תודה תודה רבה לך לא שהבנתי אבל......
ה הדס רוצה להיות אתרוג New member 11/1/04 #54 "מה קורה דוסית" "זוכר אותך" כנראה שבשביל זה הפורום הוקם, כדי שחרדים יוכלו לפלרטט.
ה הולנדי 20 חרדי New member 11/1/04 #65 הדר מה את רוצה ממני אם בהודעות שלי השארת לי הבנו אותך ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש קטט
B BigKay New member 11/1/04 #70 שמיעה שמעתי שמישהו מועד הצניעות קיבל מכות. מישד יודע אם זה קשור לשריפה?
ב בן הצבי New member 11/1/04 #71 ארגון ה.ל.ל אינו ארגון המעודד יציאה בשאלה. אלא ארגון המסייע בגשמיות לאלה אשר החליטו סופית לצאת בשאלה וזקוקים לסיוע כלשהו.נא לדייק...
ארגון ה.ל.ל אינו ארגון המעודד יציאה בשאלה. אלא ארגון המסייע בגשמיות לאלה אשר החליטו סופית לצאת בשאלה וזקוקים לסיוע כלשהו.נא לדייק...
מ מייקי 770 New member 11/1/04 #76 חברה, אתם משתגעים מיום ליום... הכחשתי חזור והכחש שאין ביני לבין אותו בן תיש או צבי ולא כלום!!
B BigKay New member 11/1/04 #80 צפור לחש לי.. שהשתמשת בשם "בן סגן לכהנים" וכשעלו על זה החלפת ל "בן הצבי". הסגנון דומה החברות עם ליזר דומה וכו`. תגיד, יש לך אח תאום... ?
צפור לחש לי.. שהשתמשת בשם "בן סגן לכהנים" וכשעלו על זה החלפת ל "בן הצבי". הסגנון דומה החברות עם ליזר דומה וכו`. תגיד, יש לך אח תאום... ?
ד דוסית1 New member 11/1/04 #82 אויש ליזר ליזר... עד היום אני מתפלאה למה אני עדיין מושהית מהפורום שלך.... יש למישהו תשובה בשבילי...?
B BigKay New member 11/1/04 #85 כי את עשית להם בלגן בצעירתיך... כי חשבת בתמימתיך (כן.. יש בך קצת תמימות כנראה..) שתחזירי אותם בתשובה.. והיית בעיניהם כזבוב המטריד בפנים.. זוכרת?
כי את עשית להם בלגן בצעירתיך... כי חשבת בתמימתיך (כן.. יש בך קצת תמימות כנראה..) שתחזירי אותם בתשובה.. והיית בעיניהם כזבוב המטריד בפנים.. זוכרת?
מ מייקי 770 New member 11/1/04 #77 חברה, אתם משתגעים מיום ליום... הכחשתי חזור והכחש שאין ביני לבין אותו בן תיש או צבי ולא כלום!!
ב בן מ ל ך New member 12/1/04 #89 גילוי דעת משמרת הקודש והחינוך יוצאת בהודעות המכחישות את מחאתם נגד שריפת החנות.