מסתבר שלא טעינו......

מתנדב

New member
דוסית, אחד שיושן 12 שעות

זה נקרא בשפת הישיבתית, שהוא ישן בייגלה, ואחד שעובר את ה 12 שעות זה כבר נקרא בייגלה עם שומשום, יש מבין?

MITANYEN

New member
ויש משהו חדש עכשיו

ביגלה עם שממשום בתוספת בצל =הלך לישון ולא קם חחח

MITANYEN

New member
דוסית עזבי זה דברים שבחיים לא

יוכלו להבין כל עוד אתה לא בחור ישיבה צריך לחיות את זה

מתנדב

New member
לא סתם ביגלה

אלא ביגלה עם שומשום

MITANYEN

New member
איך מזהים שכולנו על אותו גל

אבל חברה תלמדו מושג בחור ישיבה שלא אוהב לישון הוא לא בחור ישיבה

MITANYEN

New member
מי זה ד אם אפשר להבין את הקודים

אגב משמרת הקודש והצניעות הוציאו מודעות שהם לא עומדים מאחורי זה והם מגנים את המעשה

asaf2000

New member
משמרת הקודש והצניעות זה רבנים, לא?

יש את משמרות הצניעות שזה משהו אחר, זה שבאבניקים שנמאס להם לנסות לתקן את מעשיהם אז החליטו לטפל באחרים.

חוץ ניק

New member
משמרת הקדש והחינוך

משמרת הקודש והחינוך היא בראשות הרב סילמן והוא ממש לא מעורב בעסק, ולמרות שבעלי החנות הגיעו לביתו בבוקר שלאחר השריפה וצעקו וגידפו והוא נאלץ להזמין עבורם משטרה, הוא הוציא מכתב שמגנה את המעשה ופונה לכל מי שמכיר את מי שעשה את זה שיפנה לרשויות. לאחר מכן מישהו אחר [כנראה השורפים] פרסם כרוז (פשקויל בלעז
) וכתב שם שבעלי החנות הרביצו לרב סילמן, וחתם בשם "משמרת הצניעות" לא היה ולא נברא.

ראדו

New member
שמעתי משהו כזה

גם אני שמעתי שהם חילקו לבנות כרטיסים של הלל אבל ליבי לא נטה להאמין שזה נכון. אבל אחרי שאני שומע את זה מעוד אנשים אז אני מתחיל להאמין . ויש הרבה אמת בידבריך. אבל אני לא יודע אם בשביל זה שורפים חנות...זו היתנהגות מושחתת שלא מתאימה לבני תורה

מתנדב

New member
ראדו, שום דבר לא מתאים לבן תורה

אבל תנסה לחשוב אילו זה היה קורה לאחד מהילדים שלך, והיו נותנים לבת שלך טלפון של הלל, והבת מרוב תמימות הייתה מתקשרת, ולאחר מכן היא הייתה חילונית, מה אתה היית עושה במקרה כזה? תנסו לפני שאתם מגיבים סתם, לנסות ולהכנס לראש של השני, ולחשוב אילו זה היה קורה אצלי, מה הייתי עושה?

שיSY

New member
שאלה...

למה העיתונים החרדים לא הזכירו את הפרשה הזאת? ולא כתבו אפי` שהיה שריפה? (או שכתבו ולא ראיתי?)

MITANYEN

New member
לא מספיק בפורום ?! חחח כל השבוע

טחנו פה מיים על הנושא הזה

לא היה ולא נברא

הכל שמועות והמצאות של אנשים מרושעים שמנסים להסית על מנת להצדיק את מעשי ההרס שלהם

למעלה