אני כ"כ טפשה ><
S shronet New member 26/9/05 #119 ../images/Emo2.gif *סנטר נופל על הרצפה* היא עשתה לי מאוהב! נעה עשתה לי מאוווהההבבבבב!!!! *מתה*. ברור שאני אוסיף ברק!! כל מה שתגידי!!! |סוגדת|
../images/Emo2.gif *סנטר נופל על הרצפה* היא עשתה לי מאוהב! נעה עשתה לי מאוווהההבבבבב!!!! *מתה*. ברור שאני אוסיף ברק!! כל מה שתגידי!!! |סוגדת|
Y y o g a y o g a New member 26/9/05 #111 מהמה אני גם רוצה ../images/Emo10.gif אני לא בבית עם המחשב הטוב שהתחלתי לעשות עליו את הדולי עד מתי אפשר לשרשר?
מהמה אני גם רוצה ../images/Emo10.gif אני לא בבית עם המחשב הטוב שהתחלתי לעשות עליו את הדולי עד מתי אפשר לשרשר?
L lady from the hell New member 26/9/05 #120 ../images/Emo140.gif אז אני כן אגיש אותה למרות שאני לא בתוחה שהיא אמורה להיות כזאת אבל נחיי. בייס מסיטרון רוג' אני מקווה שתקבלי אותה.
../images/Emo140.gif אז אני כן אגיש אותה למרות שאני לא בתוחה שהיא אמורה להיות כזאת אבל נחיי. בייס מסיטרון רוג' אני מקווה שתקבלי אותה.
L lady from the hell New member 26/9/05 #134 ../images/Emo140.gifתןדה ../images/Emo9.gif האם לא שמתי, אני אפילו התלבתתי אם לשיים
P pqCAT GIRLpq New member 26/9/05 #121 ../images/Emo108.gif יש לי שאלה מטופשת במקצת.. עכשיו הדולי שלי היא עם שיער חלק נכון? נניח שהיא עשתה פן והשער האמיתי שלה הוא תלתלים.... בשירשורים הבאים אני אוכל "לתלתל" אותו?
../images/Emo108.gif יש לי שאלה מטופשת במקצת.. עכשיו הדולי שלי היא עם שיער חלק נכון? נניח שהיא עשתה פן והשער האמיתי שלה הוא תלתלים.... בשירשורים הבאים אני אוכל "לתלתל" אותו?
H hadasusha New member 26/9/05 #125 אם הבנתי נכון... היא אמורה להיות יומיומית... אז ישבתי כל היום (חוצ מגיחות קטנות) והכנתי אותה. בייס מ-ILCK מרוצה . שיטות הצללה חדשות (לפחות ניסיון )
אם הבנתי נכון... היא אמורה להיות יומיומית... אז ישבתי כל היום (חוצ מגיחות קטנות) והכנתי אותה. בייס מ-ILCK מרוצה . שיטות הצללה חדשות (לפחות ניסיון )
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 26/9/05 #135 הנהנהנהנה!../images/Emo96.gif ^-^ עוד יש לי סיכוי להכנס? בייס מקנדי בר:0.