מממ קיטורים. :<

EVE Lights

New member
הסניף הזה מעצבן אותי.

הקטע של הכוננית סניף כזה דפוק והאזעקה דפוקה מילא באתי ביום שישי ב- 7:00 בבוקר אבל הם התקשרו גם היום ב- 5:00 בבוקר ולא עניתי כי הפלא היה על שקט ואז הם התקשרו הביתה החצופים כוס אמאמאמאמא שלכם מי נתן לכם את המספר?! ויאאלה, לא חייבת להם שומדבר נראה לי גם הלילה הפלא יהיה על שקט אין לי כוח לסנג'ורים האלה. פשוט לא. מה אני אשמה שיש בעיות עם האזעקה למה אני צריכה לקום מהמיטה וללכת לבדוק מה קרה אפשר לחשוב, אם היו פורצים אז הסייר היה רואה את זה אוף עצבים

coolit

New member
אז ככה..

:[ לא הייתי פה כבר הרבה זמן ותכלס- התגעגעתי....! :[ בשני הימים של ראש השנה וגם היום, קמתי אחרי 10 מה שאומר שאיחרתי לתפילה [היום בכלל לא הלכתי] וזה היה מבאס. באמת מבאס. :[ ומה שיותר גרוע זה שעכשיו אני ממש מפחדת שביום כיפור אני גם אקום מאוחר.... ואני הולכת [בעז"ה] לתפילה שמתחילה ב6 בבוקר.. :[ החבר הכי טוב שלי התאהב בי. זה כבר גרוע. הוא לא אמר, אבל וואו, כמה שמרגישים חח. אחרי התלבטויות רבות, אמרתי לו שבוע שעבר שאני לעולם לא אוהב אותו, כך שכדאי לו לרדת מהעניין. הייתי קצת מגעילה, קיצר אחרי כמה ימים הוא שאל [ד"א הכל פנים מול פנים, לא באייסי חס וחלילה] למה אני בטוחה שאני לא אוהב אותו וזה.. דיברנו עוד קצת, אמרתי לו שהוא צריך לשמוח בסך הכל כי אין דבר שיותר דפוק מקשר זוגי עכשיו [והוא יודע את זה, הוא כל כך יודע את זה שאני לא מאמינה שהוא התאהב בי!].. שלום להתראות. קיצר עכשיו אני מתגעגעת כי תכלס הוא הבנאדם שתמיד היה לו כוח לשמוע אותי ולקשקש ואין לי את זה עכשיו. :[ יומולדת 17 עבר ועכשיו אני זקנה ובלי רישיון. איזה צחוקים, רק השניה קלטתי שלא עשיתם לי שרשור יומולדת. :[ אני עייפה נפשית. אוף ואני צריכה להשאר ערה עד 1 וחצי לפחות, משהו כזה. מממממ :[.

vashla

New member
אז מזל טוב לך!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

והמון אושר, ותסתכלי תמיד על הצד החיובי:)

SomebodyElse

New member
אני עייפה

עייפה עייפה עייפה ואני לא מבינה למה אני מתעוררת כל כך מוקדם כל בוקר במקום פשוט להמשיך לישון. When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake. בקצב הזה עוד מעט אני אמציא לי איזה טיילר דירדן ויחד נלך להשתלט על העולם
.

Small talk

New member
חוץ מזה שכל השרירים שלי תפוסים

היום בבוקר אני שוכבת לי במיטה עוד בפיג'מה בלי חזיה בלי שום דבר מאורגן כשחברה מתקשרת אליי "איילת את בבית? - כן, - רוצה לבוא לעבוד במסעדה שאני עובדת בה? הוא צריך דחוף מלצרית אם את יכולה להיות פה עוד 10 דקות..." תוך 5 דקות עברתי מלשכב במיטה ללהיות מאורגנת בכניסה לישוב (אמא לקחה אותי) ואז אותה חברה התקשרה שוב שהיא מצטערת אבל המלצרית שהייתה אמורה לבוא היום ולא ענתה לטלפונים הגיעה אז לא צריך מלצרית, והייתי כבר במזה התלהבות, אח"כ יום שלם הייתי מבואסת בגלל זה ועשיתי רבע מהדברים שתכננתי לעשות.

אמ

אני לא אוהבת להיות קיימת... על פני השטח ותחת אין לי סיבה למה. אבל זה ככה

Ms Kuolema

New member
לא כיף לי.

אני במחזור וזה כואב כואב. זה אמור להיות באופטימיות, כי הייתי בטוחה שאני בהריון והולכים להיות סיפורים, אבל אני לא, שזה אחלה. אבלבגלל שזה איחור רציני הבטן ממש כואבת לי. אני בקושי אראה את קוקי. הוא עובד ואני לומדת וזה קשה כשיש לנו רק חצי שעה בשביל להיות ביחד.

"שאני איתך, שומדבר לא משתנה.."

יותר מידי מתמטיקה ליום אחד. אני לא מרגישה טוב. לא הספקתי דברים שרציתי לעשות היום. ולמי יש כוח לעוד שבוע? ]: אהע, שביזות.

כןטובאז.

אני לא עושה שיעורים במת' כי עוד לא טרחתי לקנות את הספר וזה כזההה טיפשי כי אני כבר צוברת פער ואני אמות מהמתמטיקה הזו בסוף. חוץ מזה, יש מחר רופאשיניים וזה מפחיד אותי אפילו שזה שגרתי. וקיבלתי משכורת היום (חכו, העבודה עוד תחזור בהודעה הזו) וזה כזה.. מעט. ועבדתי יותר, נו. לאמשנה בקטנההה. זה מממן לי את כל ההופעות [והשם ישמור, יש מלא!!!!] ואת המתנה לליהיא. קיצר העבודה, אז עבדתי היום אינספור שעות אחרי שבקושי ישנתי בלילה אצל ליהיא כי מתתי מקור, והרגליים שלי מתות ואפילו עדי ראתה והיא יכולה להיות עדה לכמה אני ילדה מסכנה, ופספסתי את שיר באיזה שעתיים וזה מעצבן אותי. מה גם, שהנזם שלי פיתח אינפקציה מטורפת שלא עוברת כבר מלא זמן וזה כזה מכוער ואני לא רוצה להוריד. (תכלס, אני סתם מחפשת. מה זה טוב לי.
)

mayhaktana

New member
../images/Emo4.gif

המצבי רוח שלי מתשנים כמו לאשה בהריון. חוץ מזה אנשים כל כך אגואיסטים ומעגלים פינות שהכל יצא לטובתם. וגם רכלנים בטירוף ואני לא מכחישה שגם אני כזאת ,אבל בסוף נופלים לבור שהם בעצמם חפרו. ושוב יש לי תחושה שאנשים שונאים אותי ואין לי כוח לפראנויות האלה,אני כל כך לא מייצגת את מה שאני מול אנשים שהם לא החברים הכי קרובים שלי. כשזה לא השלושה ארבעה שהכי קרובים אליי הביטחון שלי בורח לאנשהו והביישנות מתעוררת האאאאאאאאאאאאאא:(

מי מי מי מי מיייייייייייי

מי מאבד בוף? ראבק!!!!!!!! איזה עצבים הפכתי את כל החדר!!! יואו! אפילו הגעתי לתת רמה הזאת של הפיכת כוס.

אוףףףףף פחד ולחץ אלוהיםם

תעזרו ליי אני בבייביסיטר ואני לחוצה ברמות וממש מפחדת.. מה עושים

למעלה