מערכת ל

drugstore

New member
4K קנו לי...

יחידת ראש Kenwood D-MASK רדיו דיסק עם שלט מחליף דיסקים של 10 דיסקים CD-TEXT קומפוננט INOX 4 אינץ´ 100 וואט קומפוננט בלאופונקט 120 וואט 6.5 אינץ´ סאב פיוניר 12 אינץ´ 500 וואט + מגבר 500 וואט קונקורד (???) וזהו... את ההתקנה אני עשיתי עם חבר. סולידי למדי, לא?

עתיד©

New member
אולי אתה תוכל לעזור לי...

גם לי יש די מאסק (רדיו טייפ - חשמלי) עכשיו....בכל התחנות בכ-ל התנחות רדיו אני רואה את הRDS רק בתחנת BU99FM אני לא רואה אר די אס...אלא מופיעה לי התדר...בדקתי וכם קיים שידור אר די אס בתחנת הזאת אז למה לכל הרוחות הרדיו טייפ מתעלם ממנה ?

drugstore

New member
יכול להיות

שה-RDS היה מוגדר בהתחלה לקבלת ה- SCROLLER מהתחנה ואח"כ הורדת אותו... אפשר לשחק שנים עם כל האופציות של ה-RDS וה-NEWS והעדכונים שהמכשיר מקבל מהתחנה ועדיין להסתבך... אני הורדתי את כל האופציות של ה-RDS כי מדי פעם הוא היה מקפיץ את תדר התחנה לבד - כאילו הוא קולט News Bulletin או משהו דומה. אין לך את החוברת של המכשיר? דרך אגב, מה הדגם שלו?

עתיד©

New member
אין לי את החוברת כי לא קניתי אותו

אלא קיבלתי (ולא זה לא גנוב - יש לי אפילו את השלט הכחול הקטן שמשמש כקודן) ולא זוכר את הדגם שלו....אבל הוא נראה לי מדגמי שנת 2000 כי חיפשתי אותו פעם באינטרנט ולא מצאתי

drugstore

New member
חיפשת

PDF או דוקומנטציה שלו איפשהו ברשת?
תודה שאני מקורי

עתיד©

New member
אולי במקום לשגע אותי - תעזור לי

למצוא תיעוד של החרא הזה איפה שהו ? אולךי איזה חוברת הפעלה קטנה ?

עתיד©

New member
מצאתי !! הדגם הזה לא חרטה

אפילו הוא נמכר נכון להיום באנגליה והוא עולה 180 פאונד מסתבר שיש הרבה תיעוד ואפילו מצאתי חוברת הפעלה על הנט... יש !!

drugstore

New member
גוד

לאק, מותק! הדאבל מק-רויאל עם רוטב טריאקי פשוט קרא לי לפניך... היה טוף מאוד, אם שאלת :) בהצלחה!

external

New member
EARTHQUAKE

משהו מכיר EARTHQUAKE? יש לי סאב ומגבר שלהם ואני מאד מרוצה.

1337hAx0r

New member
הםםםם

אם אתה מתכוון ל earthquake of san francisco אז אתה #&^#@&^$&*$&*^@$#% היה לי מגבר שלהם שנשמע הרבה יותר טוב ומדוייק מכל הרוקפורדים שיש לי עכשיו.

Alfa156 GTA

New member
אני לא מאמין שהכוונה ל:

earthquake of san francisco , יש פה בארץ פשוט EARTHQUAKE, סתם חרא. כמו RED SOUND

© DrorZi

New member
תגיד לי, על מזארטי שמעת ../images/Emo35.gif

לא הרבה מכירים את השם הזה, זה לא אומר שהמכוניות שלהם קקה, נהפוכו (ואני בטוח ששמעת, אבל הרוב המכיר מיצומאזדטויוה לא שמע, ובטוח לא יקנה גם אם זה יעלה כמו קורולה) הסאבים של earthquake משיגים ציונים גבוהים במבחנים ואף מנצחים את חלקם בציון הכולל ויוצאים אם התואר הקניה הכדאית עלות/מחיר. גם המגברים שלהם טובים מאוד. במקומך לא היתי ממהר להשמיץ חברה כלכך גדולה רק כי לא יצא לך לעבוד איתם. זה שלא שמעת עליהם לא עושה אותם ללא טובים. נ.ב. לא אהבתי את הזלזול שלך במישהו שרצה להשקיע 4K זה היה לא במקום בכלל. נ.ב.2 לא יזיק אם תפסיק לתת לאחרים את ההרגשה שאתה מלך העולם במערכות ואף אחד לא מבין כמוך או אף אחד לא משקיע כמוך, תתפלא אבל יש פה לפחות 3 חברי פורום עם מערכות קצת יותר יקרות, קצת יותר טובות ועם קצת יותר ידע ממך שפשוט סותמים ונותנים לך להתלהב מעצמך אבל בשיחות מסרים יורדים עליך נונסטופ. אני אומר את זה בלי להעליב ומתוך כוונה טובה למרות שאני מבין שכנראה תפגע מזה, בכל זאת נסה לחשוב על זה מהצד של מי שאתה משפיל אותו.
דרור זי.

Alfa156 GTA

New member
דרור דרור, חכה שניה

עם מה נתחיל? למה אתה חושב שלא יצא לי לעבוד עם EARTHQAUKE ? היה לי סאב שלהם עוד בפונטו, שהוחלף בLANZAR סלח לי אבל על דברים שאני לא מכיר אני לא נותן תגובה. מגברים שלהם אני לא מכיר. אני לא מזלזל באף אחד שמשקיע במערכת, אני פשוט לא הייתי קורא לזה מקצועית, או רצינית איך שקראו לה פה. בחיים לא אמרתי שאני מלך העולם במערכות ושאף אחד לא מבין כמוני, אבל כן יש לי בעייה עם אנשים שחושבים שהם מבינים (שהם יודעים מי הם) ופולטים סתם שטויות. (חוצמזה שלדעתי אני כמה רמות מעל רוב המבינים במערכות בפורום אבל אולי זאת רק דעתי) לא אמרתי שלא יתכן שאין אנשים עם מערכות יותר טובות/יקרות משלי כמובן שיש זה שלא שומעים עליהם פה זה אומר כמה שיש להם מה להגיד בנושא, ועד שאחד מהם לא יסתום לי את הפה בהבנה שלו במערכות אני אמשיך להרגיש מלך העולם, ברשותך. אין לי בעיה שירדו עלי במסרים, אם למישהו יש בעיה איתי שיתעמת איתי כאן, אל תדאג דרור, אני בן אדם שנורא קשה לפגוע בו. ואם כבר, דרור ראית את המערכת שלי ? (זוכר את התמונות? זה עבודה שלי, הכל העור הקסטום,החיווט ה-כ-ל, המערכת שלי היתה בתחרות בי-ם כנגד 5 מכוניות שסכום המערכות שלהם משלש את המערכת שלי, ובסופו של דבר מבחינת סאונד שלי לקחה מקום 2. אני קורא לזה כבוד, אה וידע. (הכיוונים וכדומה). כך שלא מפחיד אותי שלאנשים יש מערכות ברכב יותר יקרות משלי. Alfa156 GTA לא נעלב, ומצטער אם הוא השפיל מישהו. איתו הסליחה.

1337hAx0r

New member
אדון אלפא

לפי מה שראיתי עד כה אתה נראה כמו "ערס" טיפוסי עם הרבה כסף ומעט מאד ידע,זה שאתה אומר את המילה פרוססור לא מראה הרבה.....

1337hAx0r

New member
הערה

כתבת שיש לך בעיה עם אנשים שלא מבינים וסתם פולטים שטויות ,אז אולי במקום שתיהיה לך בעיה עם זה פשוט תתקן אותם ותעזור להם,זה כל המשמעות של הפורום לא? לעזור וליעץ לאנשים ולא להתלהב ולהשתחצן ולצחוק על מישהו מכיוון שהוא טעה,ובקשר לנושא של מלך הפורום אתה כבר צריך ללכת לפסיכולוג,כי מלך אתה לא תיהיה,המקסימום זה חבר מוערך ,שגם זה לא נראה לי.

Alfa156 GTA

New member
רוב הפעמים אני כן מתקן, אבל אני

מתעצבן שעוד מתווכחים (אלו שמבינים...), לא שואף להיות מלך, חבר מוערך זה יהיה נחמד, אולי אני לא יהיה, אבל השאלות במסרים אומרות אחרת, ואני עוזר לכל המסרים האישים. (לפחות מנסה)

למעלה