דרור דרור, חכה שניה
עם מה נתחיל? למה אתה חושב שלא יצא לי לעבוד עם EARTHQAUKE ? היה לי סאב שלהם עוד בפונטו, שהוחלף בLANZAR סלח לי אבל על דברים שאני לא מכיר אני לא נותן תגובה. מגברים שלהם אני לא מכיר. אני לא מזלזל באף אחד שמשקיע במערכת, אני פשוט לא הייתי קורא לזה מקצועית, או רצינית איך שקראו לה פה. בחיים לא אמרתי שאני מלך העולם במערכות ושאף אחד לא מבין כמוני, אבל כן יש לי בעייה עם אנשים שחושבים שהם מבינים (שהם יודעים מי הם) ופולטים סתם שטויות. (חוצמזה שלדעתי אני כמה רמות מעל רוב המבינים במערכות בפורום אבל אולי זאת רק דעתי) לא אמרתי שלא יתכן שאין אנשים עם מערכות יותר טובות/יקרות משלי כמובן שיש זה שלא שומעים עליהם פה זה אומר כמה שיש להם מה להגיד בנושא, ועד שאחד מהם לא יסתום לי את הפה בהבנה שלו במערכות אני אמשיך להרגיש מלך העולם, ברשותך. אין לי בעיה שירדו עלי במסרים, אם למישהו יש בעיה איתי שיתעמת איתי כאן, אל תדאג דרור, אני בן אדם שנורא קשה לפגוע בו. ואם כבר, דרור ראית את המערכת שלי ? (זוכר את התמונות? זה עבודה שלי, הכל העור הקסטום,החיווט ה-כ-ל, המערכת שלי היתה בתחרות בי-ם כנגד 5 מכוניות שסכום המערכות שלהם משלש את המערכת שלי, ובסופו של דבר מבחינת סאונד שלי לקחה מקום 2. אני קורא לזה כבוד, אה וידע. (הכיוונים וכדומה). כך שלא מפחיד אותי שלאנשים יש מערכות ברכב יותר יקרות משלי. Alfa156 GTA לא נעלב, ומצטער אם הוא השפיל מישהו. איתו הסליחה.