מפגשששששששששש

omer landau

New member
מפגשששששששששש

אוקיי זוהי הודעה מפגש חחחח דחינו את המפגש בגלל שאתמול היה חג ואף אחד לא יכל להגיע לפחות הרוב [ מה נשמע חברים??? איך היה החג??? איזה באסה שחוזרים ללמוד עוד מעט או לעבודה חלק מכם ואלעד לצבא בטח חזר כבר אז בואו לצאט לדבר קצת

Dark Storm

New member
נצל"שששששששש

טוב אנשים אני מחר ויום רביעי עובד לילה אז אני לא אהיה פה, אני אולי אהיה ביום חמישי למפגש.... אם אני לא אספיק לראות אתכם לפני המשמרת מחר אז: סוזי - סלחתי לך מותק! אני יודע שזה היה בטעות....
שירה - מת עליך מאמי ותמשיכי לשיר ולעצבן את תרי!
תרי - אם תיהי טובה אני אביא לך עצם טעימה....
גל - תפסיקי לשרוף בתים!
יובל - בהצלחה בבגרויות, ולא משנה מה יגידו לך - מריחואנה לא עוזרת לזיכרון! תאמיני לי....
עומר - הנה התה אפרסק עם "נענע" - רק תסגור את החלון לפני שאתה שותה, שלא תרדוף אחרי איזה צבע ותיפול...
יאללה לילה טוב... נתראה מתי שהוא...

harmless

New member
גיל אני מתחילה לחשוב שאתה כמו

הילדים בגן שמושכים לילדות בצמה כשהם רוצים להביע חיבה. יש סיבה להרגשה שלי???? או שמה אתה פשוט ממורמר because you're not getting any???? if that is the case just give yourself a hand job or pay for a hooker either way get some help because this is getting really old really fast!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

גל ראיתי עכשיו את 808 הפרק שבו מאק היא השופטת. מרדית' הזאת כזאת קרועה- היא נהיית גרועה מפרק לפרק היא כמו קריקטורה מהלכת!!!! אבל לפחות היא פענחה את הארם ומאק די מהר- שהם צריכים להבין שהפשיון שיש להם הולך מעבר לבית המשפט. ואז איי ג'יי אומר שהם צריכים couples therapy ענק פשוט ענק!!! ועוד כל מיני ירידות על מרדית' במהלך הפרק- בהחלט פרק נחמד אבל מאוד מבלבל מבחינה משפטית.

תרי? קיבלת?../images/Emo60.gif

כי אני לא... מתברר שהצבי שלנו דומה קצת יותר לזחל מאשר לצבי... חוצמזה...לקחתי חופש מהעבודה היום כי ממש, אבל ממש לא יכולתי לקום בבוקר...אז עכשיו אבא שלי עושה על האש בגינה ואני הולכת לאכול סטייק עסיסי.

harmless

New member
לא לא קיבלתי ../images/Emo10.gif

גם הצבי שלנו חולה. בתאבון. נראה לי שהשב"כ עובר על הדואר שלנו מחשש לחומרים ממכרים. אני מקווה שהם לא יצפו בזה כי אחרת אין מצב שנקבל את ה"חומר" שלנו בחזרה

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחח היא שופטת לפני הארם נכון?! אני הרגע סיימתי לראות את 805...מרדית' בכלל לא מתקשרת בפרק הזה
אבל הארם כזה חכם! ואיי ג'יי אמר שהוא לא יכול לסמוך עליו בתור עורכדין....חצוף שכמוהו...חח הPO מוריץ הזה היה חמוד חח... באמת?! מה היא עשתה הפעם?! חחח וכן את זה אני יודעת שהיא הבינה....ולמה איי ג'יי אמר אתזה?! לא שאני מאשימה אותו אבל לא משנה כן?! חחח total bust our marrige counsler quite LOL חחחח...
למה מבלבל מבחינה משפטית? בגלל מאק? וספרי ירידות על מרדית'! חחחחחח הסתומה הזאת.. דרך אגב- in thin air-yammmyyyy LOL FS Harm!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

את לא תאמיני כתבתי כבר את הכל ואז הכל נמחק לי ועכשיו אני צריכה לכתוב שובץ טוב נו.... אז ככה איי ג'יי אומר לטיינר שמרדית' מסיעה אותו- וטיינר שואל אותו אם זה רעיון טוב. טיינר מפחד שהיא תהרוג אותו. בקיצור מרדית' מסיעה את איי ג'יי - את זוכרת את המבט שהיה להארם על הפרצוף אחרי הטיסה- אז זה היה בערך המבט של איי ג'יי במיוחד אחרי שהיא אומרת לו שהיא למדה לנהוג בנאסקר!!! ואז היא מזמינה אותו לארוחה- והוא פוחד שזה יהיה במסעדה שבה מכינים את האוכל לבד וזורקים סכינים באוויר וכאלה. בקיצור לשם שינוי האוכל היה טעים ומסתבר שלמרדית' לא היה זמן להכין אוכל אז היא הזמינה והיא מקווה שלא איכפת לו. ואז הוא אומר לה שזה נחמד שסוף סוף יש אוכל טוב לשם שינוי. היא מספרת לו שהיתה תקופה שהיא לא ידעה לבשל בכלל - כלכלת בית בתיכון. היא הפילה סכין או משהו כזה (זה היה 4 בבוקר לא שמתי לב כל כך) ומסכן הבן היחיד בשיעורי כלכלת הבית. בואי נאמר שהוא למד לשחק טניס ביד שמאל. בשלב הזה המבטים של איי ג'יי נהיים רק גרועים יותר (הוא מת להגיד לה שהיא משוגעת אבל לא יכול) וכשהיא שואלת אותו מה קרה הוא אומר שהארם ומאק רבים שוב. ואז היא מדברת על התשוקה שלהם והוא אומר כמו שהוא רואה את זה הם צריכים יועץ זוגיות!!! המשפט היה מבלבל כי זה קשור למשחקי מלחמה והיו הרבה קבוצות. וכל עד ייצג קבוצה אחרת. בואי נאמר שמזל ששמו כתוביות כדי להגיד מי זה מי. היה מצחיק לראות את הארם מתעצבן על מאק על כל דבר- אבל אני חייבת לציין שהיא הייתה הוגנת! אגב לא רואים את מרדית' מתקשרת להארם הוא רק מספר על זה לאיי ג'יי. ואם זה לא היה ב-805 אז זה ב-806. בקיצור פרק שווה- אפילו רואים את הארם על אזרחי לשניה (יאמי
)

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

על כל הקטע עם מרדית'....מסכן איי ג'יי... איך הוא התאהב בה תהרגי אותי חחחח....עזבי את זה שהיא לא מוכשרת ומשוגעת היא גם מכוערת! חחחח.... אה...חחח בקשר למשפט...ומאק הייתה לפני הארם נכון? כאילו הוא עוד לא היה און דה בנץ' רייט? אצלו זה יהיה יותר מעניין לדעתי... כי היא גם מבקשת להוריד אותו מהספסל כי הוא כביכול משוחד והוא גם כל הזמן מכוון אותה לכיוון האמת למרות שהוא אמור להיות פסיבי חחח... כנראה שב806 באמת... ואחרון- י-א-מ-י!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

כן היא לפניו. הפרק שבו הוא שופט זה פרק 815 friendly fire שגם אותו ראיתי. עוד פרק משעשע:) איך שהם לא מסוגלים שאחד נמצא on top והשני לא! בהחלט משעשע. ואהבתי שהוא מצא דרך להגיד לה מה באמת קרה בלי שהוא יחרוג מתפקידו בתור שופט. הוא נתן לה את הטיעון המנצח של הצד השני! הארמי שלנו לא רק יפה הוא גם חכם- לא משהו שלא ידענו קודם!!!!! ובאמת אין לי מושג איך הוא התאהב בה-i guess love is weird!!!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אבל הארמי לא אוהב להיות שופט חחח... הוא מעדיף להיות עורכדין חח... וזה באמת נורא שהם לא מסוגלים חחח תעשו את זה בתורות לעזאזל!!!
וברור שידענו את זה קודם! וכן...כנראה
poor AJ

shipper heart

New member
ספוילרפיקס השתגעו....הם שינו

את העיצוב....עוד פעם!!! ויותר גרוע הם גם לא נתנו שומדבר מעניין חדש רק מה שהco executive producer האידיוט אמר בראיון לפרמאונט.. וזה לא מעניין כי זה איכסה ודיפלומטי אבל הוא כן אמר שיהיו כמה פרצופים חדשים בעונה הבאה...מעניין מי יחליף את איי ג'יי...אם יחליפו אותו...

harmless

New member
גל שכחתי להגיד לך- אני מופיעה

בעונה הבאה של ג'אג- קיבלתי היום טלפון מהמלהקת שלהם! הארם הופך להיות הקאג ואני יהיה אחת הטייסות בסקוודרום שלו!!!!!!!

shipper heart

New member
*סקוודר(ו)ן שלו אם כבר וחוצמזה-

אה-הא... whatever you say dear(deer LOL)ha ha חחח הלוואי והוא היה הופך לקאג....הלוואיייי... יועף הארם מג'אג לאלתר! *ויהפוך לקאג
*

Nushi G

New member
השתגעת תגידי?!!?להעיף אותו מג'אג??

ואז מה יהיה עם מאק??? הרי זה לא ייתכן שאחרי שהם will get their sixes out of their heads ויהיו ביחד שיהיה להם קשר כזה של לראות אחד ת'שני פעמיים שלוש בשנה... התחרפנת לגמרי!?!?!? זה באמת מה שאת רוצה???

harmless

New member
היי אף אחד לא אמר שמאק

לא יכולה לבוא איתו. הארם מתבזבז בג'אג- הוא יכול לעשות יותר. כבר ראינו את הטריקים שלו- שוב דבר לא ממש מפתיע- אבל תארי לך אותו בתפקיד פיקודי, עם הכובע שלו, נותן פקודות, מטפל בחיילים שלו.... ואל תגידי לי שאת לא אובת פיקים שבהם הארם הוא הקאג! השנה למעט ו - AMLC what if הפרקים הכי טובים היו הפרקים שבהם הוא היה ב- CIA ראיתי אתמול את touchdown למשל- איזה פרק מעולה!!!!!! בקיצור הארם יכול להיות הרבה יותר מעו"ד- ויהיה נחמד לראות את זה יותר. ולאן שהוא ילך מאק בהחלט מוזמנת!

shipper heart

New member
צודקת פלוס....אבל שכחת את BITS ואת

ATW2....לומשנה הוא לא בCIA אבל הוא גם לא בג'אג... אבל תודי שאת רוצה את זה בעיקר בשביל הכובע! חחח סתם ברור שהכובע מהווה משקל גדול אבל הארם יכול להיות כזה ענק בתור קאג! הוא יהיה יותר גבוה כמו שהוא היה כשהוא היה ג'אג בפעם הראשונה LOLOLOL ומאק יכולה לחכות לו בבאנק...אממממ בדרגש LOL חחחח

shipper heart

New member
זה לא ספוילרחחח אז אל תבהלו..הלוואי

וזה היה ספוילר אבל זה לא... מי אמר שאם יעיפואת הארם מג'אג *לא יעפו. יעבירו אותו חזרה לAFD* הקשר בינו לבין מאק יתנתק?! זה לא חייב לקרות! זה שזה קרה אחרי גודבייז לא אומר שזה חייב לקרות שוב...לא אם זה תלוי בי בכל מקרה חחח... והאמת אז זה יתכן עוד יותר בגלל שמאק תבין כמה שהיא מתגעגעת אליו ואז כשהוא יהיה און ליב יהיה שמח בDC
חחחח.... me wants Harm CAG! me wants Harm flying and me wants Harm to have the damn sexy hat!!

harmless

New member
לא רק בגלל הכובע../images/Emo8.gif../images/Emo58.gif

גל חשבתי על משהו- נכון שאם הארם ומאק היו מחליטים להיות ביחד אז היינו חושבים שאיי ג'יי יבוא לקראתם ויעזור להם???? ולא יעמיס עליהם קשיים? מה יקרה עכשיו אם הם יחליטו להיות ביחד? ג'אג חדש לא יהרוס להם???? ויגרום להם להפרד? ואם הארם היה הולך להיות קאג לי לא הייתה שום בעיה לחכות לו בבאנק! גם אם הוא לא היה הופך לקאג לא היתה לי שום בעיה לחכות לו!!! אני לארג'ית!

למעלה