מעב"ר

animals lover

New member
הקפיצה המזעזעתתתת שלי../images/Emo107.gif

אני יושבת פה נוראאאאאאאאאאא-אני מושכת לו בפה (מסכן שלי!) ומכווצת לגמרי, הגב שלי לא ישר והרגליים שלי נראות פה נורא....שמתי את התמונה בשביל לקבל ממכם תגובות (אבל לא מעליבות) ועצות לשיפור הישיבה שלי...(בד"כ אני משחררת יותר מדיייי מושכות-פה סתם הייתי נורא לחוצה) למי שרוצה עוד תמונות אני אשים בפורום ניסויים!

animals lover

New member
אני רוכבת בכפר שמואל../images/Emo107.gif

והסוס המהמםםםםםםםם והחמוד הזה זה אלון!
בד"כ הוא בצבע לבן צחור ממש יפה אבל הוא היה כל כך מטונף שהוא כבר יותר חום מלבן....

כנסו כולם כמה דברים מגניבים!!!

ולפני שאני אומר כל מי שפרסי אשכנזי תימני איתופי לא לכועס אז ככה: כמו שאין אוטו בלי גלגל אין אתיופי בלי תלתל.... כמו שאין בן אדם שלא נושם חמצן אין פרסי שלא קמצן..... כמו שאין אשכנזי שלא חנון אין תמני בלי ג'חנון..... חחחח תגיבו

Vintage Queen

New member
וול ~מגילה~ אבל היה מעולה אז שווה

ירדתי בחווה, סיזר וקליאו היו משוחררים יחד! ביקשתי מאילן שיעשה למטורף לונג´ כי הוא מפוצץ מרץ! אז הוא ניסה.... ואתי המאנייק גורר בתוך השלוליות כמו סקי מים! אבל עם אילן הוא מתנהג כמו פודל!!! בנזונה מושלם שלי! חחח וגם צבעו תחצרות החדשות אז הייתי צריכה להוציא משם תסוסים... איכפתי את מיסי והתחלתי לרכב... היה לי שיעור אבל מישום מה היא ממש התחרפנה לי! התחילה לעשות תצעדים הקטנים והנוראא חזקים האלו כאילו היא באה למכשול של 140 כשעוד קפצתי איקס!! והיא החליפה רגליים והכל ממש השתגעה אפילו דפקה כמה באקים ונעמדה על שתיים! הבנתי שמשהו לא נוח לה אבל היא הייתה בסדר גמור... שומדבר לא כאב ללה והיא לא משכה רגל וכו.... אז אילן אמר לי לעזוב אותה בשקט.... אז ירדתי ושיחררתי אותה במנג´!! היא לגמרה התחרפנה! בחיים לא ראיתי אותה ככה! רצה וקופצת ובועטת באגרסיביות כאילו נכנס בה דיבוק!! זה היה דיי מצחיק פפפ אבל בכל זאת.. :/ נראה לי נתפס לה איזה שריר ברגל שהיא רצתה לשחרר או משו... בנתיים רחצתי את קליאו ואת אלאדין... אחרי שסיימתי עם שניהם הוצאתי את מיסי (שבהשתולליות פצעה תעצמה בברך כמו סוסה מפגרת! לא משו רציני... למזלה!) ורחצתי אותה גם! עם הקונדישינר! היא הייתה כזאת מותק היא ביקשה לשתות ובידיוק אני שתיתי אז היא הצטרפה אלי ושתינו יחד מהזרם של הצינור! חח מושלמת שלי!! קשרתי אותה להתייבש ובנתיים הכנתי את סז שהיה מטונףףףףףףףףףףףףףףףף הברשתי כמה שיכולתי והוא עדיין היה מטונף... בכל מקרה שמתי עליו אוכף ועליתי חיממתי אותו קצת ואז נכנסתי לשני איקסים (3 צעדים בין שניהם!) פשוט נתתי לו מושכות משוחררות לגמרי כי לא קפצתי איתו מלאאא אוף למה הוא כזה מושלם!? למה הוא לא לגמרי שלי!? (פפ נשמע כאילו אני לא מדברת על סיזר!) קיצר..קיררתי אותו ונתתי לו להתתפלש קצת... בנתיים יעל באה והסתכלה על מיסי כמה דקות ואז היא אמרה לי שזה נראה מעוות התספורת שלה ושחייבים לקצר עוד! הייתי בשוק!!!! יעל נ-ג-ד שיער קצר! חח אם היא אומרת כנראה שזה באמת נוראי! אז סיפרנו אותה יחד יצא נוראאאא עקוםםםםםםםםםםםםםםם חחחח נקרעתי מצחוק! אבל עכשיו אפשר להגיד שזה נראה יותר נורמלי! בערך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויעל סיפרה גם את טקילה המסטול... יישרה לו קצת תשיער! ואז התחלנו לדבר על השם של הסוס החדש שיגיע (סוס שהיה בכנות!)... בהתחלה חשבנו ארוס (eroz בערך! פפ לוידעת איך לכתוב את זה!) או ארמגדון או באגירה (כרעיון של אילן! חחח) מספר הג´ונגל! והיו מלא שמות ממש יפים... ואז יעל אמרה את ה-שם! איתאהבתי קיי אוס! בעיקרון הוא טורברייד צעיר ומשוגע שהוא כישרון בקפיצות וצריך לעבוד איתו! הוא חום כהה והם אמרו שיש לו פרצוף מכוער חחח זה כל כך מתאים לו!!!!!! (לפי התיאור!) גאד אני מאוהבת בשם ואם בסוף לא יקראו לו ככה אז אני אקרא ככה לאחד הסוסים העתידיים שלי! דרך אגב אם יש לכם עוד שמות מוזרים ויפים (מי שיודע על שמות מהסרט שר הטבעות שיכתוב!) אז תכתבו לייי כי רוצים לשמוע עוד הצעות1 אחרי זה שטפתי את סז ואילן המשיך להמציא לסוס שמות מפגרים אז התעצבנתי עליו! חחח ויעל רכבה על טקילה והם צחקו עלי שאני כל כך נעולה על השם הזה אז פתאום התחלתי לצחוקקק והשפרצתי על אילן פשוט שטפתי אותו עם הצינור יווווווווווווו כמהההההההההההההה צחקתייייייייייייייייייייייייייייי יעל אומרת שנאי משוגעת פשוט הטבעתי אותו במים, הוא ניסה לזרוק עלי דברים כדי שאני אפסיק אבל המשכתי אז הוא זז בסופו של דבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוצאתי את אזארו ללונג´ והקפצתי אותו! הוא הלך מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!1 אלוהים איזה סוס קליל ומושלם מדהים כמה שהוא שונה בלי רוכב הקפצתי אותו 120 בערך והוא קפץ איזה 20-25 סנטימטר מעל!! בלי הגזמה! אחרי זה רחצתי אותו ויעל הקפיצה את באז , קרמבו ואלאדין בלונג´ גם אלאדין הדהים אותי איך הוא מקפל את הרגליים רואים שיש להם כל כך הרבה ידע יש לו שהייה באוויר פשוט מדהימה! באמת הייתי בשוק הוא מתקפל כולו כמו ארנבת כזה!!! חמודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אחרי זה הכנסתי ציוד שטפתי מגנים ומתגים ,זרקתי עליהם תקובנים ועפתי הבייתה! היה שם מושלם וכל כך מצחיק! נהניתי לאללההההההההההההההההההההההה :)))))))))

Vintage Queen

New member
פפפפפ ../images/Emo9.gif

אם למישהו יש עוד שמות מוזרים ויפים כאלו אז שיכתוב! בנתיים קיי אוס הכי אהבתי! זה מושלםם

Unreachable

New member
ממממ

לחתולה אחת אצלנו קוראים ביטל ג'וס (נראה לי שכותבים את זה באנגלית BITTEL JUCE) לפי דעתי זה שם נורא יפה..דווקא מתאים אבל זאת רק אני..אא..כנראה אם את רוצה.. שמות משרה טבעות- תורין (אוקנשילד) גאנדאלף (האפור) בילבו (באגינס) גולום אלרונד פרודו (באגינס) סאם בארלימן גלורפינדל ארסטור גאלדור לגולאס צ'ירדאן תראנדואיל בורומיר גלואין מתרור דאין באלין סאורון זהו אין לי כוח... שמות דוחיםםם בטירוף ברובם..

TauraMan

New member
חחחח חמודה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נשמע שסתם מיסי מלאת מרץ
כאוס? מגניבבבב חשבנו על השם הזה לשכבה שלנו (כשהמחנכים החליטו שערוובלים זה 'לא יאה') תצלמי את התספורת החדשה!! והעם דורש תמונות שלך קופצת! אזארו קופץ מדהים וזה ידוע

Vintage Queen

New member
וסתיו דורשת

שההורים שלה יבואו פאקינג לצלם אותה כבר!!!! אבל שמים עלי ז*ן!!! פפפ והמצלמה שווה איזה 6000 שקל ואבא לא מרשה שאני אגע בה בכלל!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מחר אני אסנג'ר אותו או את אמא!

GR££N woMAN©

New member
פפפפפ.... היה לך יום מהנה לא?

עכשיו.. בהמשך לסתיו.. אני ממש צריכה, אבל ד-ח-ו-ף שמות של סוסים לשמיין.. כי.. אליוט זה נדוש כזה ולא מתאים לו... כי הוא אגרסיבי... והשם מתאים לסוס קטן וזה.. אז בבקשה... תנו לי שמות כמה שיותר מהר.. =/

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאני דווקא כן אהבתי אותו...

זה שהוא לא מתאים... זה תלוי בטעם של הבנ'אדם!

למעלה