מערכת ל

ford prefect

New member
מערכת ל../images/Emo73.gif

אוקי ,הגיע הזמן לקנות מערכת רצינית לאוטו - התקציב בסביבות 3000-4000 ש"ח המצרכים : 1 מגבר 1 סאב 2 סט קומפוננט אין צורך במקור מה ההמלצות? מה המחירים של קומפוננטים של MBQ ? האם הם יקרים בטירוף?? סאב - איזה כדאי? שלא יהיה בומי במיוחד אלא מדויק מגבר שיגביר את כל החבילה ז"א יציאה ל4 רמקולים + סאב, קיים כזה דבר?

redroze

New member
תקציב מכובד !!!!!!!

אבל אם אתה מתכנן לקנות משהו בארץ אז כדאי לחסוך עוד קצת (לפי דעתי!!!) . . . . . הקומפוננטים של MBQ לא כ"כ יקרים והם טובים . . . . . במקביל יש לך את RF בסדרה הזולה (P) ואם אתה רוצה קצת להשקיע אז שים סדרה בינונית (X) . . . . . לתקציב שלך יתאים סאב 12´´, איזה מוזיקה את שומע???? אתה מעדיף סאב 15´´ ????? סאב 12´´ הרבה יותר מדויק מסאב 15´´, סאב 15´´ הוא יותר "בומי" (בשפה שלך). החברות שמומלצות לך הן: lightning audio- איכות טובה+ (יש כאלו שלא יסכימו) ומחיר מצחיק orion- בערך כמו ה-lightning audio sony- יש כאלו שיגידו לך שהם טובים והמחיר הקצת יותר גבוה שווה (המגבר שלהם בא עם אקולייזר שזה גם משהו שאין למתחרים) ויש שיגידו שהסאונד שלהם ממוצע ולא שווה את המחיר (לשיקולך) . . . . . pioneer- החברה שאני הכי אוהב לעבוד איתה (הגברה מקצועית ולא ברכב) אבל חבל שבהגברה ברכב הם ממוצע מינוס וכמעט כל חברה עולה עליהם אבל יש להם משהו אחד שאין לאף חברה וזה נצילות מצויינת- מגבר חלש מספיק בשביל להפיק סאונד נורמלי אבל בכלליות הם גם חלשים מאוד !!!! עכשיו תסתכל באתר הזה ותגיד מה מתאים לך אבל אל תקח משם את המחירים כי זו חנות בארה"ב והמחירים של מצחיקים !!!!!!!! אני כרגע משקיע 600 דולר בייבוא סאב ומגבר מארה"ב ולפי המחיר אתה רואה שזה הולך להיות הזמנה כמעט הכי מקצועית שיש !!!!! סאב מרובע של קיקר או סאב 15´´ של קיקר מגבר RF 600.4 ואולי אני אצליח להביא את ה-800.4 (כמובן הסדרה POWER החדשה) !!!!!! ד"א,דרור, בררתי ובאומגה יש קומפוננטים של Blaupunkt (זו כנראה תהיה הג´סטה הבאה שלי מארה"ב אחרי המגבר והסאב)

ford prefect

New member
תודה!

אני מכיר את האתר ששלחת , אבל אני לא ממש מכיר את המחירים בארץ , לכן שאלתי.

redroze

New member
במילה אחת . . . . .

כפול, המחירים מ-א-ו-ד גבוהים . . . . . המחירים יותר זולים בדיוטי אבל המבחר שם קטן בהרבה מהארץ . . . . .

© DrorZi

New member
הבחירה של הסאב מעולה, אולי תביא לי

גם .... (זה בסדר אני בודק דרכי יבוא ...) גם בפז´ו יש בלאופונקט, בהרבה אירופאיות יש, אבל שמתי לב שהם שמים את הקקה של הקקה לצערי ...
דרור זי.

redroze

New member
בטח חרא !!!!!!!!

ואני כמו דפוק באתי לחפש אולי אני אמצע בטעות את החרא הזה באינטרנט אבל אין זכר, מה שגם באומגה לא רשום כלום על הרמקולים חוץ ממספר סדרתי (רק ספרות בלי קשר) והייתי צריך להתקשר למוסך הראשי של אופל בשביל לדעת מזה הקומפוננטים !!!!!!!! אני עדיין לא סגור על הייבוא מארה"ב מכיוון שהמגבר כבד מדיי והסאב גדול מדיי וזו בעיה "להעמיס" את זה על מישהו ועכשיו שלחתי אימייל לדודים בפלורידה (האיזור הכי זול בארה"ב- זה בדוק) ובקרוב תחזור אליי רשימה עם מחירים ואז נראה אם זה שווה וכמה זמן זה יקח . . . . . .

איך אני יודע אם אני רוצה 12 או 15?

בקשר לסאב? מ 15 אני מניח שמגיע צליל יותר צלול? עזרה? זה תלוי בסוג מוזיקה? כי אם כן אז אני שומע בעיקר טריפ הופ (מאסיב אטאק וחברים) ו האוס פרוגרסיב (פול אוקנפולד וחברים)

sronis

New member
גם בגלל מאסיב אטאק, פורטיסהד

וגם מולוקו, מובי... (למרות שזה סגנון קצת שונה...) רוני, נזכר שיש לו כמה דיסקים חדשים לקנות

redroze

New member
יש לך טעם מצויין !!!!!!!

עדיף לך סאב 15´´, יותר "בומי" . . . . . . האומגה הוא רכב גדול והתא מטען ע-נ-ק ולכן אני חייב מגבר+סאב חזק !!!!!

הממ וקורדובה?

אם אני שם סאב אז אני לא יכול לשים זוג קומפ מקדימה? בהנחה שהמגבר שלי הוא 4 ערוצים ומחוברים אליו 2 רמקולים אחוריים איך זה יעבוד?

redroze

New member
בטח יעבוד . . . . .

אתה יכול לחבר את הקדמיים/אחוריים ליחידת ראש או לעשות מה שאני עושה, כל זוג רמקולים אני שם על יציאה אחת, מגבר יכול לשאת עד 2 רמקולים על כל יציאה . . . . . . יש לי זוג קומפוננטים מקדימה, זוג מאחורה ועכשיו אני מוסיף סאב, מגבר וכנראה גם קוונד 220W על המדף וכל זה למגבר 4 יציאות (כנראה יהיה RF) . . . . . התא מטען בקורדובה חצי ממה שיש האומגה אז לא צריך משהו חזק במיוחד, הכנסנו בתא מטען של האומגה 4 מזוודות גדולות ועוד תיק בינוני ועוד היה מקום !!!!!!!! נכון שעדיף לשים כמה שיותר מגברים אבל אפשר להסתדר עם מגבר אחד, אני אוסיף עוד מגבר מיוחד לסאב ואולי נוסיף גם סאב שייקרים ועוד מגבר נפרד לקומפוננטים וזו המערכת שאני רוצה להגיע אליה ולאט לאט מתקדמים (אין מה לעשות, אין כסף !!!!!!) . . . . . .

redroze

New member
בנתיים יש רק קומפוננטים . . . . .

המערכת תגיע רק עוד חודש חודשיים במקרה הטוב, עכשיו אני מברר עם משפחה מארה"ב מחירים ואולי משתלם יותר לקנות דרך אתרים באינטרנט . . . . . ברור שאם אני אקנה דרך אתרים באינטרנט זה יהיה הרבה יותר מהיר אבל אני אתפשר על פחות כי זה יותר יקר !!!!!! אני לא הולך לבטח את המערכת או לשלם יותר לביטוח רכב שהוא גבוה מאוד (וגם האומגה קבוצת רישוי 5 !!!!!!!), אבל אני מברר עכשיו מחירים של אזעקות "חכמות" יותר כמו שהוזכרו לפני כמה ימים אבל בדקתי ובאומגה האזעקה היא גם לתא מטען שזה גם טוב אבל אני לא אסתפק בזה !!!!!!!!

ford prefect

New member
ככל שהסאב

גדול יותר , ככה הוא דוחף יותר אוויר והבאס חזק יותר, אבל לאו דווקא צלול יותר.

לכבוד המפקח פורד

מה זאת אומרת צלול יותר בעצם? באס מייצר בום בום או בשפת רמת אביב ג אומצה אומצה לא? מישהו מכיר את הדיסק base chicks? יש עליו אזהרה שחייבים לנגן אותו במערכת עם סאב אקטיבי אחרת הוא הורס את הרמקולים

sronis

New member
או! זה בדיוק כל העניין!! ../images/Emo91.gif

כל הערסים שחושבים שבאסים זה רק בום בום, ורק עוצמה, כל כך טועים!! וזה לא רק בבאסים, זה גם במיד ובגבוהים. יש במוזיקה כל כך הרבה מאפיינים! באסים יכולים להיות סתם חזקים, או גם צלולים יותר, ורכים יותר, לא מתפזרים. בצליל יש מאפיינים כמו סאונדסטייג´, דיוק, צלילות ועוד המון דברים - מי שלא שמע אף פעם מערכת סטריאו ברמת היי אנד פשוט לא יכול להבין!! בפעם הראשונה ששמעתי כזאת מערכת נדהמתי! הייתי רגיל לאיווה העלובה שיש לי בבית, שמתי דיסק שאני מכיר היטב במערכת ההיי אנד ופשוט נדהמתי כמה שאני לא מכיר אותו!! זה משול לישיבה פעם עם נהג ספורטיבי טוב. עד שלא תעשה את זה לא תבין כמה מהר ניתן לקחת סיבובים. רוני

למעלה