מפגשפורומ.

../images/Emo221.gif יש מצב שאי אפשר עזריאלי

אחרי מה שקרה שם אתמול עם ישראבלוג יש מבצ שהם לא ירשו לעשות מפגשים בעזריאלי...

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש בעיה בנוגע לעזריאלי, מי שלא יודעת היה שם את מפגש ישרא האחרון והיה ונדליזם מחריד, כתובות גרפיטי וכו'.. לא מכניסים יותר אנשים למפגשים וכאלה. תשכחו מעזריאלי.

broken winges

New member
אבל מאיפה הם ידעו שאנחנו למפגש?

חוץ מזה שלדעתי יהיה טוב האפשרות השנייה כי אז אנחנו במילא נלך לפארק. ולא נהיה בגג. כי לגג בטח לא יכניסו אותנו..

Blue Pencil

New member
אנחנו לא כלכך הרבה אנשים כמו ישרא,

אז יכניסו אותנו. עושה רושם שאנחנו במילא מתכוונות ללכת לפארק כלשהו, אז לא נורא אם יעיפו אותנו.

GalGul000

New member
לכו ל4- הזה...

חחח טוב זה באמת רק מסיפורים שלכם. זה איזה קומה או משהו לא? אל תכנסו לגג כקבוצה.... תכנסו כיחידים\זוגות.... לא נראה לי שיש סיבה לא להכניס אתכם. בגג תמצאו איזה פינה ותתאחדו
למרות שיכול להיות שאחרי אתמול הם לא מכניסים אף אחד. אבל לא נראה לי הגיוני.

אבל אבל

מישהי ראתה או קראה על מה שהיה אתמול בעזריאלי?? לא הכניסו את חלקם בגלל שהם "פריקים שמתלבשים שחור וסוגדים לשטן" נראה לי שהם יסגרו את הגג למפגשים בקיץ.. עדיף בפארק הירקון. יש רכבת ויש אוטובוסים בתחנת אוניברסיטה ואולי עוד איפושהו. כול אחת יכולה להביא משהו ויהיה פיקניק שמח וזה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהם לא הכניסו אותי ואת טל

אנחנו פאקינג התחננו! עכשיו נכון שישרא בלוג עשו המון בלאגן פשוט המון, אבל אנחנו לא עשיו כלום...ואחרי זה הלכנו לדיזינגוף כי העיםו אותנו מעזריאלי, וכשחזרנו כדי ללכת לרכבת הם לא הכניסו אותנו כי נראנו "פריקים" ואז עברה מישו עם חולצה לבנה, אה אוקי אותה אפשר להכניס. אנחנו פאקינג התחננו להם שיכניסו אותנו לקניון! זונות.

ואי זה ממש מעצבן.

מה זה האפליות האלה?? איך חזרתן הביתה בסוף? נראה לי הפתרון המצחיק זה ללכת לאנשהו לקנות גופיה ורוד פוקסיה ואז יכניסו אותך בטוח.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהתחננו להם, אפילו המוכרים

במקדונלס ראו שאנחנו בתור כבר הרבה זמן, אבל נתנו לאלו שבאו אחרינו. ארגג. אניווי, אני מביאה איתי בגדים חלופיים או משוXP

אבל זה אמצעי מניעה לזה!../images/Emo54.gif

ישרא עשו מלא בלאגן, ובגלל שכולם מיוחדים נורא ולבושים שחור ונראים כמו פריקונים קשוחים, הם פשוט לא מכניסים אנשים שנראים ככה. נכון שזה לא בסדר, ואני לא מסכימה עם זה - אבל זאת העבודה שלהם, למנוע בלאגן בקניון. שוב - אני לא מסכימה עם זה, ועליי ממש צעקו שאני אעוף מליד הטאוור כי, אלוהים ישמור אוי לבושה - עמדתי לידו(><), אבל..בואי נגיד שאני לא רוצה להיות במקומם.

../images/Emo221.gif אני הייתי בחולצה לבנה

אז לא יודעת לא אמרו לי שום דבר, ובעיקרון גם לפני זה ירדתי עם חברות לבורגרנץ'

Stinki Winki

New member
ואיך הם יודעים שאתן אכן מישרא?

אחרי הכל גם אנשים מחוץ לישראבלוג לובשים שחור ~מרימה גבה~

mirymoo

New member
מה באמת???

איזה מגעילים...... אוליי פשוט נקבע שכולם לובשים וורוד כדיי לשלא יחשבו שאנחנו פריקים ויגרשו אותנו מהארץ...

למעלה