מפגשששששששששש

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחח

אני בטוחה שגם אם הוא לא היה הופך לקאג לא הייתה לך בעיה לחכות לו בבאנק... גם לי אין שומבעיה חחח... וכן אבל את יודעת מה- מי אמר שהוא היה עוזר להם?! טוב הוא היה עוזר להם אבל עדיין אפשר לעשות משו....להעביר את מאק לג'אדג'שיפ או שהארם יהפוך להיות קאג או שהארם יהפוך להיות משו שם בפנטגון או מה שזה יהיה חחחחח.... יהפוך הארם לקאג לאלתר ומיד!!! הא הא הא *ושמאק תחכה לו בבאנק...אם היא לא רוצה אני בטוחה שאני ותרי נוכל למצוא איזה סדר שפעם היא תחכה שם ופעם אני
*

harmless

New member
../images/Emo58.gif

מה שכן לא הייתי רוצה לראות זה את מאק מלקקת את התחת של הג'אג החדש! זה פשוט יגרום לי להקיא. את יודעת כמו שהיא עשתה בהתחלה כשהארם חזר לג'אג אחרי הטיס. אבל זה היה לפחות לאיי ג'יי... וכן אני בטוחה שנצליח למצוא סידור. אבל רק שתדעי שכשאני לא מחכה אני יהיה ב- sick bay with Dr.HOt צריך להעביר את הזמן איכשהו לא

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

נראה לך שדר.הוט יבוא אחרינו לשם?! וכןןןן זה יהיה מגעיל! היא הייתה מגעילה בתקופה הזאת! זה היה איכסה כזה...אבל בגלל שזה איי ג'יי אז נגיד עברנו על זה בשקט.. *יש לי AYF!!! סופסוף...חחח שופעם
*

shipper heart

New member
אבל...אבל גיל זה לא הייתי אני!!

זה...זה הייתה הילדה הקטנה שלהם שעשתה על האש ושרפה את המרפסת! באמת!! אני לא שמתי דלק על הגחלים!! חחחחחחח

Dark Storm

New member
לא יודע, משהו בזה שאנשים....

שורפים דברים להנאתם מדאיג אותי, לא יודע למה..... :)

shipper heart

New member
כשהייתי יותר קטנה אני ובנדוד שלי

היינו שורפים נמלים ועלים ודפים עם זכוכית מגדלת חחח... אני פירומנית באופן כללי חחח

meitali james

New member
היייי כולם לא הייתי פה כבר כמה ימים

מה המצב? מה חדש? איך היה החג? אצלי הכל סבבה והחג היה פ'סדר, אכלנו כל-כך הרבה על האש שנמאס לי ...... חוץ מזה התגעגתי ללחמניות שלי ......
וזהו... איך אצלכם?

Dark Storm

New member
אני פה עכשיו ../images/Emo3.gif אבל אני הולך לראות

XF ואחרי זה למשמרת לילה....

מה..אין פה אפח'ד?../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מה אני אמורה לדבר עם עצמי? אוף...מי שבא שיתחבר לצ'אט...לא רוצה להיות לבד... התגעגעתי לבונבוני ואני צריכה קצת חיזוקים...

omer landau

New member
אני פההההההה

בואי לצאט אני תוך כדי מתכונן למתמטיקה יש מבחן מחר ואני בערך יודע כלום

למעלה