מעב"ר

S i r i u s

New member
לא מצאתי מעב"ר אז...הנה

נפלתי היום מטאורה
קפצתי בטעות מכשול שלא הייתי צריכה מ..הליכה...חחח הגעתי למכשול עצרתי ואז קפצתי...ונפלתי על הראש חחח לא נורא לא רציני פחות כואב מפעם שעברה מקאיה :)) עליתי שוב והמשכתי לרכב. אהה וראיתי נמייה במנג' איזה מגניב!!!!

מזל טוב על הנפילה../images/Emo6.gif

ונמיות במנז' זה רולזז
גם לנו היו כאלה שהייתי בעמק זוהר
והיום אני הולכת לרכב אצל דניאלה. וקראת את מחשבותיי גמאני רציתי לפתוח שרשור מעב"ר

Unreachable

New member
נמיות זה חיות מפחידות!!!

לנו היה פעם תוכי חמודייי!! (ועטלף מת
) לא ממש הבנתי מה קרה בנפילה... אבל לא משנה מזל"ט ותביאי עוגה! (בניגוד לאנשים אצלנו
)

S i r i u s

New member
הממ קשה להסביר מה קרה

היה מכשול(A) וליד היה עוד אחד(B) שלא הייתי צריכה לקפוץ - עכשיו כדי להגיע מ A ל B היה צריך לפנות ישר שמאלה בחדות ולא היה הגיוני - הסוס עצר לי B ואז דירבנתי אותו - הוא קפץ ונפלתי :))\ למה הנמיות מפחידות? יש לי אחת בבית (סתאאם יש לי חמוס אבל בכל זאת קרובי משפחה)

Unreachable

New member
חחח

גמלי פעם היה קטע שהקפיצה באה לי בהפתעה אז עפתי אבל כמו בערך תמיד (חוץ מ-4 פעמים, שבהם המשכתי למטה
) נתקעתי בצוואר המסכן של כפיר... הפרצוץ שלהם מרושעעעעעעע מה, לא?

TauraMan

New member
אמממם../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

"B" זה הפלנקס הכחול עם המשלושל האדום? ויש אצלנו ט-ו-נ-ה נמיות

TauraMan

New member
אז... אממם../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

המכשול הסגול הצר? או הפלסטיק האדום?

Unreachable

New member
אם כבר את צריכה 5...

אני חייבת בדיוק על הנפילה האחרונה וליאן+נעם עדים לזה... אני לא זוכרת שהשנה (ונפלת 3 פעמים) הבאת אפילו פעם אחת עוגה אז שששששששששששששששש
חוצמזה שנפלתי רק 5 פעמים... אז זה לא יכול להיות שלא הבאתי אפעם...

אמרתי "בלי קשר למה שאני חייבת"

ונפלתי מגיל פעמיים שלא לדבר על ה-8000 נפילות שהיו קודם, אבל לא היית עדה לזה... ונפלת איזה 3 פעמים מכפיר בחודש האחרון, וגם לפני והעוגה שהבאתם ה היה לכבוד השנה באורווה לא לכבוד שום נפילה או לפחות זה מה שכולם שם חשבו.

Unreachable

New member
אוקי

אבל יש קשר פעמיים+ אחת מאוטי נפלתי מכפיר 4 פעמים ומאוטי פעם אחת ובכל הפעמים האלו הבאתי עוגה ( חוץ מהאחרונה) שניה אז בגלל שנפלתי הייתי מביאה 2 עוגות?? לא אז הבאתי גם לשנה וגם לנפילה זה לא בדיוק סותר

charliebr

New member
עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה!

מזל טוב! חבל שאין אמוטיקון של עוגה!! פעם ראיתי שני שועלים במנז'!!

TauraMan

New member
טחח אז תביאי!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אתמול היייתי רעבה והיתה איזו עוגת שוקולד במקקר.. לקחתי ביס וזה פשוט היה.. איכככככ
קיצור, צריך עוגות באורווה

charliebr

New member
כן! שועלים!

בגודל של חתול סטנדרטי
יש אצלנו 2 שתמיד מסתובבים ליד המנז' הקטן למטה.... איפה שתמיד קושרים את הסוסים בתחרויות....

למעלה