אז ככה..
:[ לא הייתי פה כבר הרבה זמן ותכלס- התגעגעתי....! :[ בשני הימים של ראש השנה וגם היום, קמתי אחרי 10 מה שאומר שאיחרתי לתפילה [היום בכלל לא הלכתי] וזה היה מבאס. באמת מבאס. :[ ומה שיותר גרוע זה שעכשיו אני ממש מפחדת שביום כיפור אני גם אקום מאוחר.... ואני הולכת [בעז"ה] לתפילה שמתחילה ב6 בבוקר.. :[ החבר הכי טוב שלי התאהב בי. זה כבר גרוע. הוא לא אמר, אבל וואו, כמה שמרגישים חח. אחרי התלבטויות רבות, אמרתי לו שבוע שעבר שאני לעולם לא אוהב אותו, כך שכדאי לו לרדת מהעניין. הייתי קצת מגעילה, קיצר אחרי כמה ימים הוא שאל [ד"א הכל פנים מול פנים, לא באייסי חס וחלילה] למה אני בטוחה שאני לא אוהב אותו וזה.. דיברנו עוד קצת, אמרתי לו שהוא צריך לשמוח בסך הכל כי אין דבר שיותר דפוק מקשר זוגי עכשיו [והוא יודע את זה, הוא כל כך יודע את זה שאני לא מאמינה שהוא התאהב בי!].. שלום להתראות. קיצר עכשיו אני מתגעגעת כי תכלס הוא הבנאדם שתמיד היה לו כוח לשמוע אותי ולקשקש ואין לי את זה עכשיו. :[ יומולדת 17 עבר ועכשיו אני זקנה ובלי רישיון. איזה צחוקים, רק השניה קלטתי שלא עשיתם לי שרשור יומולדת. :[ אני עייפה נפשית. אוף ואני צריכה להשאר ערה עד 1 וחצי לפחות, משהו כזה. מממממ :[.