מפגשפורומ.

mirymoo

New member
../images/Emo45.gif כי יותר קל להגיע

ופארק הירקון בתשלום????????! חוץ מזה יש מיזוג...וחם נורא בחוץ חוץ מזה לא הייתי באזריעלי אז...כן..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif

אם כן אני כנראה אבוא ישר לפארק

Damn it

New member
עזריאלי #2.

לבוא לעזריאלי, לאכול וללכת לפארק הירקון או לבוא לעזריאלי, להתאסף וללכת לפארק הירקון ולאכול שם. יתרונות: המון מקום, גנים בתשלום עם אבטחה, אין סיכוי גדול שיקרה משהו. חסרונות: ההורים מעדיפים במקום כמו עזריאלי, אין מיזוג אוויר [זה קיץ וחם], אין אוכל מסודר וזה בעיה שכל אחת תביא משהו.

broken winges

New member
../images/Emo45.gif אבל לדעתי קודם כל נהיה

בעזריאלי איזה שעה למקרה שבנות יאחרו,נקנה משם אוכל ואו שנאכל שם או שניקח אותו איתנו לפארק.וככה שאם יהיה מאוד חם תמיד נוכל לחזור לעזריאלי...

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאבל קודם לאכול בעזריאלי, ואז

ללכת לפארק שספיר אמרה שקרוב במפגש ישרא העיםפו אותנו ולא נותנים יותר למפגשי ישרא להיכנס לקניון

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif

גם הייה נחמד אם נקנה אוכל בעזיראלי וכל אחת תבקש לארוז ונלך יחד לפארק כלשהו ונאכל שם. [ואפשר למצוא מקום מתחת לעץ או משהו ככה שיהיה צל ולא יהיה נורא חם
ובקשר לאפשרות השלישית יש עוד חסרון- אי אפשר להגיע ישירות לפארק עם רכבת/חלק מקווי האוטובוסים וזה מוריד מנוחות ההגעה..

Karin917

New member
לא נכון../images/Emo12.gif

כל הרכבות עוברות בתחנה ההיא. ויש לפחות 5 אוטובוסים שמגיעים לשם.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifפארק הירקון זה חינם.

אבל יכול להיות שיש שטחים מסויימים עם אבטחה בתשלום. אבל לפי מה שאני יודעת הכניסה חינם :)

Karin917

New member
לא פרקטי.

*אנחנו נתפצל כשנלך לאכול בעזריאלי ויקח המון זמן לאסוף את כולן. חוץ מזה התורים שם ענקייייייים ובעיקר בחופש. *את יודעת מה המרחק בין עזריאלי לפארק הירקון? זה ממש רחוק! וללכת לשם בשמש זה לא כיף.

Damn it

New member
פארק הירקון.

להגיע לשם ישר. יתרונות: יש צל, לא יזיק גיוון במפגש, יש שירותים, סיכוי שיקרה משהו הוא לא סביר. חסרונות: ההורים מעדיפים במקום כמו עזריאלי, אין מיזוג אוויר [זה קיץ וחם], אין אוכל מסודר וזה בעיה שכל אחת תביא משהו. [זה כמו בהודעה הקודמת]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif

[אם אני אוכל לבוא בתאריך]

Karin917

New member
../images/Emo45.gif

זה לא בעיה בכלל שכל אחת תביא משהו. פשוט מביאים דברים שלא מתקלקלים מהר.. וחם שם באותה מידה כמו שחם בגג של עזריאלי.

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

ולדעתי לחום אין שום חלק במחשבה... הרי כשנהיה בעזריאלי- (ואם נהיה) יסלקו אותנו מבפנים ונאלץ להיות בגג=חם!
לדעתי שינוי נהדר לשנות לבסוף מעזריאלי!

למעלה