יומן מסע-
חח טוב לבקשתה של גל- יומן מסע סופר מתומצת כי אם אני יתחיל לפרט זה לא ייגמר לעולם!!!! 3 ימים בצרפת- לא ממש מעניין, סדר עם המשפוחה, הרבה אוכל וכו... יום אחד של טיול לבדי בפריז.. איש מפחיד ומוזר התחיל איתי....והסתובבתי במוזיאון דאורסיי שהוא מדהיייייייייים והצקתי לסטודנטים לאמנות שהסתובבו שם.. היה אחלה. אח"כ ספרד.....
הכי כיף בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלו פשוט היו 5 ימים של טירוף חושים.. זה היה כל כך כיף!! זה היה כנס של הנציגים של המדינות האירופאיות בארגון שאני חברה שלו, ואני וידיד ממש טוב שלי הנציגים של ישראל...זה היה מטורף.. היינו 65 אנשים מ31 ארצות....4לילות וישנתי אולי, בלחץ, במקרה הטוב 12שעות בסהכ... הלוז הלך ככה- קמים ב9 בבוקר, עובדים, קורעים את התחת בישיבות, קבוצות עבודה וסדנאות העשרה עד 22:30, ואז מ22:30 עד 6 בבוקר חוגגים כאילו מחר העולם ייחרב, ואז ישנים כמה שעות והכל מתחיל מהתחלה... זה היה פשוט מטורף... אין לי מושג איך החזקתי מעמד 5 ימים... אבל זה היה כל כך כיף!! וגם פגשתי המון חברים שפגשתי גם בקיץ, והמון אנשים חדשים.. זה היה פשוט מטורף... אחד הדברים הכי כיפיים שעשיתי כל החיים... ועכשיו אני נורא מתגעגעת לכולם..

( אבל לא נורא... אני אשרוד!! חח.. ועכשיו כמה טיפים מועילים למטייל בספרד- -הם ממש לחוצים בקשר להגבלת הגיל על אלכוהול ולכן- אם לא חגגת ח"י שנים- אל תנסה אפילו לשתות. - למי שכן חגג- אלכוהול זה דבר זול באופן מסוכן.. תרסנו את עצמבכם - כשאת מגיעה לתחנת רכבת ומישהו אומר לך שכאן היו כל הפיגועים, תנסי לא להיראות בפאניקה. כשהישראלית בפאניקה, האירופאים האחרים עוד יותר בפאניקה - לא תמיד חם שם כמו שהייתם חושבים!!! קפואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בחורף! פשוט קפוא!!!!! - לשדך בחורה מיצרית עם בחור גרמני זה מצחיק נורא -לכל בחורה שלישית קוראים מרתה, ולכל בחור שני קוראים רודריגו, רק שיש לכל אחד כינוי שונה(רודי, רופו, דריו, טריגו וכו) ובקיצור- סעו לספרד!! עאם חברים!! כי כיף שם נורא!!

אה כן ואח"כ חזרתי לעוד יום לצרפת ושוב לטא היה מרגש.. ראיתי שני סרטים יפים- ביג פיש ונערה עם עגיל פנינה .. לכו לראות. לא בהכרח בצרפת אבלך לכו לראות. וזהו

)