* מסיבת מתגייסים *

mAAyAn 1

New member
ברור

הגיימבויז היו פשוט ענקיים

danzk

New member
מסכימה עם החום..

היה חם כמו בגהנום.. והיה מחסור רציני באויר.. וגם הלך לי הגרון.. א-ב-ל היה הכי הכי כייף שבעולם, הרבה זמן לא נהנתי ככה.. והזאתי שצרחה, היא צרחה דברים לא קשורים כמו "עברי! תתפשט" "עברי תוריד חולצה" "עברי תעשה לי תאומים.." וג'ן, היה נפלא לראותך שוב.. אל תדאגי אנחנו נתראה שוב.

danzk

New member
אה וגם...

היה כייף לראות את שרון ושרון שיר אל אביטל נעמה דנית ענבל מעיין ושירן.

danzk

New member
יפה לך שזיהית אותנו בתוך כל ההמון

הסוער והמזיע

shir el

New member
../images/Emo6.gif

איך אני כזה :"דנה?" ואני לא זוכרת איך פניתי לג'ן .. נראה לי קראתי לה :"ג'ן" .. :-O תראי את התגובה למה שכתבתי לך למעלה, שלא י'היו אי הבנות .....

Jos711

New member
היה גדול!!!!!

הקלטתי בוידאו של הפלאפון שלי! הסאונד יצא זוועה. ואני וחברה שלי השתמשנו בכרטיס רכבת אחד בסוף, כשהמכונת כרטיסים החליטה לעשות פוזות. הייתי עם גופייה כתומה וחצאית קצרה שחורה.

AndreaCorr ©

New member
היה כייף ../images/Emo9.gif

שמחתי לפגוש את מי שפגשתי :)) הארטיק היה מוצלח עברי מלך כהרגלו התמונה נמחקה לבקשת רוב הבנות (ולבקשתי
)

מה, רגע

רק אלו שמתגייסים בקרוב קיבלו הזמנה? אני מתגייסת בפבואר ולא קיבלתי כלום. :X

Darkness Fairy

New member
היה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

ובאמת לא הבנתי את הקטע של צה"ל להציג כל מיני חילות ותפקידים כשרובנו כבר יודעים את תפקידם... נו מילא.... היה ממש נחמד... אבל הארטיק מנגו פשוט
מה שכן.. ראיתי את כל החיילים והחיילות ועוד כל מיני מורעלים וכאלה... וזה עשה לי חשק להתגייס ובהחלט שיפר לי את ההרגשה הזוועתית שהייתה לי לגבי הגיוס ההולך ומתקרב... אז לפחות הרווחתי בחלק הזה..

למעלה