מערכת ל

1337hAx0r

New member
ציטוט ממך ,ברשותך

"ועד שאחד מהם לא יסתום לי את הפה בהבנה שלו במערכות אני אמשיך להרגיש מלך העולם, ברשותך."

Alfa156 GTA

New member
מה הנקודה ? לא הבנתי ...

כמו שדרור אמר יש כאן כאלו שמבינים יותר ממני, הגיוני מאוד. אני פשוט לא מכיר אותם/שמעתי עליהם... יש לי הרבה דוגמאות למה שקרה היום. אבל אני לא יתן אותם פה. אם תרצה אשלח לך אותם במסרים. Alfa156 GTA טוב אולי לא מלך, אבל אני עדיין מבין המערכות לרכב, איתכם הסליחה.

1337hAx0r

New member
הוא צודק וטועה

לפי ידיעתי באמת מוכרים בארץ מוצרים סיניים בלי אמא ואבא בשם earthquake ,אבל כפי שאמרתי ל earthquake of sanfrancisco שהיא חברה אמריקאית (לא גדולה ) יש מוצרים טובים מאד.

external

New member
earthquake of sun francisco

אני מתכוון ועוד איך לearthquake of sun francisco המגבר והסאב שלי נשמעים פיצוץ. לפני שקניתי בדקתי הרבה חברות ביניהם רוקפורד קלריון ואלפיין וearthquake נשמעו הכי טוב.

Alfa156 GTA

New member
חביבי, יש את זה בכל מגבר גם

בפשוט ביותר, וCROSS יש לכולם היום.

Alfa156 GTA

New member
למה לXXX זה שם את ההודעות שלי

לא במקום שאני רוצה ?? טוב בכל מקרה, מערכות חמודות הזכרתם פה לא יותר, אני הייתי ממליץ לו על דברים אחרים לגמרי. אבל ב4K ? מה יש ? יש לי ב15K ואני עדיין לא מבסוט. (טוב כן...אבל...) Alfa156 GTA צרו איתי קשר בהודעות לפירוט.

אמיר ט

New member
זה לא כ"כ נשמע לי

אם יש לך מערכת ב 15000 זה לא אומר שהיא טובה כ"כ (אני בטוח שהיא כן אבל..) בסה"כ זה אומר ששדדו אותך
יש לי חבר שמרכיב לבד מערכות וגם יש לו קשר עם כמה יבואנים שמביאים את הדברים במחירים "סבירים" והוא מרכיב על שני וחמישי מערכת יותר חדשה ויותר טובה, תאמין לי שאם תשמע את המערכת אצלו באוטו היא מכפילה כמה וכמה מערכות מאד מאד יקרות שהזדמן לי לשמוע והוא לא משקיע רבבות עליה. בתקציב של 3000-4000 או יהפוך את האוטו שלך לערס-מוביל מועדון נייד ואולי יותר חזק
ויותר איכותי. אמיר.

sronis

New member
אז יאללה, תביא אותו לכאן, שייעץ

אולי עוד כמה חודשים ארצה לשפר את המערכת הבינונית שלי אבל בזול... רוני

Alfa156 GTA

New member
לידע כללי המחיר של המערכת שלי

הוא כ15K בחו"ל. וחוץ מזה שגם בארץ אני יודע איפה להשיג את הזול. וזה שזה מפוצץ זה לא אומר איכותי. גם רמקולים של PEERLES לבית מפוצצים..אז מה ??

זה מה שהישראלי הממוצע לא מבין

והוא קונה רמקולים שעושים רעש ולא איכות כמו פירלס קודה וכל מיני זבלים

למעלה