מעלילות חדר הכושר

מעלילות חדר הכושר

מקרה שהיה כך היה: היום, הגיעה חברתי נעמה לחדר הכושר, כהרגלה בקודש. אצה רצה נעמה לעבר ההליכון כדי לחטב רגליה. בעודה מתקרבת לעבר ההליכון מגלה כי בקבוק מים מונח לו על ההליכון. נעמה, אישה אלגנטית ונעימת הליכות, התעלמה מהבקבוק והחלה רצה על ההליכון כשפניה לשקיעה. לאחר ריצה של דקות ממושכות, הגיח לו גבר כרסתן וזועף, שהחל צועק על נעמה שזו העזה לקחת לו את ההליכון. נעמה הידועה באופיה הנינוח, לא איבדה אשתונותיה, והסבירה לאיש את חוקי המכון, "אין להשאיר שום חפץ (קרי: בקבוק מים, מגבת וכו´) כדי לסמן טריטוריה על ההליכון". הכרסתן לא הקשיב לדבריה, וצעק עליה שהייתה לו שיחה חשובה שבגללה נאלץ לעזוב את ההליכון, נעמה, שכאמור בקיעה היטב בחוקים, הסבירה לאדון שבכך גם עבר על חוק מס´ 2 של המכון, זה המורה על איסור מוחלט של טלפונים ניידים בשטח המכון. בעל הכרס הזועף החליט שהוא פונה להנהלה, נעמה התמימה חשבה שבכך הגיע הקץ ליסורייה, אך לא ולא. מיד הגיעה מנהלת המכון כשפניה חמורות סבר. לאחר דין ודברים בו נעמה מסבירה מדוע מעשיו של הכרס היו לא הולמים ואף היוו עבירה על חוקי המכון, קבעה מנהלת המכון שעל נעמה לרדת מייד מההליכון, וזאת תוך כדי שהיא צועקת עליה, "שממנה היא לא מצפה להתנהגות שכזו", ועוד כהנה וכהנה. נעמה ירדה מההליכון, תוך שהיא מסבירה למנהלת שהיא יורדת תוך כדי מחאה אך עם טעם מר מאד בפה. ולשאלת מליון הדולר: אם לנעמה היה בולבול אתם חושבים שהכרס היה צועק עליה כמו שצעק ?

אני מתייחס לשאלת הבקבוק

שלא היה צריך להישאר על ההליכון. מי שנכנס למכון צריך לכבות את הסלולרי, ודווקא התנהגותה של מנהלת המכון פסולה לחלוטין ואינה עולה בקנה אחד עם המטרות החיוניות של הפורום הזה, אשר איבדו מאיכותן לאור ההתנהגות של מנהלות הפורום. במילים אחרות: "אם בארזים נפלה..." ותרגום אונקלוס: "אם מנהלת המכון צידדה בגבר הזועם, מה לנו כי נבוא בדרישות אל גברים?

augustus

New member
לא חסרות נשים שיורות לנו/לעצמנו

ברגליים. אני משייכת לקטגוריה הזאת את נותנות השירות, לרבות הבכירות, אשר רואות בגבר לקוח אמיתי ובאישה לקוחה משנית, לא חשובה. עם זאת, תפישת עולמן המצערת של הנשים הללו אינה תנאי מספיק כדי לפתור את הגברים מאחריות על התנהגות בלתי נאותה. בשורה תחתונה, אני מאוכזבת יותר מאישה שמזלזלת בנשים, אבל ממשיכה לבוא בדרישות לכולם - גברים ונשים כאחת, ואני מאמינה שדרישותיי צודקות... וכגודל האכזבה גודל התהייה: חצי יום אני לא בפורום וכבר טל וחנה הספיקו לפגוע במאבק הפמיניסטי? הכיצד??

עשינו את זה כבר בדקות הראשונות

להעדרך, איך שאת מסובבת את הגב אנחנו מיד רצות לפגוע במאבק הפמיניסטי. WATCH YOUR BACK

aaa123

Member
לפי איזה סעיף בדיוק מחוקי המכון

ההתנהגות של נעמה לא היתה רצויה לדעת המנהלת. האם יש סעיף שלפיו הסברת חוקי המכון לאדם אחר היא עבירה על חוקי המכון? אם אין סעיף כזה אז אולי רצוי לחבר סעיף כזה. אני בהחלט חושב שזה יכול למנוע התנהגויות לא רצויות ,ויש סיכוי שאלו שיקראו את הסעיף יבינו שלא מדובר במכון רציני ,ויפנו למכון אחר.

אפרת_ח

New member
עוד אפשרות

אילו לנעמה היה בולבול, יכול להיות שבעל הכרס היה עובר למכות. בקיצור, מדובר בבהמה, והמנהלת פוחדת ממנו (בצדק כנראה) ולכן מצטרפת אליו. נעמה צריכה לגשת למנהלת, לדרוש את כספה חזרה ולוותר על שרותי המקום.

נעמה.ב

New member
תגובת נעמה

ובכן אני זו הנעמה המדובר... וחשבתי לפני שאגש למנהלת לדרוש את כספי וכו´, פשוט לכתוב לה פקס וזהו תוכנו: שלום לך ... (השם שמור במערכת לעת עתה), אני כותבת אליך בנוגע לתקרית שהייתה היום בחדר כושר. אני לא יודעת מה אני יותר; מאוכזבת, נדהמת או פגועה. האדון שבגינו ירדתי מההליכון במהלך האימון שלי, עבר על שני כללים כמדומני (ואם אני טועה, אנא תקני אותי): א. החזקה ושימוש בטלפון נייד בשטח חדר הכושר ב. שמירת ההליכון לשימושו בעודו נעדר מחדר הכושר. אותו אדון שעבר על שני הכללים, פנה אלי בגסות רוח ודרש ממני לרדת מההליכון. במקום לזכות בהגנתך, זכיתי ממך לנזיפה פומבית ודרישה לרדת מההליכון. אני מבקשת לדעת מדוע בחרת להגיב כפי שהגבת. האם אין אלו הכללים? או שמא אני פשוט מנויה סוג ג´ ולדמי המנוי שלי ניחוח שונה? לו היית קשובה, היית שומעת את תגובת שאר המנויים שנכחו באותו זמן בחדר הכושר ואשר ראו איתי עין בעין את התקרית שהתרחשה עם אותו אדון. מכיוון שדרך העימות הוולגרי אינה דרכי, בחרתי לרדת מההליכון. הייתי בוחרת לרדת מההליכון גם אם אותו אדם היה פונה אלי בבקשה לפנות את ההליכון באופן יוצא דופן מכיוון שנקלע לנסיבות בהולות. הייתי בוחרת לעשות זאת גם אם את היית פונה אלי בבקשה לרדת מההליכון למרות שהאדון פעל בניגוד לכללים. ובמילים אחרות לא היה צורך לעלוב בי בפומבי כילדה בכיתה א´ שסרחה – ניתן היה להגיע לאותן התוצאות גם בהתנהגות אדיבה. המנוי שלי עומד להסתיים בעוד כחודשיים. אם בכל זאת את מעונינת בחידוש המנוי שלי, הייתי רוצה שיובהרו לי, לאדון ולשאר המנויים כללי חדר הכושר לאשורם ושיובטח לי לא לעלוב בי בעתיד. בכבוד רב, מה דעתכן/כם??? עוצו עצה ותבוצע.

hunky@dory

New member
צריך טיפה יותר רעש

הי למה שלא תשאירי כאן את מספר הפאקס של המכון + שם הגיברת שלנו, ואולי נשלח לה פאקסים ? אויש כמה שאני שונאת התנהגויות כאילו ענבל

calisto

New member
הקץ לבהמיות!

יופי של פקס וגם יופי של אמירה. אני הייתי אף מעיזה ומבקשת פיצוי סמלי, בכל זאת אפשר לומר שהולבנו פנייך ברבים שלא לדבר על עוגמת הנפש. מאידך, אני בכלל בעד קנס לכל בהמה ולכל משדל או מסייע לבהמיות במעשה או במחדל, מה דעתכן? ודבר אחרון: כוח כלכלי הוא כוח נפלא ועצום. באם העניינים לא יוסדרו לשביעות רצונך פרסמי את שם המכון ואת שמה המלא של מנהלתו. אם כבר בהלבנת פנים ברבים עסקינן, אז שיהיה בפונטים שחורים על גבי הדף הלבן של הפורום...

נעמה.ב

New member
תודה

תודה, כבר התחלתי לחשוב שאולי אני היא הלא בסדר בעניין ושבכלל היה עלי בהכנעה לחכות עד שהוד מעלתו יסיים את שיחתו תהא ארוכה ככל שתהא, יחזור לחדר הכושר ויואיל לסיים את אימונו. שהיה עלי לחוש אמפטיה כלפי השיחה שלו בסלולרי שכן מובן שהיא הייתה בהולה ובעניין סוחט דמעות...שאני אדם בזוי וראוי לגינוי בשל האחזותי בחוקים ובתקנות ובכלל שפונים אלי בגסות עלי להבין שזה לא קשור להיותי אשה ולהפסיק לבלבל את המח ולהתנהג כאסקופה נדרסת שלא עושה בעיות. בקיצור calisto, תודה חיזקת אותי.

אושר מ

New member
קבלי עוד חיזוק...רק עכשיו סיימתי לק

לקרוא את השרשור הזה ואת הקודמים הנוגעים לעניין. זה ממש חוצפה. ובאשר לזו שאמרה שכללים קיימים בשביל להפר אותם, אני בי"ב ואפילו אני כבר לא משתמשת במשפט הזה (אלא אם כן מדובר בכללים של בנות ובנים לא להכנס לחדרים בטיול שנתי, כלל ממש מפגר לדעתי...) בקיצור, אם לא היו כללים, היה כאוס. אם זה כללים לא רלוונטיים לפי דעת הרוב, בשל היות המקום פרטי, הם ניתנים לשינוי. אז את יכולה לכתוב את זה לבעלי המכון. ובאשר למי שאמר שאשרי להיות מאמין, לא מסכימה. אני לא חושבת שהיחידים שיודעים להבדיל הם אלו שמאמינים. אבל זה לא המקום לדון בכך...

כמה שאני לא סובלת אנשים

שמחילים לצטט חוקים בחדר כושר, ובמיוחד את אלה הנוגעים לפלאפונים (שזה בעיני אחד האיסורים הכי צדקניים מהסוג שלא ניתן לעמוד בהם). קורה לפעמים שצריך לרדת מהמכשיר לרגע, בשביל טלפון או בשביל מים, ולא צריך לעשות מזה ענין. ואני לא יודעת אם הוא היה בהמה, אבל במקומו גם אני הייתי מתעצבנת.

aaa123

Member
איסורים נועדו כדי שיעמדו בהם

אני חושב שאם רוב משתמשי חדר הכושר נגד האיסור על פלאפונים אז עדיף שיתארגנו בדרישה להפסיק את האיסור במקום להתעצבן על אנשים שבסך הכל התעקשו על חוקי חדר הכושר.

התבלבלת, איסורים נועדו על מנת

שיפרו אותם. ויש משהו דוחה במקום פרטי שקובע תקנונים ואיסורים כאילו הוא בית ספר או בית סוהר. השאלה היא לא מה כתוב בתקנון, כי זה באמת לא ממש מענין, אלא איך אנשים נוהגים בפועל. אם אנשים נוהגים בפועל כן לסמן מקום שהם עזבו לכמה דקות וכן לדבר מדי פעם בטלפון (ולפחות בחדר כושר שאני הולכת אליו שני הדברים מקובלים) - אז ההסתמכות על התקנון היא התקרצצות לשמה.

aaa123

Member
הכוונה בכתיבת האיסורים לא היתה

שיפרו אותם. אם אנשים אכן נוהגים בפועל לסמן מקום שהם עזבו ולדבר בטלפון מדי כמה דקות אז ראוי שיבחרו לשנות את התקנון(אם זה מה שהרוב רוצה) או לאכוף את התקנון.

למעלה