מממ קיטורים. :<

../images/Emo3.gif

בטח שבסדר. טוב שיש נורופן. תאמיני לי.
(האמת שכבר עבר לי לגמריי...)

Magic Melody

New member
יש מישהו

שהכי אוהב אותי בעולם. יעשה הכל בשבילי. הוא יבוא מתי שאצטרך, יחבק, יקשיב. הוא חושב שאני מושלמת. הוא לא רואה אף אחת אחרת חוצ ממני. הוא מצחיק אותי, הוא חכם, הוא מתוק, נראה סבבה. אבל אני לא רוצה. ואני לא מבינה למה אני מוותרת על זה. אני מקווה שאני לא אתחרט על זה.

PennyLaneM

New member
.........

כואב\שורף לי הגרון אני מצוננת קשות אני כל שניה מתעטשת (אלא אם כן נתקע לי האפצ'י) אני מתגעגעת ליוגב עצוב לי כזה אוף ואין לי כוח לעבוד היום

EROTOMANIA

New member
אני איתך../images/Emo10.gif

מצוננת קשות, מסטולה מכל המשככי כאבים

EVE Lights

New member
סעמאק שוב בא לי למות.

אני שונאת את זה! איך זה שתמיד בבוקר מרגישים יותר טוב ובערב שוב מרגישים כאילו משאית דרסה אתכם?
אז סתם שוב חולשה ושוב כאבי בטן הודעתי שמחר אני לא מגיעה כוס עמק רע לי

the mush

New member
../images/Emo4.gif

אני כלכך שבירה לאחרונה. אין לי מושג למה. כל מילה, כל טון... מפיל אותי למטה. קצת [הרבה] חרא לי כרגע וכל מה שהייתי רוצה זה לשכב לישון.

SomebodyElse

New member
אוףףףף יש לנו דליפה

מה שיש מתחת לכיור צינור כזה מטפטף ומטפטף ומטפטף והורים שלי בחו"ל וחוזרים רק מחרתיים לפנות בוקר והמדיח מלא בכלים מלוכלכים ואנחנו לא יכולים להפעיל אותו, או לשטוף כלים בעצמנו לצורך העניין כי אז הדליפה נהיית חזקה יותר, אז גם אין כלים נקיים אוף אוף אוף! בינתיים שמנו דלי מתחת לצינור הזה שלפחות לא יציף את כל המטבח, אבל זה כל כך מעצבןןןן!

K A R I N A1

New member
משגע אותיייייייי משגעע

איך פתאום ביום אחד אני קמה וכל היום פשוט חרא ויש הרגשה חרא ואני חושבת שכולם הולכים נגדי ושלא הולך לי כלום באותו היום והופסהלה יום למחרת הכל משתנה והחיים יפים ועוד אני לא במחזור! איףףף

coolit

New member
מזדהה כ"כ!!!

כל היום בכיתי מכל שטות ואני בחיים, בחיים לא בוכה! ליתר דיוק אני בוכה כל חודש, פעם בחודש בדיוק- ביום לפני שאני מקבלת..

אוווווווווווף:[

כאילו. אולי זה ישמע הכי דוחה בארץ אבל נראהלי ישלי פטריה או משו שם למטה. וכאילו-פאק. ממה זה נובע אני הכי היגיינית ביקום וזה כואב קצת:[ ולמה זה נראה כמו חצ'קון:[ [לא שציפיתי שזה יראה כמו שמפיניון או משו...אבל בכ"ז] ובחיים לא היתי בבדיקה גניקולוגית [כןכן
] ואני לחוצה איף שיעבור:[ חיבוק? עידוד? הצעות יעול:[

Fragile rose

New member
אני משתדלת לא להיות אגואיסטית

שיבחר מה טוב לו ואם הוא רוצה לחזור בתשובה. שיעשה את זה אבל אני לא רוצה לאבד אותו

moruush

New member
../images/Emo90.gifהיום, ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

יש לה יום הולדת. 83... מוזר לי, פשוט מוזר לי.. אני נוסעת עוד מאט לחולון, לבית הקברות ואני רוצה לקחת קצת בלונים, ולקנות פרחים. לשים לה . היא תמיד הייתה מתקשרת לברך אותנו בימי הולדת יום לפני, בשביל שאם לא יצא לה או שהיא לא תוכל או שלא יהיה לה זמן, ועוד כמה תירוצים, אז דווקא שנה שעברה (היום הולדת האחרון) החלטנו כוווווווולנו להחזיר לה ולהתקשר אלייה יום לפני (אחד אחרי השני) ככה לטשטש.. וברור שחייגנו גם ביום עצמו. אבל דווקא ביום הולדת האחרון שלה? דווקא?
החלטתי שהיום אני לא בוכה, ביינתים מצליח לי טוב, אבל אני יודעת שעוד מאט זה יצא החוצה.. אני מתגעגעת עלייה, לא נקלט לי עדיין. את חסרה לי.

געעעכח.

איזה לו"ז מטורף. באמת, בכל קנה מידה שהוא. למרות שהאח הגדול אמר לי היום בשיחת טלפון שהוא רואה שאני מתמודדת יפה וסוגרת עניינים למרות ועל אף הפחד. וזה מדהים, כל מה שנרקם פה וכמה שאני מפוחדת ובכל זאת בועטת בכל זה רחוק. פשוט... בועטת. אבל ברגעים שאני חוזרת אל עצמי ויוצרת קשר כלשהו אני לא מפסיקה לבכות, כאילו כל הפחד התנקז לרגעים המעטים שיש לי לשוחח עם עצמי, כשאני מפסיקה לרגע לעשות. ואז אני מגלה שאני הכי לבד בעולם. ואז אני מגלה שלא טוב לי, עם הבדידות הזו, אפילו שאני יכולה ליצור כל כך יפה לבד. הייתי רוצה לשבור קצת. ושיסגרו עניינים ושהמצב הפיננסי יפסיק להתבונן לי בעורף כל הזמן כל הזמן כל הזמן. הייתי שוכבת על הדשא ונותנת לרגעים ולשמש לטפטף עליי את עצמם לאט.

Liraz 6q

New member
רק אמא שלי מנקה

את הבית יום לפני שהמנקה באה?!?!! מה ההיגיון לשלם לבנאדם 250 שקל לנקות בית נקי?!?!?!

לא, גם שלי

המנקה מגיעה כעקרון כל יום ראשון ב-8 בבוקר במוצ"ש היא כבר נכנסת לאמוק של נקיון ביום ראשון היא קמה ב-6 ומתחילה לנקות ולארגן את הבית לכי תביני אמהות...

Liraz 6q

New member
זה לא נורמלי

היא מטאטאה, שואבת, מחליפה מצעים מחליפה שקיות בפחים שזה אני מבינה כי המנקה לא אמורה לגעת בכל הפדים והתחתוניות של בנות הבית.. עושה אבק.. כאילו לא חבל על הכסף? דבילי משו..

למעלה