מסתבר שלא טעינו......

דוסית1

New member
מתעניין..... -אישי-

יש לך אופי די הפכפך ואתה נוטה להסכים עם כולם ו... אתה צריך לפתח דעות אישיות על פי ראות עיניך והרגשתך!! אני מחכה שתתחיל להשתפר בנושא....!

דוסית1

New member
לא התעמקתי...

ברפוש וכתר, לא התכונתי להטיל דופי במתעניין עקב ההערות שלי אני פשוט חושבת שזה משהו שכדאי לו לשים לב אליו ולשפר ואגב..זה היה אישי.

שיSY

New member
מחאה!!!!

מה זה הלשון הרע הזה? או אפי` להוציא שם רע? מה קורה פה?

שיSY

New member
כן ראיתי...

אני התכוונתי למי שכתב אחריך. ולא איליך היתה מחאתי, אפשר לראות תגובה גם בלי להכנס להודעה... אז לא ראיתי את האישי...

MITANYEN

New member
לא צודקת ביכלל

א.אם את אומרת כאלו דברים זה אומר שההרגשות שלך מאוד פזיזות וגורמות לך לומר דברים כאלו חותחים משום דבר מיוחד שאמרתי ובמיוחד כשאת לא מכירה אותי אז זהרי בלשונך ב. היכן את רואה הפכפכות,עד כמה שאני מכיר את עצמי אני בחור די בוגר ועצמאי עם קו ודרך לחיים שכמובן אני לא יפרט לך כי הם דברים אישיים ובזה אני אומר לך את יכולה להאמין אחרת לא היתי בישיבה שאני נמצא היום וכמובן לא במעמד החברתי בו אני נמצא ג.אמרת נוטה להצדיק את כולם,יש בזה משהו אבל לא כמו שאמרת להצדיק אלא לפרגן לאחרים כי זה סוד ההצלחה לזה שיוהבו אותך (מנסיון)וזו הסיבה כשאחד אומר משהו תפרגן לו או משהו כזה אבל מכאן ועד להצדיק אנשים מתי שלא נראה לי שצריך,ממש לא. בתקווה שפעם הבאה תיזהרי ותדיקי בלשונך. אשמח מאוד לתגובה מצידך נ.ב. אגב אני עכשיו ב105

דוסית1

New member
מתעניין יקר!

דבר ראשון כמו שאמרתי לא התכוונתי שתפגע מדברי ואתה יכול להתוכח עליהם. בקשר למה שאמרת שאני נוטה להצדיק את כולם זה לא אומר שאני מסכימה לטענותיהם אלא אומרת בפרוש שיתכן והם צודקים אך אני עד שלא יוכיחו לי אחרת אשאר מבוצרת בעמדתי. יתכן שאני עושה זאת גם כדי שיאהבו אותי... אולי.. לכל אחד יש רצון כזה אבל אני נולדתי עם אופי ותרן ונח, ככה שאני מעדיפה לתת לאחרים להרגיש מנצחים ואתה יכול לראות זאת בויכוח שהיה לי עם מתנדב (בשרשור "שאלה" של החורף) להודות בטעות שלי ולהתנצל ואני לא חושבת שיש בכך איזהשהיא סתירה. בכ"א שוב, לא התכוונתי שתפגע ואם אתה חושב שטעיתי אז אדרבה ועדיף באמת שזה כך. שיהיה שבוע טוב וגם אני נמצאת כרגע ב105... :)

MITANYEN

New member
בד"כ כל מה שאני כותב פה

זה מזה בקטע של שיעמום וסתלבט על כל העולם ואולי גם זאת הסיבה שאת רואה את סיגנון תשובותי שלא ככ" מוצאות חן בעיניך כי אני מתאים פה את עצמי לתוכן הפורום אבל ברגע שפתאום התרצנת וכתבת את מה שכתבת אמרתי לעצמי אני חייב להתרצן לכמה דקות ולהשיב לך תגובה אז פעם הבאה לפני שאת מתרצנת שוב תעדכני אותי שאוכל להתכונן חח...

MITANYEN

New member
ועוד שאלה

למה את מסתכלת על כל משפט שאצבעותי מקישות.בגלל שאת יודעת שאולי עוד יהיה יום ואולי תראי אותי ותתאימי את מה שאני כותב לדמותי?

דוסית1

New member
תאמת.....

ממש לא... יש לי קטע כזה שאני לומדת להעריך בנאדם על פי צורת ההתבטאות שלו, סגנון, אינטיליגנציה וכו` הכל עלי פי הכתיבה שלו... ראו הזהרתם...:)

MITANYEN

New member
אל תדאגי אף אחד לא רואה את זה חוץ

ממני ומימך אין להם כוח לדפדף עד פה זה באמת מעצבן. אבל שוב זה לא ככ" נכון כי את רואה שאני גם ראיתי על דבורך שהרגשות שלך נותנות לך להחליט דברים חותחים על ריק נו אז צדקתי ? זה נכון? בכא" זה מה שראיתי בתור אדם שעומד מהצד

דוסית1

New member
אני לא מתביישת מדברים שאין צורך...

האדם נולד עם 2 מורי דרך עקריים השכל והרגש. יש דברים שאפשר להבין אותם ולקבלם רק דרך השכל ולהיפך דברים שמרגישים ומאמתים דוקא דרך הרגשות והלב. שילוב נכון של שני דברים אלו עוזר לאדם להגיע למושלמות... לכן לעיתים אני אבין דברים דרך השכל ולעיתים דוקא דרך הלב ואין סתירה בין הדברים!

MITANYEN

New member
ואני יוסיף לך דבר שלישי

שיש דברים שהאדם עשה משהו ולא הבין שהוא טעה ורק אדם שעומד בצד יכול להרגיש בדבר ולהסביר לו את עצם הטעות.ועל זה קראתי לעצמי מתענין=לא בושה ללמוד מאחרים לא תמיד אתה יודע הכל ובזה סגרנו מעגל? או שיש לך להוסיף.

דוסית1

New member
חחח... זה המוטו שלי!

אני חושבת שאת מספר ההתנצלויות שלי בפורום יהיה קשה לך לספור... בד"כ אני משתדלת מאד לומר דברים שאני בטוחה בהם אבל גם מתנצלת ומודה כשאני טועה.

דוסית1

New member
חחח... זה המוטו שלי!

אני חושבת שאת מספר ההתנצלויות שלי בפורום יהיה קשה לך לספור... בד"כ אני משתדלת מאד לומר דברים שאני בטוחה בהם אבל גם מתנצלת ומודה כשאני טועה.

BigKay

New member
אם אתה יודע מה באמת קרה שמה תספר

למה שרפו. ואם אתה לא יודע, מנין לך שהכל שקר?

למעלה