מכחישי השואה

יואב2

New member
לכול עם יש חוקים

ואני לא מתפלא בתענה שמקורם הוא אלוהי כך גם טענו העמים המסופוטמים הקדומים ליהדות ואיזה הפתעה יש דמיון מדהים בין אלה לבין חוקי התורה. עוד "הוכחה" שלך הלכה ..

אנדרי ז

New member
אז הנה אני כן מערער

עד שתצליח להביא הוכחה לנכונות אגדת המיליונים בהר סיני. כי טענה של ספר אחד ויחיד לא מוכיחה כלום.

הספר הנצחי

רב המכר של כל התקופות: ספר התנ"ך. סקר שנערך בארה"ב לאחר קריסת מגדלי התאומים גחילה כי עלו ב 20% רכישות של התורה.

אנדרי ז

New member
מה הקשר?

גם סמים נמכרים מצויין בארה"ב. האם זה מוכיח את נכונות השימוש בהם? ודרך אגב, מה שנמכר בארה"ב זאת הברית החדשה. אם הפופולריות שלה מוכיחה את נכונות מעמד הר סיני, אז על-פי אותו היגיון היא גם מוכיחה את תחייתו של ישו ואת היותו המשיח.

giingiit

New member
לא שיניתי נושא. ההוכחה ליהדותך

באה מאותו המקום של מעמד הר סיני. גם יהדותך ירדה לאורך הדורות מאם לבת ואב לבן. אחרת איך אתה יודע שאתה יהודי? יש לך הוכחה ניצחת לכך? תוכיח! בברכה תמנה

giingiit

New member
אדם שנולד לאם יהודיה

או גר צדק שעבר גיור "כהלכה" וכמקובל על הראשונים. אז מה תשובתך אנדרי? צהרים טובים תמנה

אנדרי ז

New member
תשובתי תלויה בתשובתך

ובתשובתך הבאת הגדרה מעגלית. איך את יודעת לשיטתך שהאם יהודייה?

ההשוואה אכן נוראה. אבל

לצערנו ישנם יהודים שמה שמחבר אותם ליהדות דווקא השואה. הם מוכנים לשאת כל פגיעה בקודשי ישראל ולפעמים הם מתנדבים לעשות זאת בעצמם. מישהו אפילו הקים מפלגה לשם כך.. לעומת זאת יתקוממו בשצף קצף כנגד כל פגיעה בזכר השואה. שמעתי לפני הרבה זמן הרצאה על השופר. שעדיף שיהיה מבהמה כשרה. אך אם אין, גם שופר של בהמה טמאה יועיל. (מקווה שדייקתי) ואת זה הוא קושר לשואה.(התעוררות שבאה מדבר טמא) אינני זוכר מי אמר את הדברים האלה ואם זה יצא כמאמר וכדומה. אודה למי שיוסיף לי פרטים.

יואב2

New member
נו באמת

לפני כשנה חיפש דוד שלי בארכיונים השואה מידע על גורלה של משפחת סבתי שהקשר איתם נותק בתקופת בשואה והוא קיבל לידיו רשימה שמית ששמורה גם אצלי של כול האנשים בעלי אותו שם משפחה של סבתי ובינהם היו גם שמות כול בני המשפחה של סבתי . ברשימות היה מידע נוסף כמו שמות המחנות שאליהם גורשו. יותר מזה באחד בארכיונים הוא מצא תמונה של הסבא הסבתא של אמי עם בנם בן ה16 ומאחורי התמונה היו רשומים שמותיהם. לשואה יש אין סוף מסמכים ממקורות בלתי תלויים ומספר לא מבוטל של עדים. ה"עדות" שלכם ..וגם אם נקבל את הטענה שעברה מאב לבן, ללא שינוים אנא הפנו אותי לבית משפט שיסכים לקבל עדות יד 100000000 או כמה שזה לא יהיה .

א77

New member
מקור ועדות ראשונה

לדוד של יואב היתה סבתא של יואב וסבו עם בנם בן ה16 , השם יקום דמם. היה לו סבא היתה לו סבתא יש תמונה. תמונה אמיתית. תמנה, פרי אונלי ומי עוד. יש לכם עדות לסבתא ???

יואב2

New member
זאת סבתא של אמא שלי.

ויש גם רישום מדוייק על שמות ערים ותושבים שמות רחובות מספרי רחובות ועוד . ואם אתם עושים את ההשוואה שעשיתם אתם עושים את זה ממצוקה. רק חבל שגם מנושא השואה בחרתם לעשות תעמולה זולה.

Alon16

New member
אתם לא נורמלים!!!!!!!!!!!!

איך אתה, אדם יהודי, מעיז בכלל להשוות את השואה הנוראה של עמך, בידי מרצחים אכזריים ימח שמם וזכרם, לדבר אחר, אשר יהיה מה שיהיה, ועוד בשביל ויכוח באיזה פורום מסכן באינטרנט??????? תתביש לך!!! מתי אנשים יבינו שהשואה היא "ליגה אחרת". היא נושא יחיד בפני עצמו, מאורע חד פעמי שלא ניתן להשוות לנושאים אחרים?? אני מתכוון גם לכופרים שלוקחים מהשואה "הוכחה" לאי המצאות ה´ בעולם, וגם לדתיים שמביאים "הוכחה" למעמד הר סיני ולזיופי אמיתות!!! אנא, עשו תשובה. אלון.

למעלה