מעונות טליה

אבי2511

New member
בהצלחה

שנה ב' זכורה לי כשנה הטובה ביותר (נדמה לי שהיא כזאת עבור רוב התלמידים). ו...?מה הרשמים שלך? את מרוצה עד כה?

arbellec

New member
תודה רבה

אני מרוצה מאוד מהחוג - החומר באמת מרתק. למרות שהבנתי ששנה ב' זה יותר בסגנון של שיטות מחקר למיניהן וסטטיסטיקה - שזה לא ממש כוס התה שלי.

אבי2511

New member
לא הייתי אומר

ששנה ב' זה בסגנון של שיטות מחקר וסטטיסטיקה מהסיבה הפשוטה היא שמדובר במעט קורסים ביחס לסך כל הקורסים שתלמדי בשנה הזאת. את התואר הראשון לא עשיתי בחיפה אלא בספיר ושם עשינו את סטטיסטיקה בשנה א' וזה לא נורא בכלל. גם אני יותר מתחבר לקורסים ההומניים אבל זה סטטיסטיקה למדעי החברה כך שזה דווקא נחמד. שיטות מחקר, בניגוד לאיך שזה נשמע, זה לא קורס ריאלי. בדר"כ נוהגים להבהיר כבר בתחילת הקורס שלא צריך מחברת משבצות אלא מחברת שורות. זה בדר"כ מרגיע
אגב, שיטות מחקר ב' (איכותניות, ולא כמותיות כמו א') זה כבר ממש הומאני. בקיצור, יהיה כייף

berta84

New member
יש חדרי פסנתר במשכן לאומנויות

אולי גם אני אלמד לנגן פעם <מקנאה>

berta84

New member
אני חושבת שכן

אלה הם חדרי אימון-כך הם נקראים הם כנראה עבור תלמידי החוג למוסיקה אבל לא נראה לי ששואלים אותך אם אתה סטודנט למוסיקה או לא

אבי2511

New member
טוב לשמוע ../images/Emo13.gif

ואין מה לקנא, אני התחלתי גיטרה רק בשנה שעברה וזה עובד
אף פעם לא מאוחר

stkachov

New member
האמת היא

שעכשיו זה לא ממש מדוייק, הודות לקו 200 החדש, ניתן להגיע לכל המקומות המרכזיים בעיר גם מאוחר בלילה, וגם בימי שישי ושבת. כמו כן במהלך השבת יש את קו 37 שעובד כל היום. מה שכן, קו 200 אמור לעבוד רק בחודשי הקיץ, בחורף יכול להיות שיצמצמו או יבטלו אותו, אבל מי רוצה לצאת לאנשהו בחורף?

בוריס1987

New member
איזה כיף לראות באר שבעים

היי אבי, גם אני באר שבעי שלומד בחיפה וגר במעונות...תואר ראשון אמנם. שתדע שהרכבת נורא מעצבנת במיוחד זאת של שבת בערב...מאחרת הרבה ונורא צפופה אז תמנע ממנה עד כמה שאתה יכול. בהצלחה!!

אבי2511

New member
כן, הספקתי להכיר את הרכבת...

יצא לי לנסוע כמה פעמים בקו הזה בתקופת ההרשמה ודווקא אם נוסעים באמצע השבוע זה די בסדר... הצרה היא בימי ראשון ובסופ"שים, כי אז צה"ל פחות או יותר מחכיר את הרכבת ולא רואים כלום מלבד חיילים
אגב, בגלל שניתן לרכז את לימודי התואר השני ביומיים בשבוע, אני מתחיל לחשוב ברצינות על מגורים בדרום (בן זוגי בדרום, לא להיבהל) ופשוט לנסוע פעמיים בשבוע לחיפה. זה נשמע לך מופרך?

בוריס1987

New member
לא נראה רעיון כ"כ טוב מניסיוני

אתה מתכוון לנסוע פעמיים בשבוע לחיפה ולחזור באותו היום? אני עשיתי את הקו בתקופת ההרשמה והראיונות לפני שנה וזה היה נוראי, הייתי חוזר גמור וכל שארית היום הייתה הולכת... חוץ מזה הלוך ושוב לסטודנט עולה קצת פחות מ100 ש"ח, פעמיים בשבוע זה 200 ובחודש 800...עלות מעונות טליה כ1000 שקלים... אם לא היית בארשבעי אלא מהמרכז התוכנית שלך הייתה נשמעת יותר טוב...פשוט המרחק הוא לא ממש נוח...

אבי2511

New member
גם אני עשיתי את אותו החישוב

זה יוצא יותר קרוב ל- 650 כי יש הנחות אם אתה קונה כרטיסיה וכו' אבל זה עדיין כאב ראש רציני. אני לא מתלהב פשוט לעזוב את החבר'ה שלי פה אבל זה בעיקר שאני ממש לא מכיר את חיפה. אני מניח שזה יעבור כשאכיר אנשים חדשים.

zebrafish

New member
מצטרפת

גם אני הולכת לגור במעונות טליה. לגבי מקום לימודים- אני בטח אשאר במעבדה, עם החולדות, לבד, בלילה
ותמיד אפשר ללמוד בחדר. או בספריה. או במטבח

zebrafish

New member
מצטרפת

גם אני הולכת לגור במעונות טליה. לגבי מקום לימודים- אני בטח אשאר במעבדה, עם החולדות, לבד, בלילה
ותמיד אפשר ללמוד בחדר. או בספריה. או במטבח

queen of dreams

New member
אני שמחה כי נפתחת הרשמה מאוחרת

לא נראה לי שאני אלך לטליה כי אני מחפשת כמה שיותר זול.... אבל בקשר ללימודים..תקראי לי נחרוש יחד... אגב..אני כבר התחלתי את הבדיקות של השחפת ורק אחרי שאסיים אתחיל את כל הקטע של החיסונים. לצערי ני לא ממש מוצאת את פנקס החיסונים שלי אז אני לא יודעת איך זה יהייה אבל אבא של חברה שלי רופא אז הוא יוכל לחסן אותי... ראית שבשנה ב' נהייה בחדר מתים? מגניב....כאילו קשהומזעזע כן אבל...מעניין...

למעלה