מעונות טליה

זיגזג8

New member
חדר מתים?

מגניב! אבל איפה קראת את זה? אני לא שמתי לב שזה כתוב איפשהו... לגבי החיסונים - אני לא מצליחה לתפוס אותם במס' הזה שנתנו בחוברת ששלחו לנו... איך תפסת אותם? עם מי דיברת?

queen of dreams

New member
זה במערכת שעות

לא רשום במילים מפורשות בחדר מתים אבל זה מה שיש בסמסטר ב' ביום חמישי ברמבם ודווקא תפסתי ודיברתי מלש"ח ת"א (לטסט של השחפת) 03-6291814 ולחיסונים דיברתי עם מחזור הבריאות המחוזי בת"א (תחפשי בגוגל) או משהו כזה וקבעתי תור לחיסונים לסוף אוגוסט (צריך לעשות אחרי שמסיימים על הטסטים) מצאתי לך את המס'-03-5634755/7 וזה הלינק http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=47&catId=222&PageId=1779

זיגזג8

New member
תודה :)

אבל אני גרה בקריות בעקרון דיברתי איתם היום, הצלחתי לתפוס גם את אלה שעושים תבחין שחפת וגם את אלה שעושים חיסונים. האמת שהתור שלי הוא כבר ביום שישי (שחפת) ויום ראשון (שאר החיסונים). אגב, נכון האישור הרפואי שקיבלנו ביחד עם חוברת החיסונים? עד מתי צריך לשלוח אותו? זה לא ממש ברור לי....

queen of dreams

New member
איזה קטע

לי אמרו שאת החיסונים אני יכולה לעשות רק אחרי שאני מסיימת עם 2 הטסטים של השחפת...מוזר. ולגבי האישור הרפואי..אין לי שמץ...אני מניחה שבהקדם אבל עדיין לא החתמתי...

zebrafish

New member
עוד שאלה בקשר למעונות-כניסה מוקדמת

באתי לשם היום להביא את הטפסים+צרפתי בקשה להכנס ב16.9. הבחורה שם אמרה שהיא לא צריכה את הבקשה, ואם אני רוצה להכנס ב 16 פשוט להתקשר בתחילת ספטמבר שהיא תבדוק אם יש מקום פנוי. השאלה היא אם היא לא התבלבלה וחשבה שמדובר ב 16.10- להתקשר בתחילת החודש כדי להכנס 15 ימים אח"כ? זה לא מאוחר מדי? או שככה זה עובד? פשוט החוזה של הדירה הנוכחית מסתיים לי ב 17.9, ואני לא רוצה למצוא את עצמי בלי דירה...

למעלה