מסתבר שלא טעינו......

לא היה ולא נברא

הכל שמועות והמצאות של אנשים מרושעים שמנסים להסית על מנת להצדיק את מעשי ההרס שלהם

MITANYEN

New member
דוסית אפשר לומר שעשיתי פה מענין אהה

אבל יאלה חלס לטחון תנושא הזה

דוסית1

New member
חחח.... מתעניין! עכשיו אני מבינה!!

אתה מפחד שיתפשו אותך אז אתה מנסה לחפש תירוצים כדי להשתיק את הנושא??? :) בעייתך ששרפת את החנות!! נ.ב, אל תשכח להעביר לי את האחוזים מהקופה שרוקנת.....

MITANYEN

New member
אז יאלה בוי נמשיך

מסתבר שלא טעינו נערה הלכה אם אמה לקנות חצאית ולא אפשר לה לשלם והמוכרת אמרה והמוכרת הביאה ובקיצור נשרף החנות. אם את רוצה מהכסף שהרמתי מהקופה את יודעת איפה אני גר פחות או יותר תבוי נצ`פר אותך.פה סגרנו תענין? או שאת רוצה עוד לדבר על זה ואכ" תחפשי מישהו אחר שיעזור לך לטחון מיים על זה

דוסית1

New member
או.קי...

סתם דרך אגב, השארתי לך תגובה אחרי התגובה שלך לשנה ופרש... אל תפגע....

MITANYEN

New member
שבוע טוב ממצב

לא הבנתי על מה השארתי לי תגובה ואיפו אגב אני היום ב105

אלישיר

New member
אולי חלאס?

בעזי"ת 105... אתם יודעים מה זה בגימטריה? זה מה שתחטפו עם תמשיכו: כפה (כאפה). זה שיוצא בשאלה כתב את זה, זה לא אומר שזה לא נכון, ופורץ גדר ישכנו נחש. ---"כנראה שבשביל זה הפורום הוקם, כדי שחרדים יוכלו לפלרטט."

MITANYEN

New member
אלישיר אתה ממשיך לעצבן אותי

זה דברים שבינינו ואתה לא אמור להבין את זה כי אחרת לא הינו מסתירים את זה ובודאי שלא לפרש את זה איך שנראה לך אז מספיק לדחוף את האף שלך למקומות שאינך צריך בשביל לא לגרום לעצמך פדיחות

אלישיר

New member
פדיחות פדיחו פדיח פדי פד פ ../images/Emo9.gif

בעזי"ת רגע, מה אתה חושב, שלפלרטט עם בחורה דרך האינטרנט זה לא פריצת גדר? אז בסדר, אני לא בית דין של מעלה, אבל חלאס לעשות את זה בפורום חרדים. כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד..."ו דוסית1 ו 19:08 | 07/01/04 • דדדדדוווווססססיייייתתתתו MITANYEN ו 19:24 | 07/01/04 • אני ממש לא בעד. אבל לא משנה כרגעו MITANYEN ו 17:51 | 07/01/04 • לשי ומתעניין!ו דוסית1 ו 19:20 | 07/01/04 • הנה תפסתי אותך עכשיו על הדקה. אבלו MITANYEN ו 19:27 | 07/01/04 ° בסדר בעז"ה!ו דוסית1 ° בשעה 8 אהיה בצ`אט כנ"ל....ו דוסית1 ו 19:37 | 07/01/04 • רציתי לבקש משהו אבל הצאט ניתקע כךו MITANYEN ו 22:29 | 07/01/04 מלבד חדרם של החנונים..... :)ו דוסית1 ו 23:08 | 05/01/04 • כיום אנחנו לא באותה ישיבהו MITANYEN ו 01:16 | 06/01/04 • חח... אתה חושב שזו שאלה ש...ו דוסית1 ו 14:46 | 06/01/04 • דוסית אפשר לבקש משהוו MITANYEN ו 15:05 | 06/01/04 ° ב9 זה יהיה בסדר?ו דוסית1 ו 18:11 | 06/01/04 • לקראת 9.15 אני כבר צריך לצאת אזו MITANYEN ו 19:06 | 06/01/04 • או.קי... אני אשתדל כמה ש...ו דוסית1 ו 19:35 | 06/01/04 ° אם תוכלי להכנס בערך ברבע ל12 נמשיךו MITANYEN ו 23:06 | 06/01/04 • אני יודע שאת קורא כל יום אתו MITANYEN ו 00:39 | 07/01/04

דוסית1

New member
חח... אלישיר עשית עבודת נמלים..

לפחות אתה יכול להבין מזה שאין לנו קשר מחוץ לפורום ולצ`אט... תתנחם בזה..

MITANYEN

New member
עבודת נמלים זה עוד טוב

אבל אם כבר התחלת אז איפה עוד יומים שלוש שחיסרת המתחיל במצוה...לו חמור חחח סתם רק צוחק אבל מה 1-0

אלישיר

New member
לא עבודה ולא נמלים.

בעזי"ת אני'לא בית דין של מעלה, אבל פלירטוטים וירטואליים בין חרדים, פשוט עושים רושם ואוירה עכורה, אוירה של לפתח חטאת רובץ. כאן זה פורום חרדים. חרדים לא נוהגים להיות נשים וגברים יחדיו. כשאני צריך לפנות לאריאלה אני שוקל פעמיים ושלש וארבע, כי אל תרבה שיחה עם האישה נאמר באשתו, ו"קל וחומר באשת חברו". המצב הזה שמתענינים כאן בדוסיות, הוא לא ראוי לחברה החרדית זה הכל. שידכים ופלירטוטים זה לא אותו דבר, וכל שרץ אפשר להכשיר בק"נ טעמים. אז אם אתם רוצים להיות שאבבניקים, בדרגות השונות, תמצאו מקום חדש לעשות את זה. סיפורי סבתא יוכבד החוקרת במחלק הנוער, תספרו למישהו אחר.

MITANYEN

New member
שמענו את דעתך האישית

זכותך לומר זאת אבל אם תראה שלא עושים את זה אל דפוק להם תשכל אמרת שמענו ופה עשית את שלך ובזה סימת ב. אם אלו דעותך אתה חושב שזה מקום שמתאים לרוחך?בשביל מה להכניס עצמך לידי נסיון?ואל תרבה שיחה עם האשה אתה לא יודע לעשות לומדס? דוקא דיבור אבל לא בכתיבה בפרט כשאתה לא מכיר אותה

אלישיר

New member
לומדס.

בעזי"ת ולא, זו לא רק דעתי האישית, שהפורום ראוי לשמור על כללים מסוימים, כולל, לא להיות כיכר היכרות של שאבבניקים ופרפריסטיות.

אולי צריך לעשות "פינת המוסר"...

אלישיר יתן שם שיחת מוסר קבועה ? וברצינות אלישיר, מתי תבין שזה כבר נמאס ושאתה ממשיך להמאיס את עצמך באדיקות ? לא מתאים לך המקום ? אף אחד לא הכריח אותך להיות כאן !

אלישיר

New member
../images/Emo9.gif יראי חטא ימאסו? זה המיאוס?

בעזי"ת תודה על הביקורת, אבל בא ננסה למקד אותה ולא להשתמש בסיסמאות. אתה, אישית, בעד שבנים ובנות חרדיים יכירו זה את זה, ללא השגחה ואפוטרופוס, ובכלל לא לצרכי שידוך, דרך הפורום? אם כן, אז רק תסביר לי מה לזה ולפורום חרדים -יענו חרדים לדבר ה'.

MITANYEN

New member
אלישיר תאמת עוד לא הבנתי מה אתה

פה נוכחותך פה זה כמו שתגיד אני רואה טלוזיה בלי לראות פריצות זה 2 נגדים נכון? כי זה בעצם טלוזיה, ואותו הדבר פה אתה לא יכול לומר אל תרבה שיחה עם האשה למה פה יש את זכות הנוכחות גם לבנות ואם זה לא מתאים לך אז מה אתה עושה פה? אתה לא יכול לתקן את כל העולם זה המצב תשב עם עצמך ותגבש תוכנית אחרת לשעות הפנאי

מספיק כבר! אלישיר צודק בנושא

והוא לא היחיד שמתלונן. יש לענות לעניין ויש לפלרטט. יש הבדל גדול בין הדברים ואין שום קשר לנוכחות שיש כאן לנשים.

מה קורה דוסית

זוכר אותך מה קורה הכל טוב? את יכולה להסביר לי קצת על הפרומים איך זה עובד וכל זה ?

דוסית1

New member
פשוט מאד...

קוראים מגיבים קוראים מגיבים קוראים מגיבים... ואם יש לך נושא מעניין שאתה רוצה לשתף בו את כולנו אז תעשה הוספת הודעה ונשרשר לך את תגובותינו... בהצלחה!

למעלה