* מסיבת מתגייסים *

צליל88

New member
איזה חמודות שתיכן../images/Emo13.gif../images/Emo179.gif

שירן הנעליים האלו יותר יפות בשחור
*משוחדת*
אבילט כבר אמרתי לך על החצאית

yanivtr

New member
וואי- הרעילו אותי שמה חבל על הזמן!

לא הסתכלתי בכלל על הבמה!
אני מסתובב במיצגים ופתאום אני קולט את הקול של נינט. היא שרה שמה שיר למעלות או שסתם לא שמעתי טוב?! קיצר- היה ממש יפה. כל התצוגה והכל. וזה ממש עזר לי, דיברתי שמה עם הרבה חיילים. אבל זה הקטע הדפוק- נראה לי שרק לי זה עזר. אני היחידי שלא קיבל מנילה. טוב שלא כל העולם כבר משובץ ויודע לאן הוא הולך, אז מה זה כבר יעזור כל זה?! הם היו צריכים לעשות את זה בתחילת שנה. כי חבל- דברים כאלו באמת יכולים לשנות החלטות

כן, היא שרה את זה../images/Emo180.gif

לשחרור החייל החטוף.. מי יודע אולי זה יעזור...
(אם אלוהים יתאהב לה בקול שהוא בעצמו העניק לה
)

DreamS_HunteR

New member
זה באמת מפגר מצידם../images/Emo121.gif

להציג את החיילות במסיבה שרוב האנשים בה הם מתגייסים בקרוב... אבל אתה יודע - צה"ל אוהב להציג את מה שיש לו
אחרת היו אומרים שלערב הזה אין תוכן צה"לי משו..

yanivtr

New member
ויש לו מה להציג! היה דיי מעניין

וקצת ירדתי מהקטע של סטילי"ם, ד"א. [סתם כהמשך לדיבור מהקומונה] התותחנים שמה הרעילו אותי
(ובכל מקרה זאת הייתה העדפה הראשונית שלי) ומהדיבור שלי עם הסטליניקים שמה-- צריך דיי (מאוד) לאהוב את הים בשביל זה.

Muh87

New member
אחי זה חוק מרפי

בחיל הכי שוחק בצבא (תותחנים וכו') ישקיעו הכי הרבה פרסום ויחסי ציבור. טוב, נו אבל אני משוחד.. סטי"לים רול'ז!

yanivtr

New member
דווקא ניסו ליחצן את סטיל"ים יותר

ואתה באמת משוחד

Danit1988

New member
אתה טועה!!!!!!!

יש אנשים שרק עכשיו שלחו מנילה! חוצמזה, כל עוד אין לך תפקיד מוגדר\מסויים, אתה יכול להתקשר ללשכת הגיוס שלך ולבקש להתמיין לתפקיד מסויים.... [אם שיבצו אותך לאנשהו, המעבר יהיה קשה ומסובך!]

DreamS_HunteR

New member
ומה עם הרבה אנשים../images/Emo121.gif

שמתגייסים בקיץ? זה קצת מיותר בשבילם.. אמנם יש גם מיצג חילות כזה בבית ספר.. אבל בסדר.. בכל מקרה - בכל פעם שעושים את זה, זה מגניב

Danit1988

New member
בביה"ס שלך אולי.......

לא כולם מתגייסים בקיץ! חוצמזה, בכל מקרה, האנשים בעמדות יכולים להבהיר ת'עניינים קצת יותר.

jenngirl

New member
היה מזיע../images/Emo122.gif../images/Emo82.gif

בנות הייתן ממש מקסימות ואתן אחלה. שרון בדרך חזרה הביתה הצצתי בדיסק וראיתי את הפתק הקטן וכולי הייתי בריגושים]; איזה חמודה את! אז הייתה הופעה נחמדה של עברי,רק חבל שהייתה מפגרת אחת לפניי שבכל שיר פשוט צעקה לעברי משהו והרסה את השירים[במיוחד ב"זה לא אותו הדבר"]. ובהתחלה של עברי עשיתי קצת פוגואים להזיז אנשים שהפריעו לי,ואיזה נשנש אחד[חס וחסה,אין לי משהו נגד נשנשים] נתן לי כל הזמן דחיפות קטנות ואמר בקול נשנשי ביותר:"לא מה..כאילו אתן דוחפות וקופצות יותר מידיי אז גם אני דוחף". היה פשוט חם בטירוף,הייתי בערך ב-4 הופעות של עברי ובחיים שלי לא היה לי חם כמו אתמול. ודנה כל כך שמחתי לראות אותך סוף סוף אחרי מלא זמן
[מעיין וענבל נכון הגיימבויז היו פצצות?!
]

יאאא למה את מאכזבת אותי?../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif

לא מספיק הפסדתי את ההופעה שלהם.. את עוד שואלת אם נהניתי?

למעלה