מעב"ר

הוא אנג'לו כזה...חחח../images/Emo66.gif

שם לשמנמן כזה, אבל עם כוח ועוצמה כזה..לא יודעת להסביר ת'צמי
*תורמת את השם האהוב עליי!* כי אני יודעת שלא יהיה לי סוס :( אז אין למה לצפות ולחשבו על שם *שוב מורן חולמת* אזזזזזזזזזזזזזז בקיצור...אליוט ואנג'לו שמות יאפים! =] איזה שמות טל הציעה?

Vintage Queen

New member
~אמרתי לך~

זה עדין מידי בישבילו הוא סוס גדול אליוט זה שם של מתרומם כזה.. .וגם אנג'לו זה מעפן!! את צריכה שם עם משמעות עם נוחכות!! משהו מקורי ויפה שיתאים לשמן הזה!! אין לי כרגע רעיונות... כאילו יש לי כמה אבל אולי הם תפושים מחר אני אדע חחחח את צריכה שם חזק יותר זה הכל...

Unreachable

New member
שמות../images/Emo13.gif

סיאן קלאוד (או מקלאוד
) ריין (כמו מסוס פרא...) ג'רמוני פבאלס טראבל בעע אני גרועה בזה לחלוטין.

../images/Emo39.gif את ממש לא גרועה..

מכל השמות שהציעו נראה לי שהכי אהבתי את שלך..

יש לי שם, שלדעתי מתאים לו גם!

וזה השם שאני הכי אוהבת, אם היהי לי סוס יקראו לו ככה בתקווה שזה יתאים לו *מורן חולמת* טחח לא בזמן הקרוב והשם הוא: אנג'לו לא יודעת - אני אוהפת!

S H I L G I

New member
אממ..

צ'אבי בהחלט יתאים לבטן השמנמנה שלו..
אבל צ'אבי זה עדין מדי..הוא צריך שם עם כוח... אין לי רעיון..

S H I L G I

New member
נמנמנמנמנמ.. *בלחץ של זמן*

אממ הגעתי בערך שלושתרבע שעה לפני השיעור כדי לאכף טוב.. אבל בסוף גנית (כן, גנית, שקלטתי שזו היא רק כשמור אמרה לי
) רכבה עליה (לוקה) כבר אז היא היתה מאוכפת סתם עזרתי קצת לאיתמר וגנית ..וסתם ישבתי והסתכלתי על שיעורים של אחרים הפעם לשם שינוי באתי עם צ'אפס אויי זה כל כך נוח יחסית למגפיים!!!!!
אח"כ כמה דקות לפני השיעור באתי לשים ראשייה על לוקה והכל הלך בסדר אבל הגרונית היתה חצי מפורקת..וניסיתי לסדר אבל לא הלך לי אז קראתי לדניאלה (חח אני ממש קרציה) והיא עזרה לי עם זה היה שיעור די טוב עבדתי בעיקר על טרוט נורמלי, הפעם למרות שהסתכלתי ישר זכרתי להסתכל למטה כשצריך בשביל לבדוק רגל נכונה. מור השתגעה כי היא אמרה שההחלפת שוט שלי לא נכונה די שיגעו אותי עם זה!!! בהתחלה עשיתי לא נכון, אז ביקשתי מדניאלה שתלמד אותי להחליף בצורה נורמלית היא לימדה אותי שיטה שמור לא מסתדרת איתה אמרתי למור לדסקס על זה קצת עם דניאלה ושיחליטו איזה החלפת שוט לעשות כי אני לא יכולה כל שיעור לעשות משהו אחר! כל השיעור הייתי עם מושכות יחסית משוחררות כי לוקה פשוט לא מסוגלת להיות עם קשר נורמלי אחרת היא משתגעת לגמרי וכלום אל הולך איתה.. הכיפופים היו יחסית בסדר.. אממ וזהו אני יודעת...

TauraMan

New member
I love NeTTa ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חחח מותק, לא הגיע הזמן לתרגל לשים ראשיות
אילו דרכים יש כדי להחליף שוט?

S H I L G I

New member
אה ודורון..

2 דברים 1) די כבר לכתוב עם דאבל T!!!!! ככה אני מבדילה ביני לבין ג'וניז!!!
2) והשלוש שיטות הן: השיטה הדפוקה שהיתה לי שנתיים כי לא לימדו אותי
: פשוט להעביר כאילו דרך הבטן אממ קשה להסביר...כאילו מעבירים מבפנים ואז כל הקשר נאבד.. השיטה השניה של מור זה כאילו הופכים את השוט עושים לו סיבוב של 360 מעלות והשיטה של דניאלה זה להחזיק היד אחת את 2 המושכות (ביד שמחזיקה את השוט) ולקחת את היד הפנויה הפוך ולקחתא ת השוט וזהו..

חחחח אני גם מכירה את 3 השיטות...

חחחחחחח שאת מרימה את השוט ב-360 מעלות זה יכול להפחדי את הסוס... פפפ אני תמיד הייתי עושה תשיטה הראשונה חחח.. זה מה שלימדו אותי.. אבל אני כבר לא מחליפה שוט כי ליאון מתעצבן עלי שזה בכלל לא משנה וזה ממש שטויות והוא כל פעם מת מזה שאם מישהו מעביר תשוט לפי הצד הוא חוטף תעצבים.. חחח אז אני כבר נשארת עם השוט ביד שאני יותר חזקה.. שזה ימין..

S H I L G I

New member
אמורים ועוד איך..

בקפיצות לא... חח פתאום נזכרתי בזה שכשקפצתי היה לי עד כדי כך בסיס דרסאג' ששמתי את השוט על הירך

טוי בוי

New member
לא ממש...ברמות הגבוהות לא משתמשים

בשוט בדרך כלל והגדר היא נמוכה ולכן לא צריך להעביר את השוט רק אם את צריכה...רנה אותי לימדה שלא צריך להעביר את השוט רק אם אני מסתבכת ובגדר הגובהה הסוס בורח מהגדר בגלל השוט...

למעלה