* מסיבת מתגייסים *

s h u g i t

New member
כן, אני בטוחה שאני נראית נהדר אחרי

ההופעה

shiran™

New member
לא שימי את התמונה השנייה!!

עם הפוזה המוזרה שלו!!!! ושל כולם
ואני לא פה. אגיב אח"כ להכל. חייב להתארגן עוד שעה החברה מגיעה וההפתעה לא מוכנה!!!!!!!
אבל היה כיף!

shiran™

New member
אני אסביר.. לא להיבהל!!!

רצינו לזרוק לפח את העטיפות של הארטיקים שקיבלנו חינם מאורנג' (טעם מנגו
) ולא רצינו ללכלך את ארץ ישראל כמו שאר הברברים אז רצינו לזרוק לפח. כמובן שהפח מגעיל ודנית הצפונית לא רצתה לזרוק לפח. אז אמרתי לה שתצלם אותי. ומה שרואים בתמונה זה כבר אחרי שנגעתי בפח וזרקתי ועכשיו אחרי ששמעתם את הסיפור ניתן להבין למה הפרצוף שלי ככה. נ.ב - ירדן וכל אוהבי הסיפורים הארוכים של צליל - יש לי אחלה סיפור על הדרך הלוך והדרך חזור ועל ההופעה. משהו ארוך.. אם תרצו תגידו.. יש קטעים מצחיקים ומוזרים

shiran™

New member
../images/Emo124.gif הסיפור המלא ../images/Emo3.gif

מקווה שאני אזכור הכל זה היה לפני יומיים
טוב קודם כל הנסיעה באוטובוס: היו מלא צעירים באוטובוס (כמובן) והיו חבר'ה מבית שאן ועפולה. אחת מהן אמרה: "יא איזה בניינים גבוהים אני מרגישה כמו בניו יורק" - אהמ.. אבלה.
אחרת שאלה את הנהג בתמימות ובלי בושה: "נהג אני יכולה לפתוח חלון ולצעוק על אנשים?" אהמ.. אבלה.
אח"כ אחד מהם עשה בחצוצרה (לא רושמת ניגן) את המנגינה הזאת שיש בכדורגל ואחריה צריכים לצעוק "אולה" אז הוא עשה את זה. וכולם צעקו "אולה". אח"כ אחת מהן קמה והלכה לשבת על אחד הבנים שהיו איתם. ויש מקום פנוי באוטובוס.. מסכנה.. כנראה לא נוח לה לשבת על כיסא
אח"כ כולם התחילו לשיר שירים במזרחית.. אה וכשהוא ניגן בחצוצרה אחת אמרה לו "לך תנגן את זה במיקרופון" כנראה הנהג לא רצה או שהוא לא רצה ואז היא הציעה "נהג רוצה שאני אשיר במיקרופון?" ואני שואלת - תגידי מה את חשה????? את באוטובוס לעזאזל. קצת תרבות. אנשים שישבו לידי הסתכלו עליי כאילו אני ילדה כזאת תמימה ולא הבינו מה פשר ההתנהגות הזאת. טוב מספיק עם המופרעים. אני מתקשרת לאורוש (המאמי.. כן.. ברור
) כדי לבדוק איפה היא כי קבענו ב5 בגני יהושע וכבר 5 ומשהו ועוד לא הגעתי.. "אורוש איפה את?" "בבית". "מה?" "בבית". "את עובדת עליי" "לא" עכשיו תקראו את שתי השורות האחרונות 10 פעמים. ^^ ואת השורה הבאות 8 פעמים
"לא מאמינה לך" בקיצור. אורוש הבריזה. אורוש אל תכעסי זאת האמת! ירדתי מהאוטובוס. וחיכיתי לנעמה, דנית, ענבל, דנה, הודי, אבילט ומעיין. חיכיתי.. חיכיתי.. ישבתי בספסל אחד.. עברתי לספסל אחר.. בקיצור אני מכירה את כל גני יהושע כמו את.. אממ... המחשב שלי! בסוף הם באו.. ועד שמצאתי אותם
"אתם באים מהכיוון הזה?" "איזה כיוון"? "אתן רואות את השלט הזה..?" "לא". "ואת השלט הזה"? "לא". "ואת הגשר"? "לא" לאחר מספר דקות "היי אנחנו רואות גשר." יאי. אני מסתכלת על הגשר מחכה שיגיעו. בסוף מתברר שיש שני גשרים
העיקר שהן הגיעו. ועכשיו בקיצור. נכנסנו, צילמתי את גיי בויז בשביל חברה שלי הם היו מזעזעים. חיכיתי חצי שעה בתור לשירותים (אבל איזה שירותים
נו יש לי פטיש לשירותים) בזמן שחיכיתי עם דנית לשירותים נינט התחילה לשיר. הלכנו לשירותים כשהיה אור. כשיצאנו מהשירותים היה חושך. והתמלא הקהל ולא יכלנו למצוא את שאר הבנות.. עד שהן שמעו משהו בפלא והרימו את היד וחיפשנו יד באוויר מישהי מאחורינו "היי הנה יד באוויר"
נחנקנו מחום. עברי היה מותק. חזרתי עם מעיין הביתה
. היה כיף כיף כיף
וכל זה באוטובוס כן?

shiran™

New member
גאד. לא מספיק יצא ארוך גם השורה

האחרונה לא קשורה. אופס.. העייפות נו.. (ככזמש"א).

צליל88

New member
איזה אהבלות../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

למרות שגם אני מרגישה בת"א ניו יורק, אבל אני מושבניקית ולא אומרת את זה בקול
אבל האלה עשו להם ממש טיול שנתי שם
זה לא שירותים כימיים?
העיקר שנהנית

shiran™

New member
לא! זה הקטע!

היו גם שירותים כימיים.. אבל השירותים האלה היו של קוטקס.. עם מראות.. מנורות מפוארות כאלה.. ריצוף
התלהבתי מהשירותים

shiran™

New member
מה זה?!?!!? לא רואים אותי בכלל ../images/Emo6.gif

אני בצד ימין של התמונה ולא רואים אותי!

למעלה