נמנמנמנמנמ.. *בלחץ של זמן*
אממ הגעתי בערך שלושתרבע שעה לפני השיעור כדי לאכף טוב.. אבל בסוף גנית (כן, גנית, שקלטתי שזו היא רק כשמור אמרה לי
) רכבה עליה (לוקה) כבר אז היא היתה מאוכפת סתם עזרתי קצת לאיתמר וגנית ..וסתם ישבתי והסתכלתי על שיעורים של אחרים הפעם לשם שינוי באתי עם צ'אפס אויי זה כל כך נוח יחסית למגפיים!!!!!
אח"כ כמה דקות לפני השיעור באתי לשים ראשייה על לוקה והכל הלך בסדר אבל הגרונית היתה חצי מפורקת..וניסיתי לסדר אבל לא הלך לי אז קראתי לדניאלה (חח אני ממש קרציה) והיא עזרה לי עם זה היה שיעור די טוב עבדתי בעיקר על טרוט נורמלי, הפעם למרות שהסתכלתי ישר זכרתי להסתכל למטה כשצריך בשביל לבדוק רגל נכונה. מור השתגעה כי היא אמרה שההחלפת שוט שלי לא נכונה די שיגעו אותי עם זה!!! בהתחלה עשיתי לא נכון, אז ביקשתי מדניאלה שתלמד אותי להחליף בצורה נורמלית היא לימדה אותי שיטה שמור לא מסתדרת איתה אמרתי למור לדסקס על זה קצת עם דניאלה ושיחליטו איזה החלפת שוט לעשות כי אני לא יכולה כל שיעור לעשות משהו אחר! כל השיעור הייתי עם מושכות יחסית משוחררות כי לוקה פשוט לא מסוגלת להיות עם קשר נורמלי אחרת היא משתגעת לגמרי וכלום אל הולך איתה.. הכיפופים היו יחסית בסדר.. אממ וזהו אני יודעת...