מי שמצביע משפיע

Lucy Wiggin

New member
ברכותי,

עלית על אחד ההבדלים החשובים ביותר בין דת למדע. מאמינים אדוקים רגילים שיש ספר אחד, שאסור לערער עליו או לפקפק בו. במדע, מצד שני, לא רק רצוי, אלא גם אתה נדרש לפקפק. דארווין היה אדם דגול, אבל הוא לא היה קדוש וגם לא נביא (אין לנו כאלה במדע) והוא טעה כמה פעמים במוצא המינים. זה היופי שבהוצאת מהדורות חדשות. אגב, הוא הכניס את הקטע עם העין מכיון שאישתו, אמה, רצתה בכך.

נאפו פה

New member
לוסי, אני רואה שאת גם מכירה את חייו הפרטים של

האדון דרווין , עד כדי כך שאת יודעת מה היה בחדרי חדרי עם אישתו, אשריך

Lucy Wiggin

New member
מצטערת, קראתי את זה בספר

שאפילו אינני זוכרת את שמו (או של דוקינס או של גולד, אני מניחה). הספריות סגורות עד יום ראשון. מה שאני כן יכולה להביא כרגע, זה ציטוט מהאיש עצמו בנוגע ל'בורא', במכתב לחברו Hooker (כן, גם אני שועשעתי מהשם): " I have long since regretted that I truckled to public opinion and used the Pentateuchal term of creation, by which I really meant 'appeared' by some wholly unknown process. " (המונח 'creator' לא הופיע במהדורה הראשונה של מוצא המינים, והוסף במהדורה השנייה).

../images/Emo174.gif נפלא.

דרווין כתב במוצא המינים שהעין היא משהו מאוד מורכב ושהיא מהווה קושי לתיאוריה שלו. ואז... הוא כתב כמה עמודים שלמים המסבירים כיצד הוא חושב שהעין יכלה להתפתח באופן טבעי. אז... אתה אוהב את הגבינה שלך עם חורים? כל הכבוד לערוץ החדש! עם ישראל חוזר לימי הביניים

"כל הביולוגים הגדולים תומכים באבולוציה"

ברור.כי זו עבודתם.חלילה להם לצאת חוצץ,אחרת יפוטרו(ראי רק לאחרונה).היו לי לא מעט ויכוחים עם ביולוגים.ובסופו של דבר קיבלתי מהם רק פיהוק.....אז אני לא מתפלא שרוב הביולוגים מאמינים באבולוציה.הם לא באמת מבינים\מאמינים בה.

Lucy Wiggin

New member
קיבלת מהם פיהוק

מכיוון שוויכוחים בנושאים ביולוגיים עם אנשים שלא פתחו מימיהם ספר ביולוגיה הם משעממים.

Lucy Wiggin

New member
כי כבר דיברנו, פינוקי

והודית שאתה מעדיף להסתמך על דברי מומחים גדולים כגון 'פגוש בדב שכול' מאשר על ספר כגון 'ביולוגיה - האחידות והמגוון של החיים'. אבל, אני מודה, זה היה לפני כמה חודשים. האם קראת ספר ביולוגיה כלשהו בינתיים?

רפרפתי לי להנאתי ב"שען העיוור" בחלק המעניין.

אגב....פגוש בדב קרא את כל ספרי הביולוגיה המדוברים,כולל את הספר "ביוכימסטרי" שהוא ה-ספר של הרופאים ובעל 1000 עמודים לערך.ואני לא סמכתי על פגוש בעיניים עצומות עד שהבנתי על מה הוא מדבר.זה לקח כמה חודשים.... אומר לך בכנות-כבר ראיתי פרופסורים בעלי שכנוע עצמי,שזה פשוט בדיחה לבזוקה.

מה מיותר?קראתי את החלק הקריטי של הווצרות גן,

בנוגע למהות האבולוציה.ומה הוא טוען שם?שצעדים קטנים יכולים ליצור גן חדש.אבל זה לא נכון!כל גן שונה ממשנהו במאות חומצות אמינו ולא בכמה בודדות.לכן אין צעדים קטנים בן גן לגן.את חולקת על כך?הסבירי ונמקי מדוע.למדת ביולוגיה הרי,לא?

Lucy Wiggin

New member
אתה מוזמן לקרוא את

ההר הבלתי סביר של דוקינס. הוא מסביר שם בפירוט איך זה ייתכן. אגב, איך תיתכן בריאה של כל אותם גנים שהינם שונים זה מזה במאות חומצות אמינו?

את מאששת את דברי!.תודה לוסי../images/Emo140.gif

אמרת ובצדק-" איך תיתכן בריאה של כל אותם גנים שהינם שונים זה מזה במאות חומצות אמינו"-זה כל הקטע-זאת ראיה לכך שמישהו התערב ויצר אותם באבחה אחת,ולא בהדרגה.כי אין הדרגה! ואם קראת את ההר הבלתי סביר,ספרי לנו איזה פתרון הוא מציע לכך.כולי אוזן....

למעלה