התחרות לא תוכל להיתקיים אם עוד בנות לא הישתתפו אתן תהנו מזה נו יאלה סתערו!
2 2ofir New member 25/9/05 #70 התחרות לא תוכל להיתקיים אם עוד בנות לא הישתתפו אתן תהנו מזה נו יאלה סתערו!
A ApharseMon New member 25/9/05 #71 ../images/Emo28.gifזאת אחת טריה. :]] מקווה שתקבלי, כי אין לי כח וזמן לעשות חדשה.
M Mary00 New member 25/9/05 #77 ../images/Emo75.gif10 בנות הגישו../images/Emo2.gif תפתחו צייר ותתחילו לעבוד!
P pqCAT GIRLpq New member 25/9/05 #79 ../images/Emo108.gif עוד 20!?!?! לפי דעתי זה יותר מדי כי לא כולן עושות לא כולן בבית ולא לכולן יש כח...
../images/Emo108.gif עוד 20!?!?! לפי דעתי זה יותר מדי כי לא כולן עושות לא כולן בבית ולא לכולן יש כח...
S shmeksit New member 25/9/05 #87 שלי אחרי שראיתי את כולן ממש הססתי אם לשלוח או לא אבל נו טוב... אם מישי יודדעת את הבייס שתגיד אני אשאל בשעווה!
שלי אחרי שראיתי את כולן ממש הססתי אם לשלוח או לא אבל נו טוב... אם מישי יודדעת את הבייס שתגיד אני אשאל בשעווה!
ש ש שפ שפי שפירית New member 25/9/05 #1 הסרט מוזר/:../images/Emo79.gif וגם הצבע שיער/: פינק לנד,ואני בטוח לא אעבור../images/Emo10.gif
S Stinki Winki New member 25/9/05 #90 הממ אופיר גם אם לא יהיו מלא מלא משתתפות (ובינתיים יש איזה 16..), עדיין אפשר לקיים את התחרות ולנפות דולי אחת בכל פעם, ולא מלא כמו בטופמודל..[:
הממ אופיר גם אם לא יהיו מלא מלא משתתפות (ובינתיים יש איזה 16..), עדיין אפשר לקיים את התחרות ולנפות דולי אחת בכל פעם, ולא מלא כמו בטופמודל..[:
S super cat New member 25/9/05 #91 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif פליז לקיים את התחרות נכון להניפ דולי אחת(כי אז יש סיכוי להשאר) אני ממש רוצה שהתחרות תתקיים... ויוו אני כבר רוצה לדעת מי עף
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif פליז לקיים את התחרות נכון להניפ דולי אחת(כי אז יש סיכוי להשאר) אני ממש רוצה שהתחרות תתקיים... ויוו אני כבר רוצה לדעת מי עף
2 2ofir New member 25/9/05 #101 כנסי:] אני צריכה שבסוף יישארו לי 3 בנות ויש-ממ רגע אני צריכה לספור כמה שלבים... שחכתיXD כשאני אספור אני אודיע עוד כמה צריך וכן לא היתכוונתי "להעיף" הרבה בכל פעם כמו בטופמודל
כנסי:] אני צריכה שבסוף יישארו לי 3 בנות ויש-ממ רגע אני צריכה לספור כמה שלבים... שחכתיXD כשאני אספור אני אודיע עוד כמה צריך וכן לא היתכוונתי "להעיף" הרבה בכל פעם כמו בטופמודל