ואז יגידו: פקאצות מדוליז-לא להכניס
ת תקלטו אני סשה New member 26/6/06 #39 ואז יגידו: פקאצות מדוליז-לא להכניס../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
S shi66 New member 26/6/06 #34 ../images/Emo199.gif|@@|נכון .. הרבה יותר נחמד פיקניק אז תשרשרי לפארק הירקון]
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 26/6/06 #35 אני פשוט מחכה להחלטה הסופית../images/Emo96.gif ואז אני אבדוק אם אני באה או לא, כי באמת לא אכפת לי איפה זה או מתי
אני פשוט מחכה להחלטה הסופית../images/Emo96.gif ואז אני אבדוק אם אני באה או לא, כי באמת לא אכפת לי איפה זה או מתי
D DaRk ShinES New member 26/6/06 #47 אממ אפשרי לשלב בין הצעה 1 ל2 לקבוע בשעה X בעזריאלי להתאסף וללכת לפארק(לא מכירה את ת"א אבל רצוי הפארק הכי קרוב). מי שרוצה ישירות להגיע לפארק שתגיד לשם בשעה X+1 :$
אממ אפשרי לשלב בין הצעה 1 ל2 לקבוע בשעה X בעזריאלי להתאסף וללכת לפארק(לא מכירה את ת"א אבל רצוי הפארק הכי קרוב). מי שרוצה ישירות להגיע לפארק שתגיד לשם בשעה X+1 :$
K Karin917 New member 27/6/06 #59 אבל הרכבת מגיעה ממש לשם. אם יוחלט שהמפגש יהיה שם אז זה ממש טיפשי לרדת מהרכבת ואז ללכת ברגל עד לשם כי זה ממש רחוק.
אבל הרכבת מגיעה ממש לשם. אם יוחלט שהמפגש יהיה שם אז זה ממש טיפשי לרדת מהרכבת ואז ללכת ברגל עד לשם כי זה ממש רחוק.
L leonel knight New member 27/6/06 #60 ../images/Emo19.gifהרכבת לא מגיעה ממש לשם.. יש בנות שלא מתמצאות בתלאביב, ונכון שזה ממש קרוב, אבל עדיין יש שני כבישים לחצות, שאני ממש לא בטוחה שכולן יודעות איפה הם...
../images/Emo19.gifהרכבת לא מגיעה ממש לשם.. יש בנות שלא מתמצאות בתלאביב, ונכון שזה ממש קרוב, אבל עדיין יש שני כבישים לחצות, שאני ממש לא בטוחה שכולן יודעות איפה הם...
K Karin917 New member 27/6/06 #65 גם שם../images/Emo3.gif חוץ מזה הפארק כ"כ גדול שאי אפשר לפספס אותו.
G GalGul000 New member 27/6/06 #66 אוי זה באמת שטויות..... גם לי אין מושג בת"א, אבל מוצאים את זה בקלות. [מקסימום תשאלו מישהו בתחנה.... זה מזה לא סיפור]
אוי זה באמת שטויות..... גם לי אין מושג בת"א, אבל מוצאים את זה בקלות. [מקסימום תשאלו מישהו בתחנה.... זה מזה לא סיפור]
ז זברה נוחרת New member 26/6/06 #50 ../images/Emo97.gifאבלבלבלבל אנחנו לא הרבה בנות... ואפשר גם לעלות לתצפית! ממש ממש מאגניב שמה
S Stinki Winki New member 27/6/06 #73 ~לאקשורה~ אל תלכו על ה-12 ליולי כי יש פה בטח בנות שעושות מועד ב' במתמטיקה. ~מעולם לא ראיתן אותי בשרשור הזה>>~
~לאקשורה~ אל תלכו על ה-12 ליולי כי יש פה בטח בנות שעושות מועד ב' במתמטיקה. ~מעולם לא ראיתן אותי בשרשור הזה>>~
G GalGul000 New member 27/6/06 #74 בכלל יולי זה בעייתי.... כי יש מחנ"קים כל יולי. כל הנהגה זה שונה.... ככה שזה פחות או יותר מתרווח על כל יולי. וזה בעיה. גם אותי לא ראיתם, פור דה רקורד. מעולם לא הייתי פה.
בכלל יולי זה בעייתי.... כי יש מחנ"קים כל יולי. כל הנהגה זה שונה.... ככה שזה פחות או יותר מתרווח על כל יולי. וזה בעיה. גם אותי לא ראיתם, פור דה רקורד. מעולם לא הייתי פה.