מי שמצביע משפיע

אפילו לוסי המנהלת מאשרת זאת.ראה למטה...

ממה שזכור לי-קראתי על כך באיזה אתר אינטרנט,שהעין עוררה בו צמרמורת וכך גם חוסר בשלבי מעבר.אבל מה זה משנה בכלל? אותי זה לא מעניין מה אדם מסוים חושב אלא מה אני חושב.

אושיהו

New member
../images/Emo88.gif האם אתה מצטרף למועדון הבושה?

האם יש לך סימוכין למה שכתב "נאפו פה": ""אפילו דרווין לא תמך בעצמו שהגיע לעין" -? או שאין לך? כן או לא? כן או לא? יש או אין סימוכין? יש או אין סימוכין? אני ממתין לסימוכין, או שתחזור בך.

Lucy Wiggin

New member
הציטוט נכון

והנה משפט המפתח בקישור: "The quote is taken out of context" והם ממשיכים בציטוט של דארווין עצמו: "Yet reason tells me, that if numerous gradations from a perfect and complex eye to one very imperfect and simple, each grade being useful to its possessor, can be shown to exist; if further, the eye does vary ever so slightly, and the variations be inherited, which is certainly the case"

y oh why

New member
אבל כתבתי שאני לא בריאתן....

רק הראתי שהציטוט אכן נכון, זה שהוא הוצא מההקשר זה דבר אחר.

MOOLKI

New member
למען המתקשים באנגלית שביננו,

אם זו לא טרחה רבה, התוכלי לתרגם את הפסקה לעברית? כולל את ארבעת השורות הממשיכות את הציטוט שלך?

Lucy Wiggin

New member
הימים בהם הייתי מתאמצת כדי

לשכנע בריאתנים בטיעוני חלפו עברו להם. אם אתה רוצה תרגום, קנה את הספר בעברית, או תשתמש במורפיקס http://milon.morfix.co.il/

אושיהו

New member
אני לא יודע אם לבכות או לבכות.

אתה ציני? הרי ברור שטענתו המקורית של נאפו היתה שגויה. "אפילו דרווין לא תמך בעצמו שהגיע לעין" פינוקי חיזק אותה. פשוט בדיחה.

y oh why

New member
זה בעצם אותו הדבר. ("לבכות" או "לבכות")

וברור שזה לא נכון, ושזה הוצא מהקשרו, רק הראתי שדרווין באמת אמר משפט שניתן להבין אותו כמו שפינוקי ונאפו הבינו אותו.

אושיהו

New member
כמובן שזה אותו הדבר, לכן בכיתי.

וכמובן שהכרתי את המשפט של דארווין, אך אם תשים לב, נאפו לא ציטט את דארווין אלא אמר: "אפילו דרווין לא תמך בעצמו שהגיע לעין" וזה כמובן שקר, שכן אמירה זו מתייחסת לדארווין ואי תמיכתו בעין ולכן היא שגויה, כי זה מעולם לא היה ולא נברא. שים לב שפינוקי נאלץ להסתייג מתמיכתו בנאפו לאחר שהצעתי לו כרטיס למועדון הבושה, הוא שינה את גירסתו ל: "מה שזכור לי זה שדבר מורכב כמו העין העביר בו צמרמורת". זה כבר סביר יותר (וגם פה אפשר להתווכח) שכן זה לא מתייחס ל*תמיכתו* של דארווין באבולוציית העין אלא לתחושותיו הראשוניות בנושא שלאחריהן נכתב עיקר הדברים המציגים את האבולוציה במלוא הדרה.

natan7

New member
כידוע

דרווין הבין 2 תחזסיות ברורות שאם תתגשמנה אזי הוא ערב לכך שתיאוריית האבולוציהתיפול מיד ואכן התחזיות התגשמו והתיאוריה ע"פ דרווין נפלה רק אנשים סובייקטיביים לא מוכנים להודות בכך

אושיהו

New member
האם הגבת אלי? האם התייחסת לדברי "נאפו פה"?

או שאתה מעוניין לדבר על דארווין בהקשר אחר, בשונה מדבריו של "נאפו פה" לגבי העין ומורכבותה? אם כן, פתח שרשור חדש.

Lucy Wiggin

New member
כידוע למי?

לאוניברסיטת בר-אילן, לפחות, זה לא ידוע. מלמדים שם אבולוציה.

למעלה