מערכת ל

sronis

New member
אתה יכול ללכת לכמה וכמה מקומות...

אינני מכיר את כולם, אבל יש כמה מקומות שבהם תוכל לשמוע מערכות היי אנד טובות (אם כי לא מדהימות) - זה בכל מקרה כמה רמות מעל למה שאתה מכיר, אני מבטיח לך. למשל אמנון סאונד בת"א (יקרן בטירוף), סטריאו סטאר בפ"ת, טופ אודיו בהרצליה פיתוח, איל פור בירושלים, ויש עוד הרבה... אתה רק צריך לעשות עליהם רושם כאילו אתה באמת מתעניין ברכישת מערכת יקרה... אנחנו תכננו לקנות לפני יותר משנה, אבל זה התאחר עד הזמן האחרון, באותה תקופה נסענו לכמה וכמה מקומות וביקשנו לשמוע מערכות בעשרות אלפי שקלים (אצל אמנון סאונד למשל שמענו מערכת בקרוב ל-100000 ש"ח)... מערכות באמת טובות, אבל עדיין לא משתוות לכמה מערכות ביתיות ששמעתי אצל כמה מחברי פורום האודיו כאן בתפוז... רוני, חושב שזה מדהים כמה כסף מוציאים אנשים מסוימים על מערכות סטריאו

sronis

New member
תגיד את זה לאנשים שמוציאים40000 ש"ח

על מערכת לאוטו, בשביל שתשמע אולי רבע ממה שמערכת ביתית באותו מחיר נשמעת, וגם תצטרך ביטוח מיוחד ותהיה תמיד בסכנה של גניבות או הרס בעקבות תאונה... אני חושב שהרבה יותר נורמלי להוציא 40000 ש"ח על מערכת ביתית, אם זה התחביב של הבנאדם, כמו שהתחביב של חלקנו הוא מכונית ספורטיבית, למשל. ומי שמוציא מאות אלפי שקלים על מערכות סטריאו לבית הוא באמת קצת מופרע, אבל הוא בדיוק כמו מי שיש לו את הכסף ולוקח את תחביב הנהיגה שלו רחוק מספיק וקונה, נניח, פורשה. בכלל, יש המון מה להשוות בין עולם האודיו לעולם המכוניות... תחשבו על זה... רוני

נכון אבל!

מעט מאוד מהאנשים שיש להם כסף הולכים וקונים פורש או כל רכב אחרי שעולה מעל ל 400 אלף שקל אני קניתי מערכת לרכב בסכום של כ 3500 שקל שזה כולל את הקנווד קורא אמ פי3, ומגבר ורמקולים קנווד מהדיוטי פרי אבל מי שיכול שיקנה יש הרבה מטורפים בעולם כמו השכנים שלי למשל שכל שבת בבוקר יוצאים לחצר בריקודי וולס בעוצמה שמעירה אותי

sronis

New member
תתפלא!! אני מוכן להתערב איתך

שלרוב האנשים שיש להם כסף (ואני מדבר על הרבה כסף) יש גם מכונית יקרה מאוד. לא בהכרח פורשה כמובן, אבל מרצדס, ב.מ.וו, אודי או מכונית אחרת... מספיק סיפורים שמעתי על משפחות עם שלוש מרצדסים (ולא A קלאס, אני מדבר איתך על S ו-E קלאס...) או ב.מ.וו (330 קבריולט, סדרה 7 החדשה, מה לא) זה לא צריך להיות דווקא פורשה... רוני

נכון גם אני מכיר

לעומת זאת רובם הם "הובו-ריש" בכל אופן כמה אנשים אתה מכיר שבאמת יודעים לנהוג ויש להם גם פורש או משהו בסגנון? לא כמו רואן אטקינסון (מיסטר בין) שקנה מקלארן וריסק אותה אחרי שבוע שכחתי כבר על מה אנחנו מתכווחים...

sronis

New member
אוי,הוא עשה את זה? כמה נורא...

הוא קנה מקלארן F1 וריסק אותה??
רוני

כן בעסה...

ראיתי פרק של טופ גיר על המקלארן ידעת שמציירים רק 4 כאלו בחודש?

© DrorZi

New member
בזזזזזזזזזז, לא הכי מדוייק

סאב בגודל גדול יותר אכן דוחף יותר אוויר, וגם יכול בד"כ לרדת לתדר יותר נמוך אבל אז הוא נותן דווקא בס נורא "קשה", לא מדוייק, לא מתליח לעלות לתדרים שסאב 12 מצליח ומצריך שימוש בקומפוננט של 3WAY כדי לשמוע טוב. שום סוג מוסיקה חוץ מראפ לא מצדיק שימוש לדעתי בסאב 15. 2 עשיריות נותנות הרבה יותר נפח לצליל.
דרור זי "12 אחד.

shlomisa

New member
תשמע

יש מגברים עם 5 ערוצים, כלומר 4 לרמקולים + סאב, המהדרין אומרים שזה פחות טוב, אני חושב שזה בסדר אם אתה לא פריק, בתקציב שלך , אתה לא יכול להרשות יותר . בקשר לקומפוננטים, אני הזמנתי מארה"ב קומפוננט של MB QUART 6.5 ועלה לי 155 דולר(לא כולל משלוח לארה"ב) , ממש שווה לקנות דברים שם.

redroze

New member
לא חובה !!!!!!!

במגברים של RF אתה יכול "להפוך" ערוץ אחד לערוץ סאב כי במגברים החדשים (והיקרים) יש כיוון לכל ערוץ (מעיין אקולייזר)+ הפרדה של תדרים !!!!!!

shlomisa

New member
זה לא משנה

אבל רק שתדע, אני קניתי מגבר 5 ערוצים של סוני (40 * 4 + 150 ב 4 OHM) ב 200 דולר +, קומפוננטים נחמדים ב 150 + , מקווה לקנות סאב בכ 1000 שקל (אולי משומש), ויש לך מערכת נחמדה. כעקרון, אתה חייב לקנות את הדברים בארה"ב ואז זה חצי מחיר.

redroze

New member
איך הסוני ?????

אם אתה רוצה, אני מכיר מישהו שמוכר ב-1K מגבר של kenwood 4 ערוצים אבל אני אישית לא ממליץ kenwood (חלש מאוד) . . . . . וזה מגבר נחמד מאוד (מה שיש לך), אבל אני מחפש משהו מצויין שאני לא אחליף עוד שנתיים כי הוא ישעמם אותי !!!! לכן אני משקיע קצת יותר וקונה כמעט הכי טוב, RF 600.4 עולה 350 דולר וה-800.4 עולה 400 דולר שזה לא נורא !!!! הסאב העגול של קיקר עולה 140 דולר (זול מאוד) אבל המרובעים מתחילים מ-200 דולר וכנראה לא ישאר לי ירוקים למרובע (חבל) . . . . . . redroze, אני חייב לתקן אותך אח שלי, בארה"ב המחיר נורמלי ובארץ כפול ולא המחיר ארץ נורמלי ובארה"ב חצי מחיר !!!!!!! (מאוד עקרוני) . . . . .

shlomisa

New member
לצערי , לא הספקתי להרכיב את הכל

במערכת הקקא שלי יש סט שלם של blaupunkt (רדיו טייפ , קומפוננט ורמקולים) ולרדיו אין יציאות RCA, אני צריך להביא פלאג ייעודי ליחידה הזו, זה בלאגאן.

drugstore

New member
נקודה כחולה ../images/Emo91.gif

הקומפוננטים של בלאופונקט מעולים למחירם (יש לי סט של 6.5 אינץ´) ויש להם טוויטרים מעולים ולא צורמים. אזהרה ידידותית : אוטופרט - היבואנים של רוקפורד/סרווין/לייטנינג וכו´ משווקים גם את INOX - נא לא לגעת... קניתי קומפוננט 4 אינץ´ שלהם ונכוותי: הטוויטרים צורמים מדי, המיד מעפנים למדי ואין קרוס נורמלי (רק יעני-הגנה לטוויטרים, שתדרים נמוכים לא יגיעו אליהם). רס"ן שמועתי סיפר לי ש-INOX זו חברת בת של רוקפורד או סרווין (בגלל שאוטוםרט מייבאים אותם) וזו טעות. להתרחק כמו מאש.
drugstore, שמרוצה מהמערכת שלו שהשקיע בה רק 4K.

redroze

New member
אין תלונות על הבלאופונקט . . . . .

וגם היחידת ראש באומגה חזקה ומצויינת (צ´ינגר 4 דיסקים נשלף מהקונסולה+ קלטת+ רדיו עם השמות של התחנות ועוד שטויות) . . . . . . . מה שמצא חן בעיניי זה שבדלתות הקדמיות הטוויטרים נמצאים ליד הידית של הדלת (הגובה האופטימלי לשים טוויטר) וגם אם אני אחליף ביום מן הימים קומפוננטים יש לי בניה בגובה הכי טוב וזה נחמד מאוד . . . . . . פרט על המערכת שלך אח שלי . . . . . .

למעלה