוצים לעשות מפגש פורום קוספליי, למה דווקא רק האנשים של הפורום? מה הבעיה שתלכו למפגש קוספליי כללי ותכירו אנשים חדשים ואולי יתווספו עוד אנשים לפורום הקוספליי? אני לא חושב שאף אחד פה מעוניין שיהיו בפורום רק האנשים שיש בו כרגע ולא יגיעו אליו אנשים חדשים אף פעם.

happy berry

New member
אין עם זה שום בעייה ולכן עשינו את זה בפסח.

אבל הפעם זה לא מפגש *קוספליי* אלא מפגש *פורום*, רק בקוספליי.

קפיש?

למעלה