מלכת היופי
2005

2ofir

New member
אוקיי יש 7 שלבים

ו 15 עשו אני צריכה שישארו 3 בסוף *לחשב...**שונאת לחשבב* האמ: אוקי כל שלב אני מדיחה 3 ובשלב השישי והאחרון יש 3 משתמודדות אחרונות- חביבת הקהל, סגנית מלכת היופי, ומלכת היופי

2ofir

New member
אופס שחכתי לחשב תשלב הראשוןXD

אז מממ*חושבת חושבץמחשבתתת* אוקיי שלב ראשון-3 2: 3 3: 3 4: 2 5: 2 6 השלישיות שנשארו

tamaguchi girl

New member
../images/Emo2.gif

אבל בנות עדיין משרשרות את הדוליז שלהן
חכי עוד כמה ימים, ואחרי שיפסיקו לשלוח רק אז תחשבי כמה להדיח ובכל שלב וזה

Radio Joe

New member
נו טוב :]

שלי. זו בעיקרון דולי אחרת [הלמעלה של השיער, צורת החלק העליון {של החולצה ושל הג'ינס} והנעליים...] אבל שיניתי צבע וצורת הצללה בחולצה, שיניתי הצללה וצורה בג'ינס, בנעליים קצת צורה ושיניתי תסרוקת. זה בסדר? :S אין לי כוח בכלל לאחת חדשה :[ בכל מקרה, בלו ביסקוויט. קוראים לה אמרלין, היא בת 19 ועובדת בחנות לבגדי תינוקות. שכר יפה מאוד ^^ היא גרה לגמרי לבדה, בלי הורים כי הם באמריקה :] כל שנה היא מבקרת אותם, והם אותה. איזה כיף? ^^;; בקיצור טוב לה בחיים :)

הנה.

ממ.. היא מתאימה, נכון? בייס נטבלה. נו מה, לא אשמתי שזה שם לא קליט >< ושניתי לה את החצאית קפלים שהיתה קודם.

2ofir

New member
אבל זה בכלל לא לפי המשימה

וחוץ מזה אחת פשוט צירפה דולי שהייתה לה, זה לא למשימה זה בדיוק ההפך ממנה

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifיאי הספקתי...^0^

הנה דולי מוזרה....חיחיחי..^^" בייס צ'ריוויל... אמממ שיהיה היא מוזרה וזהו..><# ומישהי יכולה לשים את הקישור לשרשור של התחרות עם כל הפרטים...בבקשה..^^"

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifעשינו אותו בייס

לא נורא אשתי היקירה דברי איתי היום אחרי בצפר כמה שיותר מוקדם כי בסביבות 5 אני הולכת

shronet

New member
שלישלי!!

בייס ILCK עזרה בקווי מתאר של נעמה
בבקשה! אל תדיחו אותי ראשונהה!!

שטופ

New member
|זיגידביל|לא התחייבתי, אני מקווה שז

ה בסדר... בייס בלו ביסקוייט, ע"פ תיאור של עירית, פלטות לשיער של אופיר.

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo46.gifזה לא אני! אני נשבעת!

זה הוא! הוא תמיד עושה לי את זה! זה לא אשמתי! ארג, תפוזונע.

למעלה