מעלילות חדר הכושר

כרסתן

New member
לא רק צד אחד...

לפני חריצת דין ולשון, כדאי לקרוא איך נראים הדברים מהצד השני... כלל פשוט ובסיסי ביחסי אנוש. אבל הרי יחסי אנוש הם לא הצד החזק שלך ושל חברתך....

בקי2

New member
אני עדיין לא מבינה

מה הקשר בין זה שאתה מתנדב לעזור ביד שרה ובין ההליכון המסכן שבסך הכול רצה שישתמשו בו. בקשר להתנהגות - באותה מידה זה היה יכול להיות גבר גברתן ולא אישה אני לא חושבת שהיית מעז לפנות אליו כך מפחד המכות שהיית חוטף. (גברתן זוכר ? לכן אין קשר למין אלא להתנהגות. ולהתנהגות ילדותית שלך ופלצנית של האישה אין קשר למין ממנו הוא בא.

כרסתן

New member
יופי, עם זה אני דווקא כמעט מסכים

חוץ מדבר אחד - "מעז לפנות אליו כך" למה את מוכנה בכזו קלות להאמין לאותה אחת שאכן פניתי בתוקפנות? האם לא ברור לך שכל מה שהיא וחברה ניסו לעשות זה לעורר אהדה בגלל הביטויים שבהם השתמשו?

sista

New member
ממך לא הייתי מצפה להתנהגות כזאת

בלי כוונה להיות כאן איזה אשת חינוך או מטיפה, כל העסק מצלצל לי חזק מאוד כמו סיטואציה קלאסית הלקוחת מארגז החול בגן. יובל החצוף והשובב לא גמר לבנות את הארמון שלו בחול אבל היה לו פיפי והוא הלך לפני שיברח לו ומיה המנומנסת והחכמה הזיזה את המגרפה שלו מהארמון והתחילה לבנות שם טירה גותית במקומו. יובל חזר לו מהפיפי וחשכו עיניו, מיה בונה טירה גותית על הארמון שלו, והיא אפילו הזיזה את המגרפה!!!! אץ לו רץ לו לגננת, שחזרה ובפיה המשפט אשר ישפיל מייד כל ילדה חכמה ומנומסת: ממך לא הייתי מצפה להתנהגות כזאת. אנשים, בואו נתבגר! העולם שלנו כבר לא מעוצב כמו גן ילדים. אנשים לא מתנהגים כמו שכתוב להם על הקיר בתקנון ומצד שני אף אחד לא ישמור לך על החניה אם תשאיר אותה פנויה ומעליה יתנוסס בקבוק מים. אולי יום אחד הגננת תגיע לשיעור: איך להתווכח בלי לריב, איך לדבר בנימוס ואיך להתחשב בחדר כושר, בחנייה, בספרייה, בבית ואיפה לא. וטיפ לגננת: אף פעם אל תצפי מאיתנו שנהיה ילדות טובות.

טל קר

New member
אני מסכימה שזו הודעה מוצלחת

אבל הקונספט השתנה, וכיום אין עוד טור של הודעות נבחרות שהומלצו על ידי המנהלים, אלא פורום שלם של הודעות נבחרות, שגולשים ממליצים לגולשים אחרים. כל אחת יכולה להמליץ שם על הודעתה של סיסטה עם/בלי נימוקים.

למעלה