חחח נראה לי שדנית חתכה את זה או שזה תמונה אחרת...
א אבילטלט New member 28/6/06 #75 ../images/Emo175.gifחחח נראה לי שדנית חתכה את זה או שזה תמונה אחרת...
ק קטעים איתך New member 28/6/06 #41 הי ../images/Emo13.gif ../images/Emo180.gif אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככה נראיתי?! בבקשה תגידו שאני רק לא מספיק פוטוגנית
הי ../images/Emo13.gif ../images/Emo180.gif אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככה נראיתי?! בבקשה תגידו שאני רק לא מספיק פוטוגנית
D Danit1988 New member 28/6/06 #40 רגע לפני הסיום.... מימין לשמאל: שורה עליונה- דנה, הודיה, שרו(מנהלת), מעין, אני ( ) ונעמה. שורה תחתונה- שרון (שוגית), שירן ואביטל.
רגע לפני הסיום.... מימין לשמאל: שורה עליונה- דנה, הודיה, שרו(מנהלת), מעין, אני ( ) ונעמה. שורה תחתונה- שרון (שוגית), שירן ואביטל.
S s h u g i t New member 28/6/06 #44 התכוונתי עלי אם זה לא ברור ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif אני כ"כ אדומה
א אבילטלט New member 28/6/06 #48 ../images/Emo175.gifואני התכוונתי אליי../images/Emo3.gif יצאתי ממש מוזר:/
J jenngirl New member 28/6/06 #61 היייי עצמתי עיניים../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif דייייי אמרתי לא להעלות תמונות שלי. שרון תמחקי];
היייי עצמתי עיניים../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif דייייי אמרתי לא להעלות תמונות שלי. שרון תמחקי];
O orush המאמי New member 28/6/06 #64 ../images/Emo176.gifולא, לא התכוונתי אליי ../images/Emo3.gif סתם בובות
א אבילטלט New member 28/6/06 #46 ../images/Emo175.gifהצלחתי בלי לצחוק!!! וזה לא יצא כמו האיש בעזריאלי
S shiran™ New member 28/6/06 #74 מה לא רואים שאני מתפוצצת ועוד שניה נשפכת? ואביטל אומרת: "היא מצחיקה אותי היא מצחיקה אותי".. העיקר להאשים אותי... ככזמש"א.
מה לא רואים שאני מתפוצצת ועוד שניה נשפכת? ואביטל אומרת: "היא מצחיקה אותי היא מצחיקה אותי".. העיקר להאשים אותי... ככזמש"א.