מממ קיטורים. :<

Lilo the fairy

New member
גם אמא שלי ככה! ומה התירוץ?

שהמנקה לא צריכה לקבל את הבית ככה! חח מזה השטויות האלה...אז אשכרה למה את משלמת כסף.

Tin Doll

New member
סתם, לא מפתיע

שלאף אחד לא אכפת תודה שמישהו דואג לי בכלל

עדיב4

New member
אין אף אחד.

כל הזמן הן חופרות לי על הבויפרנד וזה.. נשיקה ראשונה ובלהבלהבלה..
ואוףףףףף אני מפרגנת בהכי כיף שבעולם. אבל די, נמאס לי. מתי זה יגיע!?

זה מה שיש לי על הירך.

וזה ממש כואב ועל הירך השנייה יש לי ת'אמא של השפשופים ואני לא מסוגלת לזוז כל תנועה כואבת ראבק אני חייבת להפסיק להתרסק.

PennyLaneM

New member
.....

אז הפסקתי להיות חולה ועכשיו אין לי תירוץ מספיק טוב בעבודה ל'למה אני לא מתפקדת' ולמה אני לא מוכרת בגדים כמו שצריך זה ממש חרא אני שונאת את העבודה הזאת אני לא יכולה למכור,אני אדישה מטיבעי,אני לא אגיד למישהי "זה מהמם עליך!!!!!" כי אני לא כזאת אוף בא לי להתפטר והוא בכלל רוצה שאני אהיה אחמ"שית ... אני מתגעגעת ליוגב אבל מה מתגעגעת? גוססת מגעגועים סעמק אני רוצה לישון איתו בחיבוק ולא לקום לעולם!!! אני מתה מעייפות הלכתי לישון ב5 ותיכף אני זזה לעבוד אוףףףףףףףףףףףףף אני מקווה שלא יבואו לקוחות היום,ממש מקווה... אין לי זין להיות נחמדה לאף אחד אוףאוףאוף הכל כלכך ריקני ואין שום פואנטה כרגע כוסאמק

PennyLaneM

New member
ופספסתי את האוטובוס!!!1111111

כוסאמקקקקקקק עבר לי מול הפנים!!! עכשיו אני אאחר לעבודה כהרגלי טוב,אני הולכת להתפטר היום לעבוד בחנות בגדים זה לא בשבילי סעמק

אם את לא רוצה למכור,

עדיף לך להיות מנהלת משמרת
בתפקיד הזה את אמורה להיות יותר על הקופה מאשר למכור... לפחות ככה זה אצלנו. כשאני על תקן אחראית משמרת, אני בקושי מוכרת ומתעסקת עם לקוחות רק כשיש בעיות או כשהם מגיעים לקופה. בגלל זה רציתי את התפקיד, כי גם אני שונאת למכור חח

PennyLaneM

New member
אני יודעת

חח גם אני חושבת כמוך אני אמורה לעשות מבחן וזה,נראה מה יהיה

למעלה