מפגשששששששששש

Nushi G

New member
זהו??חמישה לשתים עשרה ואתם כבר

לא פה?? מה 'סגר איתכם אנשים??? וד"א- כל הכבוד ומזל טוב להפועל ירושלים על הזכייה בגביע יול"ב!!
*אתם רואים??למרות שאני מכביסטית אני מפרגנת...*

hello guys!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ok, ill be home tommorow night, i was in spain until now wih no computer acsses, and now im in france again so i came to say hi! and now- im sure gal or terri already talked about this, but i just saw it now so i had to post it here!!!! its real, i found it in spoilerfix so check if you dont believr me.... i cant belive it!!!!!!!!! were gonna get the babydeal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Five years ago, Harm and Mac decided that if they hadn't met anyone else - they would have a child together. Now time's up - what's going to happen? CHARLES JOHNSON, one of JAG's Co-Executive Producers said in a chat on Paramount's website "My lips are sealed, but watch the Season Finale in May for an update." He also stated that he would "venture to say that there will be one or two new faces in the new season." Source: Paramount ahhhhhhhhhhhh anyway...ill be here tomorrow night- in hebrew!!!!

Nushi G

New member
היי דני בובה!!אין לך מושג ../images/Emo58.gif

כמה אני מתגעגעת!!!!!!!!!!! ו....OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בטוחה לקשר לזה!?!?!??! יייייייייייייייייייייששששששששששש!!!! BABY DEAL!!!!! FINALLY!!!!!!!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif אנשים אין לכם מה להתרגש

קודם כל אף אחד לא אמר שאכן יהיה בייבי דיל- יכול להיות שהם רק ידברו על זה. ודבר שני מה שהוא כן אמר זה- שהוא לא אומר כלום רק לצפות לפיינל- שזה ממש לא אומר כלום. אתם יודעים איזה ספקולציות מטורפות הולכות בממלכת ג'אג בקשר לבייבי דיל ואף אחד מהם לא חושב שהם באמת ילכו על זה. הספקולציות נעות בין זה - שהם יחליטו שזה לא הזמן, שבגלל שמאק עם וואב אין עיסקה, שמאק בכלל בהריון מוואב, שאחד מהם עקר מהקרינה בעירק....וכו' אל תתלהבו מכלום!!!!!! הכל פתוח והכל יכול לקרות. סביר להניח שלא נדע מה קורה עם הבייבי דיל עד אפילו אחרי הפיינל- אל אל תתפחו יותר מדי תקוות כי חבל לי שתתאכזבו!!!

Nushi G

New member
זה כבר אבוד, התקוות והצפיות שלי

הגיעו לשיאן ברגע שהם החליטו על הבייבי דיל, אז מבחינתי אין לאן ללכת מכאן...

harmless

New member
איך שאת מרגישה - ראי הוזהרת../images/Emo58.gif

זאת גם הסיבה שאני וגל לא דיברנו על זה פה. אנחנו כבר לא מתרגשות מהעניין מהסיבה הפשוטה שעד ה- 21 למאי אף אחד לא ידע מה באמת קורה עם זה. במיוחד שאין ממש ספוילרים שאומרים מה יקרה כמו שיש בדרך כלל בזמן הזה של השנה. החוסר ספוילרים הזה פשוט הורג אותנו! וכמו שאמרתי גם אחרי ה- 21 למאי סביר להניח שלא נדע מה קורה עם זה גם אם איכשהו בדרך נס הם יחליטו ללכת על זה בפיינל (למרות שקשה לי להאמין בגלל שמאק עדיין עם וואב- אלא אם כן היא תפטר ממנו בפרק שלפני זה) בטח יקרה משהו בפרק הראשון של העונה העשירית שירחיק אותם אחד מהשני. זאת הדרך שלהם one step farward a thousand steps back! מיותר להגיד שאני מקווה שהכל יסתדר בשבילם- אחרי הכל נשבעתי
כמו שאומרים hope for the best expect the worst

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif דני נראה לי שספרד עשתה משו

להבנה שלך... איך הבנת ממה שהאידיוט הדיפלומט הזה אמר שהולכת להיות בייבי דיל אני לא מבינה.... הייתי חוזרת על מה שתרי אמרה אבל אין טעם כי היא סיכמה פחות או יותר את הכל....אנחנו מדברות על זה רק באיציק או כשאנחנו לבד בצ'ט ואז אנחנו מתלוננות על זה שאין ספוילרים ומדכאות אחת את השנייה אבל ששש אל תספרו לאפחד חחח... בכל מקרה תורידו את הציפיות כי הולכת להיות לנו שנה קשה שנה הבאה.. אם אני מכירה את DPB מכל השנים האלה הוא ידחה את זה עד הרגע האחרון אם בכלל...לא יהיה משו חייב להיות אחרי וואט איף אבל אם כן זה יהיה ממש בסוף...כמו סקאלי ומאלדר... *אמממאאאא לאשא בפרסומת הזאת יש עיניים כמו לחתולה של jaggy(!!) *עוד לא הוחלט איך קוראים לה...השם האמיתי הוא דייזי אבל בעצם זה bekkyII/palmerII/ET לוידעת עוד לא החליטו...חחח בכל אופן...אמא חחח*

Nushi G

New member
אני יודעת.אז בואי באמת נחליט שנדחיק

את כל העניין..לא בא לי להתבאס יותר...

harmless

New member
איזה נחמד שיש עוד אנשים אופטימים

בעולם. אני וגל רואות ורוד רק אחרי שמכריחים אותנו לקחת את התרופות שלנו. אולי יום אחד גם אנחנו נהיה אופטימיות - סביר להניח שזה יקרה כשאני ירוץ ובמקום ליפול יתקע בחלון וגל תרוץ ובמקום להתקע בחלון היא תיפול.

shipper heart

New member
וגם אז לא בטוח חחחח אבל זה לא יקרה!

ניסיתי לעבור לחדר עם חלון פתוח וכשרצתי אליו נתקעתי בחלון! חחחח אני לוידעת מה קרה שם חחח....זה כאב! ואני מנסה להיות אופטימית זה פשוט אפעם לא הולך.... וזה באמת נחמד שעוד יש אנשים כאלה חחחח

ד"א גל....

את חייבת לראות את הפרקים החדשים של חברים. הזמינו לי אמבולנס מהתקפת הצחוק(זה מה שקורה כשרואים 4 פרקים רצופים של חברים...)... אבל את חייבת לראות. המלצה חמה חמה. (לפחות זה יסיח את דעתך מה21 במאי למאית השניה...שווה לנסות..)

shipper heart

New member
אם עונה 5 לא מצליחה להסיח את דעתי

גם זה לא יצליח... עונה 5 היא העונה הכי מצחיקה של חברים...בעיקר עד 514 *בעונה 5 הכוונה שלי היא 423-514 כולל....*

omer landau

New member
היייייי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה כיף לך ממש כיף לך חחח טיסה נעימה נדבר בערך אני הולך לבית ספר החופש נגמר איכססססס ועוד יש מבחן במתמטיקה איכסססס

למעלה