מי שמצביע משפיע

Lucy Wiggin

New member
המפפ.

הם מחליפים את ערוץ דיסקברי ב'הידברות'. חבל שאין לי אותם כדי שאוכל להתנתק מהם.

חשבתי בהתחלה שהתלוצצת ../images/Emo2.gif

לא יאומן. הבורות באמת תגיע עכשיו כמעט לכל בית בישראל מדינה שרוצה ללכת אחורה במקום קדימה... מי שרוצה את זמיר כהן ב"יס" יקבל בסוף את אמנון יצחק בפריים-טיים בערוץ 2 ואולי זה שמגיע למדינה החשוכה הזאת

MetaIIica

New member
נראה שהתהליך שהחל אחרי ימי הביניים התהפך

קרנו של המדע הולכת ויורדת בזמן שטיפשים והוזים משתלטים על העולם. אז עוד 100 שנים יתחילו לשחוט שוב אנשי מדע בשם האל?

PolarBear

New member
"הידברות" מככבים גם ב-HOT

כבר שנים רבות ש"הדברות" משדרים תכנית יומית בערוץ המקומי (או ערוץ הקהילה) ב-HOT, בסביבות שעה 9 בערב. אז על מה המהומה? למה עד עכשיו אף אחד לא התלונן בפני HOT, איים להתנתק, וכיוצ"ב?

natan7

New member
כותב המאמר== חובה לדעת

כותב המאמר ששמוליק הביא לנו הוא אבי בליזובסקי, אתיאיסט מושבע, פעיל בתנועת חופש הנלחמת למען "חופש" הדת בישראל. לכן אומנם אין פסול גדול של ערוץ מדעי (מבחינת ההלכה כל עוד לא מדווחים שקרים ועיוותים כמו אבולוציה) שהרי מערוץ המדע ניתן לומר "מה רבו מעשיך ה' כולם בחכמה עשית" אך אין כל קשר בין ערוץ חדש בYES שמשלם כסף מתורמים (ולא ממיסים כפי שדיסקברי לוקחת) לבין הערוץ דיסקברי והראייה לכך לקוחה מהכתבה עצמה: "דוברת יס, ליבי ציפסר אומרת בתשובה לשאלת אתר הידען כי שביעות הרצון מהערוץ היתה נמוכה ולא היו לו הרבה צופים, אי לכך נאלצה יס להוריד אותו כדי לפנות מקום לערוצים אחרים. ערוץ ההידברות לא בא להחליף ספציפית את דיסקברי סיינס, עולה גם ערוץ טיולים וגם ערוץ אגו טוטאל. "מדי פעם אנו משנים את התכנים, מה שטוב נשאר ממשיך, מה שלא , מנסים דברים אחרים." לכן מדוע בליזובסקי כותב "ערוץ יהודי במקום מדעי"? הרי ממקור ראשון נאמר לו שזה לא כך. תשובה: או שבליזובסקי מוזר או שיש שנאה ליהדות\דתיים שהוא מנצל כל במה כדי להראות זאת. לא מאמינים?? ראו את העימות בין אבי בליזובסקי לבין הרב אמנון יצחק וע"פ תבינו מדוע מר בליזובסקי שונא את היהדות ודתיים http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=384&Category=3&Prourl=mms://il12.cast-tv.com/list_vod_shofar/57.wmv

MetaIIica

New member
נתן, ספר לי משהו

אתה ומרעיך טוענים מספר טענות: 1. לכל דבר יש מקור ראשוני (האל). 2. האל הזה הוא ישות תבונית. 3. תהליך שכולו אקראי לא יכול ליצור ישות תבונית (ובגלל זה אבולוציה היא כפירה בעיקר). הגד לי בבקשה, שהרי לפי 2 ו3 - האל הוא יצור תבוני, ולכן לא יכול להיות שנוצר בתהליך אקראי. משמע, מחייב בורא תבוני שברא את הבורא התבוני, וממשיך ברקורסיה לאינסוף. והגענו שוב לכפירה. אז הטענות לעיל לא נכונות?

natan7

New member
תשובה

הבורא הוא זה שיצר את מושג של ה"זמן" ואת המושג "בריאה" לכן הטענה שלך ש"האל הוא יצור תבוני, ולכן לא יכול להיות שנוצר בתהליך אקראי. משמע, מחייב בורא תבוני שברא את הבורא התבוני, וממשיך ברקורסיה לאינסוף" נופלת :) תבין/י אם הקב"ה הוא אמת ותורתו אמת אזי לכל שאלה יש תשובה רק צריך לדעת לשאול נכון ולדעת איך לקבל תשובה נכון

במקום להתעסק בעיקר אתה מתעסק בטפל

תביא כבר את האל הכל יכול לפה להופעת יחיד. יש לי מספר משימות קלות עבורו. הראשונה שבהן שיסביר לכל הדתיים עלי אדמות איזה מצוות בדיוק לקיים. למה להמשיך ולבלבל את כולם? מה? הוא לא רואה שבמקום אחדות כולם נגד כולם וכל אחד מקיים יהדות משלו? עד אז הוא מבחינתי ממש לא יכול! ואתה, תפסיק לדבר בשמו, מה אתה העבד שלו? עוזרו הפרלמנטרי? פשוט ליצנות, להמציא משהו שהוא כל יכול ולהגיד בשמו שהוא אינו יכול לבוא. זה לא נשמע לך בדיחה של גן ילדים? זו הזמנה פתוחה לכל הדוברים שלו ולא רק לנתן

נאפו פה

New member
אף אחד לא אחד נגד השני, 12 השבטים היו כבר

מזמן, אנשים לא מאמינים גם מזמן היו, אין חדש תחת השמש, זה שיש חב"ד, ברסלב, ספרדי אשכנזי וכו'.... לא אומר שאין אחדות, הרי כולם עושים בדיוק את אותם ההלכות בסופו של דבר, בצבא יש צנחנים, חיל האויר, תותחנים, חיל הים, אז בגלל זה אין אחדות ?, הכל ביחד זה צבא שלם. אני לא יודע אם שמת לב, אבל כן נתן נחשב בתור עובד ה', ולכן יש לו את כל הזכות המלאה לכתוב מה שכתוב בתורה

../images/Emo4.gifמאופו אתה נפלת עכשיו עם 12 השבטים../images/Emo35.gif

גם הבבונים וההומו ספיאנס היו כאן מזמן. לך למערת האדם הקדמון בכרמל, תוכל לצפות בדגם של לוסי (ככה נדמה לי כינו אותה).

גלבטרון

New member
עזוב, בכל פעם שמבקשים מימנו ראיות הוא בורח

בדיוק כמו כל מחב"ת בגרוש אחר שבא לכאן. מכיוון שהם כל כך לא בטוחים באמונה שלהם הם מנסים להתקיף כל דבר שזז רק כדי לשכנע את עצמם שהאמונות השגויות שלהם עדיפות על האמונות ודעות של אחרים לא משנה עד כמה האמונות שלהם שגויות ולא מבוססות בעוד שבאמונות והדעות של אחרים כן. פינוקי הכלבלב כבר עושה זאת מזמן וגם המחב"ת בגרוש החדש נאפו פה נוהג כך. אולי כולם עברו איזשהו קורס בלהתפרץ לפורומים שהם לא אוהבים לזהם אותם ואז לעזוב או להחיך נושא מבלי להשיב על שום שאלה, טענה הנוגעת לאמונה שלהם.

Lucy Wiggin

New member
" שקרים ועיוותים כמו אבולוציה"

ספר לנו, בבקשה, מהי השכלתך המדעית, שמאפשרת לך להפריך את תיאורית האבולוציה?

natan7

New member
למה להסתמך על שלי

אם יש גדולים במאד ממני בתחום שאומרים מפורשות צאי ולמדי אותם

Lucy Wiggin

New member
תודה, כבר למדתי.

וכל הביולוגים הגדולים מאז דרווין תומכים באבולוציה. אני מציעה שאתה תלמד אותם, לפני שתדבר.

נאפו פה

New member
אפילו דרווין לא תמך בעצמו שהגיע לעין, כל...

הכבוד לערוץ החדש , עם ישראל חוזר בתשובה !

למעלה