ואולי זה היה אחרת ../images/Emo35.gif
לפני כמה ימים, הלכתי למכון הכושר שלי להתאמן (הרופא אמר לי שאני חייב לעשות פעילות גופנית). השתמשתי בהליכון, כשפתאום נזכרתי שהבטחתי להסיע חולה במסגרת התנדבותי ב"יד שרה". רציתי לטלפן לחולה ולהודיע שאגיע תוך שעה, אבל אז נזכרתי בחוק של המכון שאוסר להשתמש בפלאפון, והחלטתי לצאת לרגע החוצה ולטלפן משם. כיוון שלא היה איש ליד המכשיר, לא יכולתי להגיד שאני יוצא רק לדקה, ולכן השארתי את בקבוק המים שלי, כדי שאנשים יתחשבו ויחכו. יצאתי, טילפנתי וחזרתי - תוך שתי דקות. והנה - ההליכון תפוס ע"י מכשפה מכוערת שמוטת עכוז (אופס....שכחתי...אני חייב להיות בעל כרס ושעיר והיא צעירה יפה ואדיבה... לא יודע אם זה שייך לעניין, אבל כנראה ככה זה פה בפורום...). הסברתי לה שיצאתי לרגע לשיחת טלפון דחופה, אבל היא, במקום לרדת מההליכון או לפחות להתנצל בלי לוותר, התחילה בלגלוג ובחיוך מתנשא לצטט את חוקי המועדון... חבל שיש אנשים שחשוב להם להיות צודקים יותר מאשר להיות בני אדם.כל כך קשה היה לה לחכות שתי דקות? הרגשתי איך לחץ הדם שלי עולה, והייתי בטוח שאני עומד לקבל התקף לב...דווקא במקום אליו אני הולך כדי לשמור על הבריאות. החלטתי לא להגיב, ופניתי למנהלת המכון. כשהיא שמעה את הסיפור, היא לא האמינה שמישהו יכול להתנהג בכזו גסות. ניגשנו להליכון והיא נזפה באותה חצופה. המנהלת סיפרה לי, שאחרי שהלכתי כל מיני אנשים התחילו לטלפן אליה ולשלוח לה פקסים. מסתבר, שהמכוערת מההליכון (בעל כרס שעיר, זוכרים? ) התחילה לספר את הסיפור בתיקונים קלים לכל מיני אנשים, והסיתה אותם לטלפן ולשלוח פקסים למנהלת המכון, עד שההיא נשברה ממסע הטרור והחליטה שעדיף לה להתנצל ובלבד שיתנו לה מנוחה. היא גם אמרה לי שהיא מתביישת לפעמים להיות שייכת לאותו ג´נדר שמתנהג בכזו גסות. אוי, כמה חבל שלי אין מקום שבו אוכל לספר סיפורי בדיות ולגרום לאנשים שלא היו במקום, ואפילו לא ראו אותי, להאמין ולהזדהות איתי.... בעל כרס שעיר